PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.15 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Bytové družstvo Lavičky Vítejte na prezentaci Bytového družstva Lavičky, které vám představuje projekt výstavby bytových domů/bytů v areálu Bella.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
ING. Martin Chadim Adresa: Ing. Martin Chadim Horní Dubenky Horní Dubenky Česká republika Telefon : Mobil:
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
DM Lovosická a Dittrichova
Příroda a okolí Spišské Nové Vsi
Farní charita Prachatice
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
DOVOLENÁ FARNOSTI BORŠICE LÉTO DOLOMITY
univerzitní výcvikové středisko
Teď si ukážeme místa na která se budeme při naších túrách moci vypravit. Jedná se o nejznámější místa v Dolomitech, které by turista rozhodně neměl minout.
Informační kiosky přínosy nasazení Zbyněk Grepl
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
RAKOUSKO II. Martin VRZALA.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Materiálně technické předpoklady
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Terénní základnu - Rohanov
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Rekreační zařízení Jazovice
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
Náš domov.
Transkript prezentace:

PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD

VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin in Gsies.

SLOUŽÍ K DUCHOVNĚ- REKREAČNÍM POBYTŮM  rodin  a dalších společenství  farností  mládeže

PASTORAČNÍ ZAMĚŘENÍ Správu domu zajišťuje katolický kněz spolu se dvěma pastoračními pracovníky. Zaměření domu je vhodným prostředím k prohloubení vztahů mezi účastníky pobytů i duchovním aktivitám ubytovaných.

ZÁZEMÍ DOMU Každý pokoj má 5 – 6 lůžek a další vybavení. Dům je v provozu celoročně s ubytovací kapacitou 50 lůžek.

KDE JSOU DVA ANEBO TŘI… Kaple s Eucharistií je místem pro ztišení a setkání se s Pánem.

JEDEN BEZ DRUHÉHO NEJSME NIC Pro společná setkání je k dispozici jídelna, společenská místnost, klubovna s knihovnou a televizí.

DALŠÍ VYŽITÍ K odpočinku je možné využít také venkovní terasu, hernu s kalčem, pinpongové stoly a různé stolní hry.

HLAD JE NEJLEPŠÍ KUCHAŘ… V zařízené kuchyni je možno připravit jídlo pro 50 osob. …a paní Saša nejlepší kuchařka…

VYSOKOHORSKÁ TURISTIKA Dům Velehrad se nachází v rozsáhlé oblasti Dolomit. Nádherná scenérie nabízí nepřeberné množství značených vysokohorských turistických tras.

ADRENALIN PRO NÁROČNÉ Díky zajištěným cestám můžete podniknout zajímavé túry. Lezecké cesty umožňují výstupy po náročných skalních stěnách a hřebenech.

ANI ZIMA NÁS NEZASKOČÍ SKI areály v okolí St. Martina nadchnou i nejnáročnější lyžaře. V zimě na vás v Dolomitech čekají upravované běžecké stopy.

ZASTAVENÍ S FOTOAPARÁTEM

DOLOMITY NEJEN PRO SPORTOVCE Na své si přijdou i zájemci o poznání bohatých památek a kulturních zvyklostí Jižního Tyrolska.

KUDY K NÁM Jednou z možných variant je cesta: Wien, Graz, Klagenfurt, Villach, sjezd na Salzburg, Lienz, Dobbiaco. Dalším městem, který vás uvítá v údolí Valle di Casies, je Monguelfo. Směrem na S. Magdalena projedete přes vesnici S. Martino in Casies, ve které se náš dům nachází.

KONTAKT P. Antonín Hráček, prefekt Pastoralzentrum Velehrad Lahn Nr. 6 I St. Martin in Gsies (BZ) ITALIA tel./fax: 0039/ VoIP tel.: Internet: