VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009. Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sama se sebou v Krušných horách aneb nejsilněji obsazená akce s Meluzínou.
Advertisements

Golden Ticket na Justina Biebera
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Víkendový klavírní seminář VII.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
VČELAŘSKÝ KROUŽEK MLÁDEŽE
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Svátky a příležitosti k oslavám (tradice)
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
Kolja 9.
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Je jméno důležité? Jméno - bylo výrazem buď nějaké význačné vlastnosti osoby, jíž bylo dáno, nebo nějakých zvláštních okolností, za nichž se ona osoba.
Fotonoviny ze schůzek oddílu Pusíci a Knoflíci Pusíci už vytvářejí vánoční přáníčka.
TEREZKA a vojta vás zvou na x-tou POtáborovou TRNÁVKU 2007.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
KROK. Cíl: vzdělávání pro maturitní generálku 2009 Obsah: organizace a logistika maturitní zkoušky Prezenční vzdělávání: – E-learningové.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
MATEŘSKÁ ŠKOLA
Konverzace: Z čeho máte radost?. Kolja 3 Otázky a film.
Funkční hodnota a argument funkce
Vypracoval Matěj Leher
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
VODA.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
BALETBALET Photo by:
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Hudba Rakousko-Uherska Autor: Květa Stejskalová. Rakousko-Uhersko byl státní útvar, který existoval v letech 1867 – Rakousko-Uhersko byl státní.
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
MELUZÍŇÁČEK PODZIMNÍČEK Srbská Kamenice 25. – 30. října 2011 výřad malošů i velkošů na bukové houpajdě pod Mariinou vyhlídkou Jonáš, Eliška, Mirďa, Saša,
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Stafoušek minizpěvohra
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Prezentace angličtiny
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Music By: Barbara Streisand: Memories Bůh je velký a jeho fantazii nikdo nikdy nepřekoná. Bůh vždy přijde s něčím novým...
NÁZEV ŠKOLY:MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková NÁZEV: VY_32_INOVACE_8/08_Vánoce TEMA: Vánoce ČÍSLO PROJEKTU:
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková VÁNOCE Štědrý večer 24.prosince.
ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 KRONIKA 3.C. Září - SPOLEČENSTVÍ RYBNÍKŮ.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Jak se kluci neuměli spočítat Autor: Šibravová, Poskočilová.
Projekt finanční gramotnosti
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Andělský den
Písemné násobení jednociferným činitelem
Návštěva Záchranky u nás v Pardubičkách
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
27 ROVNICE – POČET ŘEŠENÍ.
Panzerkampfwagen V Panther
Transkript prezentace:

VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009

Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech dobrý, ba přímo skvělý, neřku-li rovnou vynikající  Jelikož na jeho zahájení nemůžeš chybět tak si už teď natesej do svého tanečního pořádku mezi zkoušky, přednášky, semináře, školení, pečení cukroví, gruntování a jiné nezbytnosti i toto důležité datum …

Skanzen v Srbské Kamenici 11. – 13. prosince 2009  Pozvánka přijde s prvními mrazíky a s ní další podrobnosti  Nebude se pracovat zato se bude tancovat, ďábelsky hodovat a blbnout  Chtěli jste po mě, aby to bylo. Tak to teda je, a když už to teda je tak doufám, že to bude tak, jak to má být …  Na všechny se těší Mirka a kluci Meluzíni