Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
Advertisements

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Hra o 3 miliardy Vojtěch Ščevík a Cyril Křůpala. 1 Vývoj tržeb na E-shopech 8%
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Využití potenciálu mobilního kanálu
ANKETA – AUTORSKÝ ZÁKON Základní škola Bor 6. a 9. ročník – srovnání Mgr. Vladimír Dub.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
SOCIÁLNÍ KARTA Vladimír Šiška, I. náměstek ministra, MPSV.
Ekonomická gramotnost
1 Zdroj: GfK SIS, ČR 2001, n = respondentů Hypermarkety: Kvalitní zboží (34%) Blízko domova (26%) Tento obchod vyhovuje (24%) Nízké ceny (23%) Příjemné.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
INFORMATIKA - PC 6. Ročník Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha vyučující informatiky a komunikační technologie 1.

Optimalizace objednávkového procesu Radek Swaczyna Datum: www.netdirect.cz.
Nový obchodní model společnosti TECH FASS s.r.o.
ESPOO Finsko Michal Žůrek Na prezentaci se vztahují běžná autorská práva dostupná na webu
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Opakování FINANČNÍ GRAMOTNOST
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:19.
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Mobily dneška a zítřka aneb Dnes neprodejné, Zítra žádané… Patrick Zandl – Pipeline a.s. Premium SMS agregator.
MARKETING Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 8. Marketing v neziskové.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_19.
NERO 11 praktický kurz Ing. Jaroslav Parma.
Mobilní televize ve službách veřejného zájmu Jiří Hašek, Senior manažer řízení kategorie obsahu Jaroslav Chaloupka, Manažer kategorie zodpovědný za Televizi.
, ShopRoku surfování na internetu web aplikace lokalizační služby cloud premium SMS IVR USSD i-banking NFC karty.
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Mobilní Marketing. Co je Mobilní Marketing? Všechna řešení, která využívají nástrojů mobilní komunikace pro komunikaci s uživatelem a zákazníkem. SMS,
2001: Platební odysea Budoucnost internetového placení Právnická fakulta MU Brno,
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Tři prasatka Autor: Josef Hrůša.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Poslouchat hlas zákazníka
České eshopy pod drobnohledem Tomáš Hodboď, CEO Heureka.cz
Práva spotřebitele.
REKLAMACE. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené, Janské.
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
E- SHOP WWW. FASHIONAVENUE. CZ Vypracovala: Javůrková Karolína Vaňoučková Romana EP2.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Přirozená čísla – slovní úlohy Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0205 Název vzdělávacího materiálu: Platební karty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
V součastné době o pirátství hovoříme nejčastěji ve spojitosti s filmovými a hudebními díly a počítačovými programy jako o filmovém, hudebním a softwarovém.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
Nákupy v e-shopech mimo ČR
Bezpečný nákup na internetu
TICKET RESTAURANT® CARD
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost - Platit se dá i jinak než penězi.
Přihlášení.
E-shop Vypracovala: Javůrková Karolína Vaňoučková Romana EP2.
Oblíbený platební nástroj
Procenta - slovní úlohy
Můj mobilní telefon Nokia X2.
E-shop Vypracovala: Javůrková Karolína Vaňoučková Romana EP2.
DRUHY PLATEB.
Transkript prezentace:

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. V ÝROBEK - JAK VYBRAT SPRÁVNÝ PRODUKT NA INTERNETU ? Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována.

W EBOVÉ „ POROVNÁVAČE “ Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Marek jsi koupil nový mobil, zaplatil Kč. Netušil však že za stejné peníze, mohl mít 2x lepší telefon…“ Určení priorit Vybrání produktu Srovnání cen Výběr e- shopu Zkušenosti s e- schopem Nákup

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 1. – U RČENÍ PRIORIT Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Adam si koupil fotoaparát, zapomněl však že bude potřebovat natáčet i video…“  Co od produktu očekáváte?  I levný produkt, může být kvalitní  Velké firmy používají součásti vyrobené ve stejných továrnách, jako ty levné

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 2. – VÝBĚR PRODUKTU Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Jan si koupil mp3 přehrávač, avšak si nepřečetl, že jeho vysněný přehrávač nepřehrává formát jeho oblíbené hudby…“  Použijte srovnávač  Umožňuje produkty vytřídit.  U srovnávačů příliš nehleďte na cenu, je skreslená

U KÁZKA : POUŽÍVÁNÍ SROVNÁVAČE PRODUKTŮ Jak správně vybrat produkt na internetu. Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká

K ROK 1. VYBRÁNÍ SROVNÁVAČE Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká • Srovnává • Ceny v e-shopech • Produkty • Hodnocení uživatelů • Přehlednost • Srovnává • Ceny v e-shopech • Produkty • Hodnocení uživatelů • Přehlednost • Srovnává • Ceny v e-shopech • Produkty • Hodnocení uživatelů • Přehlednost

K ROK 2. VYBRÁNÍ PRODUKTU Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká  Důkladně si projděte, jestli produkt splňuje všechny vaše požadavky  Přečtěte si recenze  Důvěřujte pouze recenzím, kde jsou i – nebo mají méně hvězdiček

Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká J AK NA TO ? 1.) heureka.cz 2.) Vybereme co hledáme 3.) Přesně vybereme parametr 4.) Seřadíme produkty, a vybereme první, pokud nebude vyhovovat tak následující 5.) Prohlédneme poradnu a recenze

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 3. – SROVNÁNÍ CEN Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Antonín si koupil herní konzoli, netušil však že několik dalších e- shopů, tuto samou konzoli má skoro o čtvrtinu levnější…“  Na českém internetu je nejlepší heureka.cz, někomu však více vyhovuje zbozi.cz (viz. Ukázka 1)heureka.czzbozi.czUkázka 1  Cena není jediné, další detaily však sledujte hned po ceně …

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 4. – VYBRÁNÍ E - SHOPŮ Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Anna platila platební kartou předem, netušila však že nic nedostane…“  Reklamace (Reklamační řád)  Možnosti platby (vyhnout se e-shopům, bez možnosti platby dobírkou)

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 5. ZKUŠENOSTI S E - SHOPEM  Spoléhejte na ostatní, kteří již v e-shopu nakupovali  Srovnávače poradí  Důkladně si přečtěte reklamační řád!  Pročtěte si svá práva  Např: máte právo zboží vrátit do 14. dnů, bez udání důvodu Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Viktorie si koupila přes internet televizi, televize však přišla rozbitá…“

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. Č ÁST 6. N ÁKUP  Neplaťte předem  Zkontrolujte si, že zboží přišlo v pořádku  Pokud přijde poškozené, máte právo zboží reklamovat. Důkladně si však ještě před nákup přečtěte reklamační řád. Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká „Matouš sice platil při převzetí balíku, zapomněl se však podívat dovnitř…“

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv dále šířena či jakoukoliv formou kopírována. D ĚKUJI ZA POZORNOST Prezentaci si můžete stáhnout na misaz.wz.cz/skola/ov misaz.wz.cz/skola/ov Michal Žůrek, ZŠ Frýdecká