Pavel Jaroš a Zuzana Kouřilová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kalkulace plných a variabilních nákladů
Advertisements

Projekt: shrnovač píce Přednášející: Ing. Roman Cieslar
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Představení společnosti
1 Sdružení EPS ČR Pěnový polystyren (EPS) pro stavebnictví Ing. František Vörös konzultant Sdružení EPS ČR reprezentant Plastics Europe ČR
ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar
Rozpočet a politiky EU Milena Vicenová ČZU Praha,1. listopad 2013.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Chráněná pracovní dílna
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Inovativní & generický přístup 1 Světová jednička generické farmacie Světová jednička generické farmacie.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
RENOMIA, a.s. Pavla Homolková
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii 3. Česko-asijské fórum 2. březen 2009.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
Situace na trhu s masem v ČR a EU Miluše Abrahamová Pavel Froněk VÚZE Praha.
Světové hospodářství Quinta, první ročník.
1. Ekonomie jako společenská věda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marie Grygarová.
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Paníčková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
PRŮMYSLOVÉ OBLASTI SVĚTA OPAKOVÁNÍ
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Klastr OMNIPACK ClusterForum pro inovace, Praha
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
Skupina ČEZ Energie z obnovitelných zdrojů
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Mezinárodní obchod David Štros, Historie Starověk - Středomoří (Féničané, Římané) Středověk – vnitrozemí, středomoří, pobřeží Atlantiku, merkantilismus.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Přínos strojírenství pro Moravskoslezský kraj
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
COMEX INTERNATIONAL fax
Ten dělá to a ten zas tohle
v centrum celoživotního vzdělávání
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
ŘETĚZY VAMBERK.
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_EKO_1189 Ročník:3. Vzdělávací obor:Ekonomika Tematický okruh:Kalkulace Téma:Postupná a průběžná kalkulace - shrnutí Jméno.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
TRH (tržní mechanismus)
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
JEDNOTA SÍLA ÚSPĚCH. Co je to IFA? (Organizace irských farmářů) Organizace byla založena v lednu 1955 Aby promlouvala jasným hlasem za všechny irské farmáře.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Svítá na lepší časy ? 2. května 2017 palác Žofín
Ekonomická výživa dojnic bez GMO surovin Společnost De Heus a.s.
Konzervárenská výroba
MICHELIN VY_32_INOVACE_F06
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
Podnikatelské koncepce
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ.
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

Pavel Jaroš a Zuzana Kouřilová www.deheus.cz De Heus a.s. Pavel Jaroš a Zuzana Kouřilová www.deheus.cz

Rodinná krmivářská společnost založená v Nizozemí roku 1911

Kořeny První mlýn rodiny De Heus v roce 1786 Rijksmuseum Amsterdam

De Heus International dynamický mezinárodní rozvoj v posl. 10 letech jedna z nejvýznamnějších krmivářských firem dynamický mezinárodní rozvoj v posl. 10 letech výrobní závody v 10 zemích světa export do 35 zemí celého světa celková produkce 3,03 milionu tun KS ročně patříme do TOP 20 výrobců krmných směsí na světě

De Heus International sídlo centrály v Ede/Wageningen mezinárodní působení zaměření na krmiva vlastní výzkum, vlastní testační farmy spolupráce s University of Wageningen – projekt prvního otelení ve 22 měsících

Poslání Pokračování rodinné firmy Další růst výroby krmiv Být v souladu s našimi hodnotami

Hodnoty Loajalita Poctivost „Společně za lepšími výsledky“

rok 2006 – akvizice společnosti SKS sídlící v Marefích u Bučovic De Heus v ČR rok 2006 – akvizice společnosti SKS sídlící v Marefích u Bučovic

rok 2009 – akvizice společnosti ZeS sídlící v Běstovicích u Chocně

Vznik De Heus a.s. vznik De Heus a.s. v lednu 2010 spojením spol. Slavkovské krmné směsi a.s. a Zemědělské služby Běstovice a.s. výroba krmných směsí pro všechny skupiny hosp. zvířat

postupná modernizace výrobních závodů nová šrotovací linka výrobna Marefy – nejmodernější výrobna KS v Česko-Slovensku celková produkce 2009 – 120 000 tun KS

www.deheus.cz