Prezentace firmy Project International, a. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Professional Component Services
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Představení společnosti
ENERGETIKA ZÁKON č. 458/2000 Sb.o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon)
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
ISC Communication Czech a.s.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Centrum výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie (CVVOZE) Regionální výzkumné centrum.
1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Výrobce toroidních komponentů značky
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
Informační podpora managementu
LCS International, a.s..
PDS - způsob předávání dat Operátorovi trhu Jednání s provozovateli LDS Miroslav Řehoř.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
ANECT a.s. – představení společnosti
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
z pohledu ČSN norem a PNE norem
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Alternativní způsob pořízení měřicích přístrojů
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
© ELCOM, a.s. Testovací zařízení a napájecí zdroje pro oblast kolejových vozidel Ing. Petr Hudeček, Ph.D. Projektový manažer, programátor Divize Aplikovaná.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Zkušenosti z projednání nové trasy vedení 400 kV Jiří Steinbauer ELEKTROTRANS, a.s. Konference Palác Žofín
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
» » CentroNet, a. s.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
VINCI Energies VINCI Energies: Zkušenosti dodavatele elektromontážních prací 4. Ročník konference Fungování energetických trhů v ČR a EU 22. října 2008.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Katedra elektrotechniky
Kompresní stanice Jirkov
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Webové portály LDS/MDS
Energetická maturita úsek Síťové služby útvar měření
Staveniště a zařízení staveniště
Výrobny a mikrozdroje Ing. Martin Kříž
ELCOM,a.s. ZKUŠEBNÍ ZAŘÍZENÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE ELCOM a.s., Divize Virtuální instrumentace a Divize Aplikované elektroniky Ing. Jindřich Kaluža Dr. Ing.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
Transkript prezentace:

Prezentace firmy Project International, a. s. Kontakt: Štěpán Winkelhöfer Sales Manager Tel: +420-257 225 774-6 Fax: +420-257 225 778 Email: sw@projectint.cz www.projectint.cz Registrace u Dun & Bradstreet 495073376

O nás - stručně Společnost založena v roce 1994 Od roku 1996 jeden z hlavních dodavatelů výstavby GSM 2003-2005 expanze do vybraných zemí V roce 2006 - 80 zaměstnanců Obrat 220 mil. v roce 2006 Centrála: Praha, pobočka: Olomouc Vysoce profesionální a flexibilní přístup O nás

O nás – telekomunikace stručně Jsme komplexním poskytovatelem služeb v oblasti výstavby sítě mobilních telefonů Naše krédo: spolehlivost, včasnost a kvalita dodávek Jsme otevření novým myšlenkám Naší firmou vyvinutý komplexní postup projektování stožárů, výroby a dodávek, realizace základnových stanic na klíč Široká škála produktů: příhradové věže (do 100 m) monopoly (do 40 m) dočasné stožáry (do 30 m) věže s jedním či více nosiči antén Vysoká výrobní kapacita a zaručená kvalita (vyhovuje ISO) za konkurenceschopné ceny Instalace telekomunikačních technologií: od BTS až po transkodéry, komplexní instalace kabeláže a antén V roce 2006 jsme získali certifikaci ISO 9001 O nás

Naši zákazníci V posledních 7 letech zaznamenala naše společnost rychlý růst a v současné době zaměstnává přes 80 profesionálů. Můžeme tak nabídnout rozsáhlou řadu služeb od akvizice a získávání povolení až po design, projektové řízení, logistiku, ocelářskou výrobu a elektrickou & technologickou instalaci Jedním z našich největších a nejcennějších úspěchů je získávání důvěry a respektu u našich klientů Zákazníci

Naše služby - telekomunikace Naše služby na klíč pro úspěšné provozování sítě mobilních telefonů: Akvizice a povolování Stavební inženýrství Elektro projekty a revize Projekce a výroba příhradových věží a monopolů Výstavba základnových stanic BTS & BSC instalace a integrace Radioreléové spoje Údržba základnových stanic Služby

Akvizice a povolení building approval Services

MSC a BSC sites Služby

Tubusové a příhradové stožáry pro reklamu a anténní systémy Služby

Greenfield základnové stanice - 2 Služby

AEG SVS Power Supply Systems Partner AEG SVS vyvíjí, vyrábí a dodává mj. standardní a OEM napájecí řešení pro telekomunikační odvětví. Standardní výrobní řady zahrnují od malých napájecích jednotek integrovaných do systémů od výrobců telekomunikačního vybavení až po komplexní napájecí systémy dodávané na klíč, které zásobují energií velké přepínací stanice Portfolio zahrnuje jedno- a třífázové UPS systémy pro široké použití usměrňovače napájecí systémy DC/DC, AC/DC, DC/AC a další Vše je vyráběno v modulární formě. Umíme Vám tak připravit řešení přesně na míru! Služby

Záložní zdroje UPS od AEG – prověřená kvalita Široké spektrum záložních zdrojů napájení od malých jednofázových UPS až po velké třífázové sestavy zajištění chodu malých PC přes síťové servery až po velké průmyslové provozy výkony od 300 VA až po 1000 kVA možnost pružně vytvářet z modulů sestavy s řešením na míru přesně podle Vašich požadavků vysoká spolehlivost a odolnost 100% digitální technologie výstupní napětí a frekvence nezávislé na změně vstupního napětí a frekvence vysoká přetížitelnost (až 500 %) display volitelně v českém jazyce Služby

V rámci instalace anténních systémů nabízíme Plány anténních systémů a návrh kabelových tras Kompletní instalace anténních systémů včetně připojení a nastavení směru a náklonu antény Instalace koaxiálních kabelů (horizontální a vertikální trasy) i zemnění a instalace konektorů Naše týmy mají zkušenost z více než 1100 GSM instalací základnových stanic stejně jako s anténními systémy pro vnitřní pokrytí (hotely, podzemní garáže, obchodní & nákupní centra). Značné zkušenosti s prací na speciálních sitech (kostely, vysoké komíny, těžební věže, atd.) Pracovníky s oprávněním pro instalaci konektorů, koaxiálních kabelů a jejich příslušenství. Naše instalační týmy prošli školeními na instalaci konektorů a antén firmy Andrew (kabely, vlnovody, antény, MW antény, konektory, atd.) ve školícím centru firmy Andrew v Lochgelly – Skotsko Všichni členové instalačního týmu byli proškoleni na práci ve výškách Naše týmy jsou vybaveny profesionálním nářadím (od dodavatelů – Andrew a RFS) Certifikovaní technici pro měření anténních přenosových systémů (koaxiálních kabelů) pomocí měřících přístrojů Site Master. Praxe v měření NMT, GSM 900 a GSM 1800 systémů i zkušenosti s technickými parametry přenosových systémů z BTS do antény, jako jsou Return Loss, Distance to Fault, Cable Loss, SWR, Gain / Insertion Loss Zkušenosti s údržbou a servisem anténních systémů ,obvyklé monitorování a vyhodnocování změn v parametrech přenosu i jejich údržba a servis vadných částí přenosového systému Zkušenosti se všemi operátory v České Republice a Slovensku Služby

Radioreléové systémy - telekomunikace Line of Sight Survey dle požadavků plánovacího teamu zákazníka Projekce, výroba a montáž nosičů antén Instalace MW antén všech typů(Nokia, Ericsson, Bosch, Andrew, Nera a Alcoma) Instalace koaxiálních kabelů, multi-cabelů a jejich zemnění včetně instalace konektorů Cross connections, zapojení alarmů Commisioning a BER test Dokumentace a protokoly Služby

Údržba základnových stanic Pravidelné celkové inspekce stanic včetně kontroly všech ocelových konstrukcí, antén, napájení a kabelových tras Roční inspekce včetně obstarání revizních osvědčení pro přípojky el. proudu, zemnění a bleskosvodů Roční inspekce včetně obstarání revizních certifikátů pro lezecké bezpečnostní systémy Pravidelné testy a kontroly hasicích systémů Servis, údržba a monitorování stavu záložních baterií Zlepšení celkového stávajícího stavu nebo stavební příprava na rozšíření stanice Žádosti o zvýšení elektrického příkonu nebo úprava elektropřípojek Optimalizace nebo úprava přenosových linek Rozšíření stanice včetně instalace nové technologie Instalace nových MW spojů Pravidelné revize zabezpečovacího zařízení stanice Změna nebo přepracování projektové dokumentace v souladu s provedenými úpravami Služby

Inženýring staveb, akvizice a povolování - podrobnější průzkumy území ( IG + Hydrogeologie, geodet. práce, radon, ostatní průzkumy ) projekt pro územní rozhodnutí – zadání stavby projednání a zajištění vydání územního rozhodnutí projekt pro stavební povolení projednání a zajištění stavebního povolení projekt pro realizaci stavby projekt skutečného provedení stavby autorský dozor stavební dozor realizace stavby zajištění kolaudačního rozhodnutí stavby pozáruční servis projednání a pomoc při získání některé z možných dotací a vyřešení financování celé stavby konzultace technických řešení projekt pro výběr dodavatele stavby zajištění výběrového řízení na dodavatele stavby zkušební provoz, uvedení do provozu Služby

Ocelové konstrukce – komplexní dodávky  Projekce Výroba   Montáž Údržba a revize  Služby

3D vizualizace - telekomunikace Pro jednání s majiteli a úřady  Služby

Roof Top Sites Služby

Kapacita Roof Top Sites V průběhu roku 2002 naše firma prováděla paralelně proces akvizice, nájemních smluv, projektování a výstavby na 170 stanicích Jakkoliv byl rok 2002 problematický z důvodů rozsáhlých záplav, podařilo se nám dokončit 140 stanic Služby

Elektro V oboru elektro se soustředíme hlavně na: oblast výstavby a rekonstrukce průmyslových technologií oblast výstavby a rekonstrukce komerčních objektů oblast výstavby a rekonstrukce distribučních rozvodů el. energie Projekt International provádí rovněž další činnosti: Projekce AC & DC napájecích systémů Transformátorové stanice 22kV/0.4kV Rozvodny a elektropřípojky Instalace kabelových rozvodů NN Instalace a oživení UPS & rectifier systémů AEG SVS Power Supply Systems Partner Testy a revize Služby

Elektro Předmětem naší činnosti je nabídnou investorovi  technické řešení, projekční činnost, inženýring a komplexní dodávky těchto problematik : připojení  odběratele k veřejné distribuční síti měření el. energie a centrální distribuční systém rozvoden výroba rozvaděčů  a rozvoden  nízkého napětí  do 1000 A elektroinstalační a technologické napájecí rozvody osvětlení vnitřních a venkovních prostor samostatná autorizační projekční činnost spojená s přípravou podkladů  pro výběrové řízení elektronické přístupové, zabezpečovací a kamerové systémy strukturované kabeláže a telekomunikační rozvody dodávka HW a SW pro  řízení průmyslových technologií Služby

Reference: hlavní projekty Velké projekty na klíč: Motorola Česká Republika Nokia Česká Republika Nokia-TSG Maďarsko Siemens ICN Telecommunications mobile Česká Republika Siemens - MATRA Česká Republika TIW – Český Mobil TIW – Český Mobil main switching centre Praha Další projekty: Motorola Česká Republika : RF anténní systém, instalace BTS, BSC, oživování, testy & integrace TSG Polsko, Česká Republika a Slovensko: projekce sitů ústředí Siemens ICN wireless - Mnichov Německo: projekce standardních sitů Siemens ICN – poskytnutí řešení dočasných sitů KM Telecom solutions, Dánsko: Hi3G, Orange 3G – projekce sitů, ocelových konstrukcí a věží Oskar Mobil Česká Republika: údržba základnových stanic ČRa Česká Republika: plánování a realizace mikrovlnných skoků Reference

Záruky 3 roky záruka na naše služby 3 roky záruka na naše běžné ocelové konstrukce 5 let záruka na stožáry 10 let záruka na stožáry v pravidelném programu údržby Reference

Finanční údaje Finanční údaje