TOPAZ Co je to a jak to funguje? Ondřej Kolář

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IVIG 2008 Výsledky průzkumu informačního vzdělávání na VŠ v ČR v roce 2008 Zpracovala: Hana Landová, UK v Praze, ÚISK Prezentuje: Lenka Bělohoubková, VŠE.
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ECVET v Programu celoživotního učení
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 - Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Politika a politické strany
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
TOPAZ názory & vzdělávání názory & vzdělávání TOPAZ BYL PŮVODNĚ MYŠLEN JAKO THINK - TANK … … ALE JEHO ÚLOHA SE.
EU a Česká republika Instituce EU
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
Celostátní síť pro venkov
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
OMC Pracovní expertní skupina
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
Instituce EU Evropská rada Rada Evropské unie Evropská komise
Monitoring dalšího vzdělávání
Informační vzdělávání na VŠ: aktivity v roce 2005/2006 Výsledky dotazníkového šetření Eva Dohnálková, Hana Landová, Jana Liptáková.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
ČESKÁ DIVADLA výběr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
1 Profesní etika - PROFE Svatava Navrátilová klasifikovaný zápočet UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH.
Chci ovlivnit rozhodování EU… Seminář v Evropském domě Doc., PhDr., Judr. Ivo Šlosarčík LL.M., PhD. Hlavní body: Lisabonská smlouva: konec všech reforem.
Období od vzniku samostatného Československa po současnost
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
P ROJEKT E S AFETY L ABEL 9. Národní konference eTwinning, , Olomouc Zpracoval: Bc. Roman Máca Národní centrum bezpečnějšího internetu Prvního.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
W.P Ekonomický a sociální výbor Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU AnotaceStát a jeho představitelé Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně stručně rekapituluje státní.
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Evropská Unie.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1133Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma:
Konkrétní příklady podpory demokracie a LP: Bělorusko, sociologický náhled a příklad z praxe , FSS MU.
Přínos programu SVES pro činnost ČŠI PaedDr. Jaroslav Müllner.
Síť podpory nadání – propagace a společné projekty Vojtěch Tutr NIDV.
Evropská unie. Pojem a význam Evropské unie Definice Evropské unie (dále jen EU) Aktuální počet členů EU Rok vstupu ČR do EU Cíle EU (čtyři základní svobody)
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Rozvoj výuky cizích jazyků
Evropská integrace= SCELOVÁNÍ, SJEDNOCENÍ
Informační zdroje české veřejné správy
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Digitální učební materiál
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
První tisková konference ministra Josefa Dobeše
Úloha a postavení KI AKČR
Vzdělávací aktivity ÚSTR
Transkript prezentace:

TOPAZ Co je to a jak to funguje? Ondřej Kolář ondrej.kolar@top09.cz 27. 5. 2013

TOPAZ – co je to a jak to funguje? 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? TOPAZ je THINK – TANK … … ale jeho úloha není destruktivní, naopak! 1

TOPAZ – co je to a jak to funguje? 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? Vznikl v roce 2012 rozhodnutím orgánů TOP 09. Převzal funkci stranické vzdělávací komise a její aktivity rozšířil o konference a semináře určené širší cílové skupině. S „Topkou“ je personálně i funkčně provázán. Nejvíc jeho aktivit je právě pro TOP 09. 2

TOPAZ – co je to a jak to funguje? 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? Cílem TOPAZu je: tvorba nových názorů, vzdělávání členů a podporovatelů TOP 09. NÁZORY & VZDĚLÁVÁNÍ 3

TOPAZ – co je to a jak to funguje? 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? Jak toho chceme docílit? Pořádáme přednášky a semináře, školení, diskusní kroužky… 4

A jak to jde? TOPAZ – co je to a jak to funguje? Dobře. 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? A jak to jde? Dobře. Od svého vzniku v červnu 2012 uspořádal TOPAZ 6 velkých konferencí a 8 seminářů a bezpočet školení pro členy, podporovatele a aparát TOP 09. O jeho aktivitách se psalo na portálech novinky.cz, idnes.cz, byli jsme v televizi… 5

TOPAZ – co je to a jak to funguje? 27.5.2013 TOPAZ – co je to a jak to funguje? Mezi řečníky se vystřídali čelní politici TOP 09, představitelé Evropského parlamentu, běloruské opozice, české diplomacie, domácích i zahraničních firem, státních i polostátních institucí, československého disentu, vědci, novináři, komentátoři, pedagogové… … ale i gymnazisté. 6