PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BEMETA DESIGN s.r.o. …poslední kapka k dokonalosti…
Advertisements

Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ v Teplé
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Inovace výuky CAD na naší škole

PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY
Třebechovická slévárna a strojírna
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
VWS MEMSEP Průmyslové úpravny vody Úpravny pitných vod
ZAHRADY HANYZ s.r.o.
Třebechovická slévárna a strojírna
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
****************************
SKUPINA ALTA.
Technická dokumentace
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
Strojírenství Technologické postupy (ST6) Ing. Josef Martinák.
Moderní trendy v metrologii ukázky z firmy MESIT Ronex, spol. s r. o.
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Příprava výrobního procesu Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Frézování tvarových ploch
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV
Název SŠ: VOŠ, SPŠ automobilní a technická
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Externí montáž Ročník:2. Datum vytvoření:prosinec.
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Digitální učební materiál
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Člen skupiny JSC Tyazhmash
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Technologie ročník, učební obory:strojní mechanik obráběč kovů
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
ROVER-CZECH S.R.O.. Výroba Údržba Zásobníky materiálu.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Automobilní a dopravní systémy
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Programátor CNC strojů
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Firemní prezentace Taforge a.s.
Počítačová podpora konstruování
CAD a parametrické modelování
ZOBRAZOVÁNÍ A KÓTOVÁNÍ STROJNÍCH SOUČÁSTÍ (VZORY)
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Počítačová podpora konstruování
TECHNOLOGIE.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
13. červen 2013 Firemní prezentace HAAS+SOHN Rukov 13/06/13.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Vložení výuky hydraulických systémů
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
CNC stroje ve strojírenské výrobě
Prezentace výpočtů pomocí metody konečných prvků (MKP)
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. www.dskengineering.cz PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. PROJEKTOVÁNÍ VÝROBA SERVIS

D.S.K. engineering s.r.o. Společnost D.S.K. engineering působí jako samostatná společnost na českém trhu od roku 2010. Společnost vznikla vyčleněním teamu pracovníků, výrobních strojů a prostor ze společnosti D.S.K. spol. s r. o. Know-How, které pracovníci společnosti D.S.K. získali od počátku jejího založení v roce 1991 si ponechali a nyní využívají ve společnosti D.S.K. engineering s.r.o. D.S.K. engineering s.r.o. je strojírenská společnost, která je schopna nabídnout svým zákazníkům široké portfolio výrobků a služeb. Podle požadavků zákazníka se zaměřujeme zejména na dopravní a manipulační systémy, procesní stroje (míchadla, mixery) a různé výrobní přípravky. Dále jsme schopni dodat ocelové konstrukce. Všechny výrobky na požadavek opatříme prohlášením o shodě a zajistíme veškeré atesty a potřebné zkoušky.

D.S.K. engineering s.r.o. - Výroba Ve výrobě disponujeme tímto strojovým vybavením: Dělení materiálu Pásová pila Strojní nůžky Dodavatelsky řezání CNC vodním paprskem Obrábění Soustruhy (do průměru 800 mm délky 4000 mm) Frézka (obrobky do 1000 x 400 x 300 mm) Tváření Ohraňovací lis (do 3000 mm, síla 200 t) Ruční ohýbačka (délka do 2000 mm, tloušťka do 2 mm) Skružovačka profilů (od průměru 1000 mm) Hydraulická ohýbačka trubek (do průměru 3 coulů) Sváření Technologie MIG, MAG a TIG Konstrukční oceli, nerez oceli, hliník a jeho slitiny, navařování tvrdokovem Od malých jednoduchých až po složité a velké svařence rozměrů desítek metrů.

D.S.K. engineering s.r.o. - Projektování Výroba strojů na klíč Od technické koncepce k návrhu, výrobě až po dodání, zaškolení obsluhy a zajištění servisu. Automatizace a modernizace stávajících strojů a zařízení, vybavení PLC automaty a jejich programování. Software Autodesk Inventor 2011 Professional 3D modely sestav s možností exportu CAD/CAM souborů pro CNC řízené výrobní stroje. Tvorba kompletní technické dokumentace Pevnostní analýzy strojních součástí Vizualizace procesů videoanimace a rendering Navrhování a dodávka kompletních pneumatických systémů zejména Festo, SMC, Norgren. Dodávka jednotlivých pneumatických prvků – písty, rozvaděče (ventily, solenoidy, elektromagnetické ventily), úpravny vzduchu, filtry, apod. Elektro Návrhy a dodávka kompletních elektronických řešení

D.S.K. engineering s.r.o. – Servis ÚDRŽBA A SERVIS Údržba a servis je nedílnou součástí výrobních podniků. Při non-stop provozu výrobních linek nelze provádět běžné údržby zařízení. Je třeba provádět plánované ostávky, ve kterých lze údržbu provést. Je jasné, že v době výroby je techniků nadstav a v době údržby je techniků podstav. Naše společnost s týmem našich techniků je tu právě pro tyto případy - vykrýt špičky potřeby techniků při plánovaných odstávkách. Naším cílem je dlouhodobá spolupráce při plánovaných odstávkách, kdy naši technici získají znalosti o technologiích a strojích a dopřeu ví, jaký bude sled prací a jaké vybavení si mají přivést s sebou na odstávku. Tento přístup je výhodný zejména pro zákazníka. Standardně prováděné úkony Výměny ložisek (Technici mají školení SKF). Ve výbavě máme standartní rozměry hydraulických stahovacíh přípravků. Svařování plamenem a elektrickým obloukem na místě. Kontroly opotřebení strojních součástí strojů. Čištění strojů, mazání a promazávání podle mazacích plánů Naši zákazníci V současné době poskytujeme služby servisu a údržby těmto zákazníkům: Knauf Insulation SCA Pckaging Boletice nad Labem Mondi a.s. Štětí Unifrax O-I MANUFACTURING

D.S.K. engineering s.r.o. – Výroba náhradních dílů Náhradní díly z většiny materiálů používaných ve strojírenství jsme schopni vyrobit, a to:  Podle dodané výkresové dokumentace Kopii z dodaného dílu, (i poškozeného) Improvizace (odměření rozměrů a navržení nové součásti) Na každý díl, který vyrábíme, musíme zpracovat výrobní výkres podle ČSN normy technického kreslení, proto našim zákazníkům nabízíme i možnost koupě výkresů vyráběných součástí např. pro pozdější znovuobjednání. Za tímto účelem výkresy jednoznačně označujeme číslem výkresu a archivujeme.

Reference Následujícími stránkami naší prezentace bychom Vás rádi upoutali našimi referencemi a instalovanými stroji.

Pásové dopravníky modulové konstrukce

Dopravník s točnou VDT-150

Lehký pásový dopravník – PD Light

Dopravník s flexibilním modulárním pasem – modulová konstrukce

Další naše práce Dopravníkové systémy Stohovače, zakladače, depaletizery

Ocelové konstrukce – pracovní plošiny

Zásobník sypkého materiálu

… k realizaci Od projektu …

Příklady výroby elektrorozvaděčů, automatizace a vizualizace procesu aplikace formátovací pily pro Agrop Nova.

D.S.K. - Kontakty Kancelář Vedoucí střediska: www.dskengineering.cz Kancelář Rtyně nad Bílinou tel.: 777 745 913 mail: info@dskengineering.cz Vedoucí střediska: Jakub Vacek tel.: 777 745 900 mail: jakub.vacek@dskengineering.cz Vedoucí projektového oddělení Ing. Lukáš Malý tel.: 777 745 909 mail: lukas.maly@dskengineering.cz