16. 4. 2014 ZŠ ŽELETAVA Každým rokem před Velikonocemi pořádáme Velikonoční volejbalový turnaj – soutěž tříd 2. stupně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
 ZAČÍT HRU ZAČÍT HRU.  VYČISTIT ZUBY VYČISTIT ZUBY  NA PC NA PC.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Dramatické a pohybové činnosti v Mš
Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“
Přeji Ti sílu všech živlů
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH. CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí.
Každé ráno začíná život....
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
K srdci nevedou dálnice, nýbrž tiché cesty…
Základní škola Jindřicha Halase. Škola byla založena v roce Předtím už tu jedna stála, ale ta shořela, protože tehdejší školník jednou zapomněl.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Vesnice Strupčice.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
6. TŘÍDA .
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Hoďme tělem vesnická olympiáda
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
Den ve škole Hrát Cíle: - Nedostat poznámku - Nemít problém - Nedostat špatnou známku Autoři.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Psychologie ve sportu Úvod Mgr. Veronika Kavková
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
LOPOGOLF
VOLEJBAL 1.
Sportovní Tipy II. 10 Pravidel. Pravidlo č.1 Noste sportovní oblečení!
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Sportovní Tipy 10 Pravidel. Pravidlo č.1 Noste sportovní oblečení!
Napsala a vytvořila: Madlenka
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Spisovatelé dětské literatury
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_07_SLOVESO CAN.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
JÁ A MŮJ KAMARÁD Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Anotace Výukový program pro žáky 8. ročníku na 2. stupni ZŠ. Téma: Přeměna látek a energií - výživa. Možnost využití: interaktivní tabule.
Million Leaders Mandate
Adéla Harenčáková 7. třída
SLOVENSKO 2016.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Sportovní Tipy 10 Pravidel.
VZTAHY A SPOLUPRÁCE spolupráce kamarádi přátelé
Absolventská práce Žáka 9.ročníku
Požadavky trenérů ČSLH
SLOVENSKO 2018.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

ZŠ ŽELETAVA

Každým rokem před Velikonocemi pořádáme Velikonoční volejbalový turnaj – soutěž tříd 2. stupně.

Učitelé nás pokaždé zaskočí nějakou doplňkovou disciplínou pro ty, co zrovna nehrají. Sedět! Ani náhodou!

Vloni jsme šplhali (po tyči v tělocvičně) na nejvyšší horu našeho regionu – Mařenku – 711 m.

Letos nás nechali skákat jak žáby od pramene říčky Želetavky až k nám do Želetavy.

Tuto aktivitu jsme zpracovali do samostatné prezentace. Kdo neplácal do míče ani neposkakoval jak žabák, mohl veršovat.

10 zásad nazvaných PROČ SPORTOVAT jsme měli dát do veršů! BÁSEŇ

VERŠUJE

Tak tady máte výsledky těch s tím nejlepším básnickým střevem! ZŠ ŽELETAVA VERČU

PROČ SPORTOVAT? Je to jednoduché! Kdo sportuje: KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ:-) LEPŠÍ NEŽLI CHYTAT LELKY. PROČ NEVYHLEDAT SPORTOVNÍ CELKY? UMÍ SE SPOLEHNOUT NA DRUHÉHO:-) ZVLÁŠTĚ KDYŽ JDE DO TUHÉHO:-( JE ODOLNÝ:-) A OSTŘÍLENÝ. JEHO TERČ JE VŽDYCKY ŘÁDNĚ PROSTŘÍLENÝ. CÍTÍ SE DOBŘE NA TĚLE I NA DUŠI:-) PROTOŽE ZAHÁLET NA GAUČI SE NESLUŠÍ:-( UČÍ SE PŘEKONÁVAT PŘEKÁŽKY:-) I KDYBY MĚL PROŠOUPAT PODRÁŽKY! POZNÁ NOVÉ KAMARÁDY:-) SVALNATÝ KLUKY MAJ HOLKY RÁDY. UMÍ VÍTĚZIT ALE I SKOUSNOUT PROHRU:-) NEVZTEKÁ SE, VŽDYŤ JDE JEN O HRU. UMÍ POMOCI A BÝT OPOROU:-) PROČ SE V ŽIVOTĚ NEBAVIT HROU? VÍ, JAK ZAHNAT NUDU:-) PROHLÁSÍ: „PŘÍŠTĚ TADY ZAS BUDU!“ RESPEKTUJE PRAVIDLA A HRAJE FAIR. NENÍ TO ŽÁDNÝ AMATÉR:-))) B. Dohnalová

PROČ SPORTOVAT? Je to jednoduché! Kdo sportuje: NEZLOBÍ. Dítě, nezlob, pojď si hrát. S Želetavou pojď sportovat. UMÍ SE SPOLEHNOUT NA DRUHÉHO, na člena sportovního týmu svého. CÍTÍ SE DOBŘE NA TĚLE I NA DUŠI, porážky ho moc nevzruší. UČÍ SE PŘEKONÁVAT PŘEKÁŽKY, ze sportu nechytne žádné vyrážky. POZNÁ NOVÉ KAMARÁDY a neměly by to být čokolády. UMÍ VÍTĚZIT, ALE I SKOUSNOUT PROHRU, nepředvádí žádnou činohru. UMÍ POMOCI A BÝT OPOROU, podělí se se svou čutorou. Každý u nás VÍ, JAK ZAHNAT NUDU, Přece - se Želetavou hrát budu! RESPEKTUJEme PRAVIDLA A HRAJEm FÉR. Se sportem do báječnejch sfér! M. Houzarová + M. Burianová

PROČ SPORTOVAT? Je to jednoduché! Kdo sportuje: Kdo si hraje, NEZLOBÍ, Aspoň se s kamarády zabaví. UMÍ SE SPOLEHNOUT NA DRUHÉHO, na spoluhráče týmu vždy věrného. JE ODOLNÝ, a proto CÍTÍ SE DOBŘE NA TĚLE I NA DUŠI, je rychlý jak střela kaťuši. UČÍ SE PŘEKONÁVAT PŘEKÁŽKY, mezi zuby necedí žádné urážky. POZNÁ NOVÉ KAMARÁDY. S rodiči zavzpomíná na spartakiády UMÍ VÍTĚZIT, ALE I SKOUSNOUT PROHRU, při porážce nespustí žádnou truchlohru. Nejenom kluci UMÍ POMOCI A BÝT OPOROU. I holky to dokážou, když si zasportujou. Sportovec VÍ, JAK ZAHNAT NUDU, „Únavou přece neubudu!“ Pravý hráč RESPEKTUJE PRAVIDLA A HRAJE FÉR. Nikdy neztratí správný směr! M. Chromá + S. Pátková + Z. Teplá

PROČ SPORTOVAT? Je to jednoduché! Kdo sportuje: NEZLOBÍ. Překoná těžké období. UMÍ SE SPOLEHNOUT NA DRUHÉHO, společně trefí se vždycky do černého. JE ODOLNÝ a stále více šikovný. CÍTÍ SE DOBŘE NA TĚLE I NA DUŠI a není to jenom dobrým ovzduším. UČÍ SE PŘEKONÁVAT PŘEKÁŽKY a nebojí se jít i do srážky. POZNÁ NOVÉ KAMARÁDY, těší se na nové olympiády. UMÍ VÍTĚZIT, ALE I SKOUSNOUT PROHRU. Ví, že příště to bude mít jinou dohru. UMÍ POMOCI A BÝT OPOROU. Hravě zvítězí nad každou chorobou. VÍ, JAK ZAHNAT NUDU Věnuje se třeba fotbalu anebo judu. RESPEKTUJE PRAVIDLA A HRAJE FÉR. S Vávrou a Verčou být chvíli by bylo super! V. Hotová

NA SHLEDANOU PŘÍŠTĚ!