Představuje …. Průkopnický … Webový server a datové úložiště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítačové sítě.
Advertisements

Senior IT operations manager
SÍŤOVÉ PROTOKOLY.
Začínáme s WiFi. WiFi technologie • b – rychlost až 11 Mb/s • g – rychlost až 54 Mb/s • h – rychlost až 54 Mb/s, pásmo 5 GHz (2004)
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Podpůrná prezentace k semestrálnímu projektu:
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Informatika Počítačové sítě.
D03 - ORiNOCO RG-based Wireless LANs - Technology
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Základy informatiky Internet Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Správa firemních mobilních zařízení. Proč si pořídit Cortado Corporate Server? Komplexní správa a monitoring firemních mobilních zařízení, včetně zabezpečení.
Analýza síťového provozu
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Informatika Internet.
Co je počítačová síť? Počítačovou sítí se rozumí spojení dvou nebo více počítačů prostřednictvím kabelu, telefonní linky nebo optického vlákna (nebo jiným.
INTERNET - TERMINOLOGIE
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Aplikace VT v hospodářské praxi internetové technologie Ing. Roman Danel, Ph.D. VŠB – TU Ostrava.
Diskové systémy.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Serverové systémy Windows
Internet.
SIPVZ – Státní informační politika ve vzdělávání w w w. e - g r a m. c z E-gram E-gram Informační a komunikační web SIPVZ 1. Původní web:
NAS NAS - Network Attached Storage NAS - Network Attached Storage Je to síťové datové úložiště, které bývá nejčastěji použito jako centrální úložiště dat.
Marian Henč, Jan Dryml Systems Engineers Microsoft Windows Server 2003 R2 – co je nového?
© 2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco Public 1 Application Layer Functionality and Protocols Network Fundamentals – Chapter 3.
Remote control and administration. Podle technického řešení Harware Software klient/server.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
1 I NTERNETOVÁ INFRASTRUKTURA. H ISTORIE SÍTĚ I NTERNET RAND Corporation – rok 1964 Síť nebude mít žádnou centrální složku Síť bude od začátku navrhována.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-16.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
SAMBA umožňuje linuxovému systému sdílení prostředků a služeb prostřednictvím sítě používá SMB (server message block) protocol - identický protokolu.
2OP381 Manažerská informatika 1
Základy informatiky část 6
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Síť a MS Windows.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ. 1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 NázevVY_32_INOVACE_182_Deleni_poc.siti_teorie.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Pohled uživatele.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
PB169 – Operační systémy a sítě Protokoly aplikační vrstvy Marek Kumpošt, Zdeněk Říha.
Základy informatiky část 6. 6 Počítačové sítě Počítačová síť Skupina počítačů navzájem propojených, resp. připojených k centrálnímu počítači (serveru)
Uživatel počítačové sítě
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Confidential1 KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) Část 4 Programování Panasonic Communications Co., Ltd. PBX Division Servisní školení,
9. ročník SÍTĚ. OSOBNÍ POČÍTAČ Počítač jednotlivce Soukromá data a soubory.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Internet. je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů.
BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE I Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg. č.: CZ.1.01/2.2.00/ )
Inf Struktura datových sítí. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Transportní vrstva v TCP/IP Dvořáčková, Kudelásková, Kozlová.
Paměti PC HDD, CD/DVD, USB Flash RAM a ROM Vnější paměť Disková paměť
Internet – pojmy, služby
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Živočichopis (taxonomie) sítí
Seminář 11 DHCP + HTTP + IPTABLES
Application Layer Functionality and Protocols
Informatika Internet.
& Managed File Transfer.
Transkript prezentace:

Představuje …

Průkopnický … Webový server a datové úložiště

Víte, jak vytvořit a spravovat webové stránky, blog nebo fórum ?

Můžete poslat 300 MB soubor přes nebo MSN?

Můžete synchronizovat Vaše data s kanceláří i domovem na cestách ?

Jste schopni nahrávat vlastní data odkudkoliv ?

Můžete opustit vaše PC při stahování dat ?

Zálohujete Vaše data na bezpečném zařízení, kde o ně nepřijdete ?

Všechny odpovědi byly vestavěny do MBox technologie

Váš projekt profesionálního řešení je zde …..

Žádné měsíční poplatky Žádný přenosový limit Mac a PC kompatibilní Přístup k Vašim datům odkudkoliv a kdykoliv

Pozvěte přátele a kolegy aby si stáhli nebo nahráli jakýkoliv soubor, jakkoliv veliký bez přenosového limitu

Sdílejte s vašimi přáteli Soubory přes nebo MSN

Neplaťte za online servis jako je RapidShare nebo YouSendit Ušetřete čas a peníze s RapidBox servisem Dovolte komukoliv, aby poskytl vaší MBox adresu dalším uživatelům Konec starostí s místem a poplatky … 2 TB budou dostupné kdykoliv pro kohokoliv

Vychutnejte si výkonné rozhraní snadné a přívětivé

Vychutnejte si výkonné rozhraní snadné a přívětivé

Vychutnejte si výkonné rozhraní snadné a přívětivé

Váš nástroj na stahování podporující RSS a Mininova Stáhněte si oblíbené torrentové multimediální soubory z nejoblíbenějšího serveru Vyberte si úlohu pro stažení souboru, která bude udělána automaticky pokud budete v práci nebo pryč Po návratu domů najdete stažené soubory a můžete si je přehrát Konec starostí s místem a poplatky … 2 TB budou dostupné kdykoliv pro kohokoliv

Bezpečný a masivní Výkonný procesor pro více současných připojení 128 bitové šifrování dat pro větší bezpečnost Až 8192 uživatelů může mít účet na MBox serveru Jednoduchý systém zálohy a obnovení dat

Webhosting nebyl nikdy snadnější Zapomeňte na drahý webhosting s měsíčním limitem a poplatky Postavte si osobní webové stránky, fórum a infoboard za několik minut Jednoduše klikněte na instalační tlačítko k nastavení MBoxu Vyberte si vlastní jméno a využijte jej pro vlastní privátní adresu na internetu: Jméno.Mvix.Net

Přístup na tiskárnu pro více uživatelů nebyl nikdy jednodušší. Snadné připojení USB tiskárny pro přístup uživatelů na síti, kteří mohou spustit více tiskových úloh v reálném čase. Snadné nastavení díky průvodci ušetří Váš čas. Ušetříte i peníze. Váš síťový tiskový server

Bezdrátová konektivita b/g podpora Gigalan 10/100/1000

Pro domácí použití i kancelář MBox uspokojí potřeby pro Váš business jako server pro sdílení dat a centrální úložiště dat. Jako DHCP server s Ethernet portem dovoluje vytvořit vlastní loální Gigabitovou síť. Nastavení přístupových práv pro uživatele a skupiny zvyšuje bezpečnost. Dva USB 2.0 rozšiřující porty dovolují zvýšit kapacitu systému.

Rapid Box Rapid Box pošle libovolný soubor administrátorovi i od neautorizovaného uživatele.

Web disk Explorer Nejjednodušší a nejpraktičtější rozhraní pro sdílení dat a jejich manažování. K nahrávání souborů a složek z/ do serveru je podporována funkce drag and drop.

Výsledky přenosu, rychlost a stav jsou kontrolovány a znázorněny na speciální stránce. Ke nahrání souborů/ složek na server nejprve vyberte složku/ soubor a klikněte na „Upload“ v menu nebo uchopte a táhněte pomocí myši. Lze také použít ikonu „Upload“ Ke stažení (download) souborů ze serveru vede stejná cesta. Web disk Explorer

Web Explorer Web Explorer obsluhuje server využitím webového prohlížeče bez potřeby dalších programů. Podporuje funkce upload /download více souborů/ složek najednou.

BitTorrent Stažení Torrent souboru

RSS Stahování souborů z Mininova serveru

Administrátor

Nastavení DDNS Tato funkce je užitečná pro většinu internetových uživatelů kteří používají dynamickou IP adresu. Na rozdíl od komplikovaného DDNS servisu si uživatel vytvoří jednoduše vlastní doménu ve tvaru: jméno.mvix.net.

Specifikace Položka Funkce Systém CPU : StorLink SL3516 Memory : 64MB Flash : 8MB HDD Up to 1TB SATA-II HDD (No Limitation) – 2Bay I/O Interface USB Port x 2 One Touch Copy Button LAN Wireless LAN (USB typ volitelně) : 11N/G/B Wired LAN : Gigabit LAN Network DHCP Server Dynamic DNS Network File Protocol CIFS, AFP, NFS WebDev Client Platform Windows/Linux/Mac Additional Useful Protocol FTP with SSL/TLS Telnet & SSH Secure SMTP

PoložkaFunkce Web Server Apach MySQL, SQLite PHP Port# : 80 USB Function USB Flash Disk Auto Copy Volume Expansion (Owner : admin) Wireless LAN (volitelně) Printer Server Multimedia BitTorrent / RSS Feed Download Blog iTunes Music Server UPnP Media Server Specifikace

PoložkaFunkce WebDisk File & Folder up/download Share Folder (R,W,R/W) Secure Folder (Data Encryption) OPEN Folder (All User Sharing) Notice, Board, Note Link mail for big sized file Group/Guest ID Port # : 8080 PC Backup Full / Incremental Backup Backup Schedule (Daily, Weekly, Monthly) Backup Setup Wizard HDD Management RAID Level System Management Web-Based administration Alert LED Display / Alarm Buzzer Multi-User Account Mgmt Language Multi-Language Specifikace