Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

& Managed File Transfer.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "& Managed File Transfer."— Transkript prezentace:

1 & Managed File Transfer

2 Agenda: Představení společnosti Crede Experto GoAnywhere MFT
Zákaznická reference a příklady využití Otázky

3 Bankovnictví Hardwarové vybavení Softwarové vybavení Payment Transaction System Core Banking System Služby Servery (PowerSystems, X86) Storage Záložní zdroje Zálohování a vysoká dostupnost (Veeam, Syncsort, atd.) Securitní řešení (GoAnywhere MFT, SIEM, DLP, Antivir)

4 GoAnywhere Managed File Transfer

5 Řízené a garantované doručení souborů
Automatizace informací, workflows, integrací, ETL, a dalších Bezpečná výměna informací s partnery nebo třetími stranami FTP HTTP HTTPS SFTP

6 53% End to end šifrování Rychlejší výměna objemných souborů
V souladu se směrnicemi: PCI, SOX, ISO, GDPR, … : šifrování, audity, reporty

7 Bezpečná výměna citlivých informací mezi [geografická distribuce] uživateli bez použití nezabezpečených metod jako jsou nebo Dropbox.

8

9 Multiplatformní – Podpora instalací pro Windows, Linux, IBM i, AIX, UNIX, Amazon and Azure.
Batch and Ad Hoc - Umožňuje organizacím provádět, jak plánované dávkové přenosy, tak sdílení souborů mezi uživateli. Audity – Generuje detailní logy ze všech aktivit se soubory a poskytuje podklady pro audity, například dle PCI DSS. Interface – Veškerá správa a monitoring je dostupný skrze internetový prohlížeč. Podporované protokoly - SFTP, FTP/S, HTTPS a AS2 (Drummond Certified). Správa klíčů - Obsahuje integrované nástroje pro správu PGP, SSH a SSL. Šifrování – Chrání soubory pomocí FIPS se šifrováním AES-256. Admin Controls – Implementovaná správa rolí na základě oprávnění (admin, security admin, admin pro audit)

10 Private Cloud – Snížení potřeby používání nezabezpečených, veřejných služeb pro sdílení souborů, jako jsou DropBox, GoogleDrive nebo OneDrive. Portal – Umožňuje organizacím poskytovat vlastní webové rozhraní pro bezpečný přenos souborů přes HTTPS. Synchronizace – umožňuje sdílení dat napříč platformami Windows, Mac OS, iOS, Android. Bezpečný Mail – zaměstnanci mohou posílat y s objemnými přílohami nebo s důvěrnými soubory skrze vložených linků. Přímý plugin do MS Outlook. Dvou faktorová autentizace – Přihlášení uživatelů pomocí RSA SecurID, RADIUS, SSH keys nebo certifikát X.509. DMZ Gateway – Všechny služby a soubory jsou ve vnitřní síti bez nutnosti otevřených portů. Job Control – Obsahuje rozsáhlé funkce správy úloh, clustering. File Transfer Acceleration - Umožňuje vysokorychlostní přenos velkých souborů mezi systémy pomocí kanálů UDP.

11 Automatizace Advanced workflows
Přenosy souborů, bezpečné sdílení dat, integrace aplikací, databází, excelu, komprese, šifrování.

12 FTPS Server/ SFTP Server / Web / Web Services / FTP Server
Personalizovaný web interface Správa uživatelských profilů

13 Collaboration Services
Person to person / person to system GoDrive: Like Dropbox, on-premise Secure Mail: Secure mails, web browser nebo Outlook plugin

14 Integrace workflow s Vašimi procesy: REST/API, příkazový řádek

15 GoAnywhere Gateway Umožňuje bezpečnou a kompatibilní komunikaci mezi externími uživateli / společnostmi mimo Vaši síť.

16 GoAnywhere Agents Bezpečný přenos souborů mezi vzdálenými body a lokalitami. Jednoduché a bezpečné připojení GoAnywhere se vzdálenými lokalitami, i když jsou připojeny prostřednictvím nezabezpečeného připojení. Distribuce nebo centralizace informací během minut. Spravování agentů na vzdálených lokalitách v rámci centrálního, webového rozhraní.

17 GoAnywhere Premium

18 Collaborative Workspace
Zákaznická reference a použití: Sdílení dokumentů Portál pro sdílení dat Šifrované y s velkými přílohami Outlook plugin nebo web browser Collaborative Workspace Synchronizace souborů

19

20 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "& Managed File Transfer."

Podobné prezentace


Reklamy Google