Rady pro ženy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Význam vody pro člověka
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Technika,tak jak ji vidím já…
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Vánoční zvyky a tradice
10.1 Vztahy o několik více, o několik méně
Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
jarno.webovastranka.cz Co je to střední věk? Když vám penzi nedají, protože jste příliš mladý a ženské vám nedají, protože jste příliš starý.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
1. rada Aby brambory neklíčily, je potřeba vložit do pytle s bramborami jablko. Ne, správně je: Kupte očištěné brambory nebo hranolky, dejte je do mrazničky.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Moje Vánoční kuchařka Jako 1.je nezapomenutelný kapřík Naporcovaného a kostí zbaveného kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň.
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
Vědět vs. znát Fill in the blanks with the appropriate forms of vědět (to know a fact) or znát (to be familiar with), depending on the context. Vzor: Sestra.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Když vám po zádech přejde mráz, dá se to vydržet.
Dopis od Boha.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Jak se řekne japonsky homosexuál? Šukahošiki.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
Proč miluji důchod.
Psí Svět.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Dračáci uvádí, prezentaci se jménem, Rozdíly! Více srandovních věcí na
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_513 Ročník: 2.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
1 Základní škola Ostrava, Kounicova 2, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – III/2 – CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu - Moderní.
Věta se skládá ze slov Název školy
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Rady pro ženy.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Filipíny Vytvořila: Natálie Schulzová 6.A.
Dnes Vás baví slečna Pavla
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Složitá obsluha fondue
Rady pro ženy.
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Opakování a procvičování
Něco, co mohou napsat jen děti
ŽENA MEZI K V Í T Í M V.B.
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Vzorec sexu v manzelstvi
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Rady pro ženy.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Transkript prezentace:

Rady pro ženy

Aby brambory neklíčily, je potřeba vložit do pytle s bramborami jablko. Ne, správně je: Kupte očištěné brambory nebo hranolky, dejte je do mrazničky a mějte je tam i celý rok.

Než vlijete těsto do formy, vymažte ji tukem a vysypte moukou nebo strouhankou.  Ne, správně je: V obchodě za rohem prodávají hotové zákusky. Není to daleko a je to bez práce.

Když se vám podaří přesolit polévku, hoďte do ní, ještě během vaření kousek brambory.  Ne, správně je: Vaše rodina má být ráda, že jste vůbec něco uvařila a je jedno, jestli je to k jídlu.

Bolí vás hlava? Vezměte citron, rozkrojte jej na polovinu a potřete si jim čelo. Bolest ustoupí. Ne, správně je: Vezměte citron, rozkrojte jej na polovinu, hoďte jej do sklenice s tequilou a vypijte. Hlava vás bude bolet dál, ale budete příliš opilá na to, aby vám to vadilo.

Aby vám láhev vína při otevírání neklouzala, zabalte ji do utěrky. Ne,správně je: Oblečte si něco sexy a zaklepejte na dveře souseda.

Zůstalo vám víno? Zmrazte jej do kostek ledu a použijte na ochucení masa a omáček. Ne, správně je: Cože, zbytky vína? Něco takového neznám!

Hádanky Co mají společného muži a mraky? Hodně. Jakmile odtáhnou, nastane hezký den. Jaké tři největší krize prožívá muž? Ztrátu ženy, vyhazov ze zaměstnání a škrábanec na autě. Co je to muž? Jen pár centimetru masa navíc. Proč se zřítí zídka, o kterou se muž opřel? Moudřejší ustoupí.

Dokážete si představit svět bez mužů? Žádná zločinnost a spousta tlustých, šťastných žen. Proč má tolik mužů nohy do O? Nedůležité věci se obvykle dávají do závorek. Co znamená muž v sudu s kyselinou solnou? Vyřešený problém. Co dělá žena, když muž kličkuje po zahradě? Klidně střílí dál.

No no a vo vo vo tom to je…    Proč mívají ženy poslední slovo? Protože muže už nic nenapadá. Jaký je rozdíl mezi mužem a mléčným zubem? Mléčný zub ví, kdy má vypadnout. Kolik času muži zabere výměna jedné role toaletního papíru? Nevíme, takový případ ještě nebyl zaznamenán. No no a vo vo vo tom to je…   