Nová inspirace pro Váš interiér

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Naše firma se Vám prezentuje
„Starost s úklidem nechte na nás…“
nahradí světelnou reklamu
Beckiland Firemní párty.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
 Grafický design je služba na míru.  Obrovské rozdíly mezi cenami a kvalitou služeb.  V ceně se například zohledňuje: ▪ Strávený čas nad prací ▪ Fixní.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Anna Kostenko se narodila v roce 1975 v Kyjevě na Ukrajině, od roku 1991 žila
ALFONS MUCHA To není ale jenom Slovanská epopej, to jsou i fotografie, šperky, známky, bankovky, porcelán, sklo, potisk látek, vitráže, plakáty, reklamní.
Prezentace firmy Srpen 2006
specialista na firemní květinový servis
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
ALFONS MUCHA To není ale jenom Slovanská epopej, to jsou i fotografie, šperky, známky, bankovky, porcelán, sklo, potisk látek, vitráže, plakáty, reklamní.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
RoDaNo KUCHYNĚ A VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ vstupte Prvořadým cílem je pro nás spokojený zákazník, proto vše nabízíme včetně kompletních služeb, od zaměření přes.
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Aukční a prodejní agentura Ars Longa
Keramické a sklářské tříleté učební obory
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Opakování Prověřování znalostí
NOVÁ FIGURACE SOUČASNÉHO UMĚNÍ
SECESE VY_52_INOVACE_DEK_42.
Románské sochařství a malířství
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Secese přelom 19. a 20. století.
Mám rád historii, velmi často se k ní vracím. Také se velmi rád dívám na historická díla dřívějších umělců, která neskonale obdivuji a všechna mi mají.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího.
Ateliér Příroda aneb Land Art v Českém ráji. Co je Land Art  Land art vznikl jako umělecký směr ve druhé polovině 60. let v USA.  Termín, vytvořený.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
h e l e n a s a m o h e l o v á narozena 1941 v Praze studia : Střední uměleckoprůmyslová škola Praha VŠUP Praha, ateliér keramiky a porcelánu Od.
Za živé historické jádro města Slaného RNDr. Ivo Rubík, starosta města Slaného.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Truhlářství – Martin Býma
Sochařství Giotto – Andrea Pisano, Sochař při práci, reliéfní výzdoba kampanily dómu ve Florencii, po 1334.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
BAUHAUS Jana Bobčíková.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Výtvarné směry 2. poloviny 20. století
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Vytváří se „kobercový styl“ – motivy ptáků, lvů, sfing, bájných fénixů, květinové vzory – černé a tmavě červené na světlejší podklad.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Svatební tvoření… …inspirace. I romantické oznámení může být vkusné, jemné, a dokonce vtipné… Svatební oznámení.
SLOH – popis statický popis uměleckého díla
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
„Napříč moderním uměním aneb kreativity se nebojíme“ -výtvarná soutěž pro II.stupeň ZŠ a MŠ Nedašov Mgr. Jarmila Švédová.
ENERGIE obecně prospěšná společnost poskytuje v souladu se zákonem č 108/2006 Sb. o sociálních službách tyto sociální služby: § 50 domov se zvláštním režimem.
Koláž podle H. Bosche Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastESV - Komunikace vizuálního umění se znakovými systémy.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
UMĚNÍ, VÍRA A NÁBOŽENSTVÍ
Graffiti Tematická oblast ESV Komunikace vizuálního umění se znakovými
SOCHA DO VEŘEJNÉHO PROSTORU
Trhy kulturního dědictví a umění
Transkript prezentace:

Nová inspirace pro Váš interiér Monet Art Nová inspirace pro Váš interiér

Potřebujete vybavit interiér a hledáte inspiraci? Spolupracujeme s mnoha významnými vydavatelskými společnostmi, především ze zahraničí (Německo, Anglie, Holandsko, Itálie, USA a další). Úzce spolupracujeme s řadou výrobců a dovozců rámů. Všechny dostupné motivy z naší nabídky Vám dokážeme s velkou pečlivostí a profesionalitou zarámovat. Naše činnost zahrnuje kromě vytváření a zajišťování uměleckých a dekorativních předmětů, také repase starých, historicky cenných obrazů. Snažíme se vždy najít nejoptimálnější řešení pro klienta, které konzultujeme s odborníky restaurátory v daném oboru. S ohledem na naši spolupráci s dalšími architekty, designéry, grafiky a fotografy, malíři, řezbáři, sochaři a dalšími vybranými uměleckými řemeslníky umíme nabídnout zákazníkovi kvalitní a vysoce hodnotné dílo. Dokážeme Vám poradit s výběrem výtvarného díla, které vynikne v interiéru pouze tehdy, je-li správně zarámováno a umístěno. Naše firma Monet ART Vám nabídne vše od výběru a návrhu, rozmístění uměleckých a dekorativních předmětů ve Vašem interiéru až po jejich kompletní dodávku. Nejvýznamnější činností jsou návrhy a dodávky obrazů do všech typů interiérů. Výtvarnými díly vybavujeme bytové prostory, kanceláře, reprezentativní prostory firem, penziony, lázeňská střediska i hotely. Na základě požadavků a přání klienta nabídneme ideální výtvarné dílo a s maximální péčí zpracujeme návrh, ať už se jedná o reprodukce nebo originály obrazů. Nabídneme Vám i velmi vydařené repliky originálů na plátně z Holandska a Itálie. V neposlední řadě dokážeme v zájmu zákazníka o konkrétní motiv nebo z vlastně dodaných podkladů ve formě kresby nebo koláže reprodukovat tyto motivy přímo na plátno.

Nová inspirace pro Váš interiér Neoddělitelnou součástí kvalitního interiéru představují obrazové dekorace na zdech. Originály děl známých výtvarníků, fotografů jsou pro většinu z nás nedostupné, tak proč si nepořídit reprodukce obrazů?

Nová inspirace pro Váš interiér „Obrazy nebo fotografie dotváří atmosféru každého interiéru.“ Uvažujete o změně interiéru? Stavíte nový dům nebo přestavujete byt? Potřebujete vybavit lázeňské, hotelové interiéry, restaurace nebo pracoviště?

Nová inspirace pro Váš interiér Naše společnost Monet Art vybavuje výtvarnými díly. hotely lázeňská střediska penziony, kanceláře,domovy důchodců bytové prostory

Nová inspirace pro Váš interiér Naši klienti si mohou vybrat z nemalého množství reprodukcí obrazů, grafik a fotografií od tuzemských i zahraničních vydavatelů. Nabízíme obrazové reprodukce z celého světa, za bezkonkurenční ceny.

Nová inspirace pro Váš interiér Zajišťujeme i jiné dekorativní a umělecké předměty, za účelem výzdoby jakéhokoli interiéru.

Nová inspirace pro Váš interiér velkoplošné dekorativní malby

Nová inspirace pro Váš interiér mozaikové vitráže, reliéfy

Nová inspirace pro Váš interiér keramické plastiky.

Nová inspirace pro Váš interiér Sochy

Nová inspirace pro Váš interiér Některé námi realizované zakázky

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš interiér

Nová inspirace pro Váš kancelářský interiér

Další inspirace do interiérů Fototapety, textilní tapety, sklovláknité tapety, stolní textil, nástěnné samolepící dekorace,obrazové dekorace

Nová inspirace pro Váš interiér Pokud Vás zaujala naše prezentace budeme velice potěšeni, když se na nás obrátíte se svými požadavky. Monet Art K Haldě 497 542 33 Rtyně v Podkrkonoší Telefon: + 420 491 110 287 + 420 491 110 487 Fax.: +420 492 603 362 E-mail: monetart@monetart.cz Web: www.monetart.cz Skype: monetart