LAO - průmyslové systémy s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Tvorba a realizace programu výuky moderních komunikačních technologií na SŠ informatiky a spojů Brno Projekt ESF Realizační tým: odborní učitelé SŠ informatiky.
Automatizační a měřicí technika (B-AMT)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Představení zajímavých projektů OPVK
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Osamocený Moodle nestačí Marek Kocan MoodleMoot.cz 2014.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Profil HR poradce a školitele
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Studijní obory a jejich uplatnění.
Jak získat nadané žáky pro nové technologie Dora Kroisová 1.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Lohmann & Rauscher Naše zkušenosti s poskytováním ZPP externím dodavatelem (JUDr. Rudolf Vonyš)
Motivační program.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
TRUHLÁŘ I.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
osobní prezentace konzultant ICT
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.

PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
ŠKODA předsériová logistika
Analýza procesů v oddělení mechanické konstrukce výrobního podniku
Marketingový plán podniku
Profil společnosti Nový Dvůr
Ostravská univerzita (1991 → )
elektrotechnických měření
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Změny na trhu práce?.
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

LAO - průmyslové systémy s.r.o. www.lao.cz Aleš Jandík 29.4.2014

LAO je specialista na Lasery a Optiku pro vědecké a průmyslové použití Od roku 1992 se věnujeme dodávkám, poradenství, implementaci a servisu moderních technologií pro vědecká pracoviště, výzkumné ústavy a průmyslové výrobní závody. Komplexní řešení Konzultace, návrh řešení, dodání, integrace a implementace ve vašem prostředí, servis.

Prodej Lasery, laserové systémy a příslušenství Optické a optomechanické prvky a komponenty Optoelektronické komponenty a detekční systémy Měřicí přístroje a systémy Kompletní technologické laserové systémy pro vědecké i průmyslové aplikace včetně automatizace výroby

Technologické a vývojové centrum Servis Instalace a servis dodávaných zařízení Spotřební materiál, náhradní díly Technologické a vývojové centrum Zakázkové značení, gravírování, řezání, svařování a vrtání v naší aplikační laboratoři Technologická školení, bezpečnostní audity a certifikace Vývoj v oblasti robotizovaných laserových pracovišť

Vývoj laserového ‘nože’ Úspěšné realizace Vývoj laserového ‘nože’ 16.8.2013

Laserový nůž Laserový nůž pro PIV systém, vizualizace a měření proudění v kapalném a plynném prostředí. Specifické požadavky na parametry zařízení

Laserový nůž - požadavky Možnosti nastavení parametrů stěny Tloušťka, vrcholový úhel, pulsní režim Vysoká stabilita a robustnost Vysoká mobilita Použití v prašném prostředí (generátor kouře)

Vývoj a výroba laserového nože

Možnost spolupráce 16.8.2013

Co nabízíme? Odborné stáže Možnost spolupráce na diplomových a bakalářských pracích Zaměstnání Plný úvazek Částečný úvazek – ideální pro studenty Plánujeme do budoucna: Setkání se studenty v naší firmě Workshopy pro studenty

Aktuálně hledáme Servisní technik SŠ či VŠ vzdělání technického směru (elektro, fyzikální nebo podobné) základní znalost analogové i digitální techniky znalosti z oblasti optiky a laserových technologií výhodou schopnost a potřeba učit se novým věcem a dále se rozvíjet schopnost komunikace s dodavateli a obecně komunikační dovednosti přirozená inteligence a zdravý úsudek analytické myšlení při řešení problémů znalost technické angličtiny + základy komunikace v AJ řidičský průkaz sk. B ochota cestovat

Máte zájem o odbornou stáž / spolupráci na Vaší závěrečné práci Máte zájem o odbornou stáž / spolupráci na Vaší závěrečné práci? / perspektivní zaměstnání? Přihlašte se  k odběru newsletteru Aktuální informace naleznete rovněž na našem webu www.lao.cz Nenašli jste co hledáte? Máte zájem o jinou formu spolupráce? Napište nám na info@lao.cz

www.lao.cz info@lao.cz