Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Štědrý večer už se blíží, a mě stesk po Tobě u srdíčka tíží

Vánoce a nový rok autor:Václav Čížek
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
Vypracoval: Michal Klaus
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.


Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Začíná adventní čas roku 2008
Robin Drahoš Martin Fousek
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
Krásné Vánoce.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
HEZKÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍ POHODY,JEŽÍŠEK NEPŘÍJDE,PROTOŽE SPADL DO VODY.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Fotonoviny ze schůzek oddílu Pusíci a Knoflíci Nebe – Peklo připravili Pusíci pro ostatní kamarády.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Přeji ti vše nejlepší !.
Vánoční přání pro radost
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
DUP,DUP,ŤAP,ŤAP,KROK,ZASE UTEKL ROK,PŘEJI VÁM ZLATIČKA,DO DALŠÍCH LET ZDRAVÍČKA,ŤUKY,ŤUKY,CINKY,VÍNKA DO DECINKY,NALÉJ JSI A PŘIPIJ,CELINKOU JI VYPIJ.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
KRÁSNÉ VÁNOCE A NOVÝ ROK
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Dagmar Šaflová Název:VY_32_INOVACE_M Téma:Vánoce, vánoční přání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Vypracovali: Martin Madaj a Lukáš Dostál
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Krásné vánoční svátky.
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
Vánoční radování Prosinec 2016.
Transkript prezentace:

Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.

Na vánoční stromeček pověsíme zvoneček Na vánoční stromeček pověsíme zvoneček . A až svíčky zaplanou, srdce spolu zůstanou

Co chceš K Vánocům ? a) nechci nic, b) hlavně zdraví, c) nedělej si škodu d) nic si nezasloužím Správnou odpověď Napiš Ježíškovi

Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní vanilka

Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu Vánoce, šťastné a veselé

Všem stresovaným ženám: Nezapomeň,že se Ježíšek narodil ve chlévě.Takže se vykašli na vánoční úklid,ať se u vás cítí jako doma

Na vánoce dárku dosti, kapra co má málo kosti

Vtípek k vánocům abychom mohli na silvestra a nový rok To vis, ze letos budou vánoční stromky levnější? No, fakt, nekecám.... ...od pět a dvacatého prosince! :D

Jsem silvestrovská hvězdička,letím přímo z nebíčka,tak si něco rychle přej a pak mě tvým kamarádům s láskou dej.

DO NOVEHO ROKU ti přeji 12 měsíců bez nemoci, 53 týdnu pohody 365 dnu štěstí, 8 760 hodin bez hádek, 525 600 minut pohody a 31 536 000 vteřin LASKY !!!!

Silvestr, to není svátek, avšak udělá nám pěkný zmatek Silvestr, to není svátek, avšak udělá nám pěkný zmatek! Predsevzetí, co jsme měli, po půlnoci vše se změní. Alkohol se stane medem, už necítím, už se vezem... Kásný nový rok …

Rachejtle nad hlavou jiskří, je tu novy rok, my vám do něj přejeme hlavně pevný krok.

Všechno toto a mnohem víc vám přeje: www. world-central. 7x. cz www Všechno toto a mnohem víc vám přeje: www.world-central.7x.cz www.black-blood.7x.cz, www.chvala-krali24.7x.cz www.jen-tak.7x.cz a jejich team: M.Smolka a spol.

vyrobil:M.smolka (smolik) www.world-central.7x.cz Další weby: www.black-blood.7x.cz, www.chvala-krali24.7x.cz www.jen-tak.7x.cz