Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Advertisements

P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Projekt „ROVNÁ ŠANCE“ Prezentace Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v.
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Hospodářská komora hl. m. Prahy Diskusní setkání s podnikateli Úřad Městské části Praha února 2008.
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Kurzy informační gramotnosti Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar Čerňová Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
DAŇOVÁ EVIDENCE – ÚVOD Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší.
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA WorkshopNTS-B „Podpora drobného podnikání“ 19. listopadu 2007, Praha.
Úspěšný projekt č. CZ / /0093 Rekvalifikační kurzy pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Konference SLAĎOVÁNÍ PRACOVNÍHO, RODINNÉHO A SOUKROMÉHO ŽIVOTA: VÝZVA SOUČASNOSTI 3. února 2015.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.

Centrum podpory podnikání Praha,o.s. Fungující nezisková organizace od roku 2009, působící po celé ČR. Příjmy čistě z projektů EU. Převážně se zaměřujeme na cílové skupiny – ženy pečující o děti, začínající podnikatelky, kurzy pro osoby opouštějící věznice, absolventi. V současné době realizace 10 projektů.

Kdo se může projektu zúčastnit? Ženy/muži na MD a RD Ženy po MD a RD vedeny na ÚP Ženy v domácnosti, pečující o jedno dítě do 7 let, a o dvě děti do 15 let. Začínající podnikatelky Ženy zaměstnané, hledající nové uplatnění

Kde se projekt uskuteční? Projekt je na dobu 3 let, po tuto dobu se některé kurzy opakují 1-3 x v každém z měst. Místa realizace: Slaný, Kladno, Kralupy nad Vltavou, Rakovník, Beroun. Slaný – RC Rybička Kladno – co-workingové centru Podnikání Všem Kralupy – Vzdělávací centrum od A do Z Rakovník – místo ještě není určeno Beroun – MC Slunečnice

Jaké kurzy nabízíme: 1. Základy podnikání – 8 dnů – ve vašem městě Náplň: Proč a v čem začít podnikat, zákoník práce, novinky na úp, podnikatelský plán, živnostenský zákon, komunikace, asertivita, daňová evidence, daňové povinnosti pro podnikatele, sociální a zdravotní pojištění osvč, reklama v praxi, marketing na internetu, dotace z EU, příspěvky a rekvalifikace hrazené Úřadem Práce, tvorba www stránek – krok za krokem, technologie v rukou podnikatele. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

Jaké kurzy nabízíme: 2. Slaďování rodinného a pracovního života – 2 dny – ve vašem městě Náplň: time management, flexibilní pracovní doba, ošetřovné a práce při RD. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

Jaké kurzy nabízíme: 3. Intenzivní trénink – základy ICT - 2dny - jen Kladno Náplň: základní dovednosti s MS Word a Excel Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

Jaké kurzy nabízíme: 4. Efektivní využití ICT v podnikání – 5 dnů – ve vašem městě. Náplň: MS Word a Excel pro pokročilé, využití PC v reklamě a účetnictví. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

Jaké kurzy nabízíme? 5. Akreditovaný kurz – finance a účetnictví v podnikání – 16-20 vyučovacích dní – Pouze v Kladně. Náplň: komunikace, právo, marketing, daňová evidence, základy podvojného účetnictví, daně Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

Dle vlastního výběru si můžete zvolit kurzy 1-5 v jakékoli kombinaci.

Trénink Určen pro absolventky kurzu Základy podnikání a slaďování rodinného a pracovního života. Semináře a workshopy – psaní CV, praxe přijímacího životopisu, finanční svoboda, operační systémy, prezentace úspěšných podnikatelek a podnikatele. Hrazeno z projektu – ubytování, strava a hlídání dětí.

Asistenční program pro účastnice projektu – pomoc při rozjezdu podnikání (web stránky, loga, marketinkové průzkumy, atd.)

1. Finanční pomoc začínajícím podnikatelkám – příspěvek 1 1. Finanční pomoc začínajícím podnikatelkám – příspěvek 1.000,- na proplacení poplatku za pořízení živnostenského oprávnění 2. Finanční pomoc zaměstnavatelům našich absolventek – podpora de minimis – až 10.000,- na 3 měsíce.

Organizace kurzů Lektoři – Ing. Petra Hospodková; Aleš Levý, DiS; Kamil Vostrovský, DiS; Jiří Michálek a Bc. Lucie Mazalová Omluvy - formou sms, co nejdříve Hlídání dětí – v místě školící místnosti, děti nemají nárok na úhradu stravy z projektu, hlídání je hrazeno. Cestovné – na akreditovaný kurz bude propláceno cestovné na MHD či příměstskou hromadnou dopravu Evaluace – jednou za 3 školící dny vyplnění dotazníků o spokojenosti na kurzu. Dotazy – na informační schůzce

Kontakt Lucie Mazalová mazalova@cppp.cz 734 711 523