Střední odborná škola logistická a střední odborné učiliště Dalovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Přístav, kde je dobré zakotvit. Přístav, kde je dobré zakotvit Reg.č.: CZ.1.07/1.2.05/ Přístav, kde je dobré zakotvit  reg.číslo: CZ.1.07/1.2.05/
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
ECVET v Programu celoživotního učení
Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty OP VK a jejich využití pro popularizaci technických oborů a zlepšení kvality vzdělávání v technických oborech.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 KRAJE , Liblice.
Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
PŘISPÍVÁME K ROZŠÍŘENÍ NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, PODPORUJEME UZNÁVÁNÍ JEHO VÝSLEDKŮ CELOSTÁTNÍ SEMINÁŘ CELOŽIVOTNÍ UČENÍ – KROMĚŘÍŽ 2010 KROMĚŘÍŽ 12.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna Rekvalifikace a dílčí kvalifikace ; Monika Pokorná.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Most Role a zapojení sociálních partnerů do tvorby programů DV.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
  Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje , Liberec.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Ing. Jan Šild, Mgr. Michal Bajer, HOPE-E.S., v.o.s.
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
NAPLŇOVÁNÍ CÍLŮ GLOBÁLNÍCH GRANTŮ V LIBERECKÉM KRAJI
  Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje Karlovy Vary.
Transkript prezentace:

Střední odborná škola logistická a střední odborné učiliště Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová Mgr. Vlastimír Sunek Jan Kašpar

Tradice a inovace

Tradice a inovace

Obsah Projekty ESF v malé škole Strategie Koordinace Přínos

Logistické vzdělávání Počáteční vzdělávání (obsah je modulově zpracován) Místní centrum CŽU a uznávání Modulové programy dalšího vzdělávání Autorizovaná právnická osoba Programy v souladu s NSK Projektová činnost Respektování skutečných potřeb trhu v kraji Zajištění kvality dalšího vzdělávání

Kurikulum - ŠVP Logistika ve službách a finančnictví Provoz a ekonomika dopravy - Logistika Operátor skladování a přepravy Podnikání (dálkové nástavbové studium) Operátor skladování (dálkové studium)

Obory počátečního vzdělávání Comenius Leonardo UNIV I UNIV II Obory počátečního vzdělávání Další vzdělávání Partneři školy OP VK 1.1 OP VK 3.2 Modulární kurzy

IDENTIFIKACE PROJEKTU Projekt OP VK 1.1 IDENTIFIKACE PROJEKTU Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 1.1 Název projektu Zavádění modulárního systému výuky v logistické škole Číslo projektu CZ.1.07/1.1.11/01.0022 Zdroj informací: www.kr-karlovarsky.cz (Evropská unie)

Projekt OP VK 1.1

Projekt OP VK 1.1 Výstupy projektu: Databáze DUM E-learning Modulární kurzy Moodle Odborný software (SAP Business One, Mount Blue) Školní vzdělávací program Vybavení učeben

Projekty OP VK Aktuálně vyhlášené výzvy k předkládání projektů: 3. výzva, Prioritní osa 3 - Další vzdělávání, Oblast podpory: 3.2 - Podpora nabídky dalšího vzdělávání 5. výzva, Prioritní osa 1 - Počáteční vzdělávání, Oblast podpory: 1.1 - Zvyšování kvality ve vzdělávání v KK 1.2 - Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v KK 1.3 - Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v KK

Projekt Comenius - Mosty IDENTIFIKACE PROJEKTU Název projektu Mosty („Bridges“) Číslo žádosti COM-MP-2011-014 Koordinátor Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (součást Domu zahraničních služeb) Program Comenius je součástí Programu celoživotního učení, spadajícího pod Evropskou komisi.

Projekt Comenius - Mosty Účastníci projektu: Česká republika Itálie Německo Polsko Španělsko Švédsko Turecko

Projekt Comenius - Mosty Zdroj informací: www.naep.cz (Comenius) https://sites.google.com/site/bridgescomenius/

Projekt Leonardo da Vinci IDENTIFIKACE PROJEKTU Název projektu Stáž žáků v procesu počátečního odborného vzdělávání SŠ v oblasti logistiky Číslo projektu CZ.1.07/1.1.11/01.0022

Projekt Leonardo da Vinci 3 týdenní zahraniční stáž 3 žáci v jednom pololetí dlouholetá a osvědčená spolupráce LC Lauterbach - mezinárodní přepravce ADR

Projekt Leonardo da Vinci práce v týmu kvalifikovaných odborníků převedení teoretických poznatků z výuky do praxe získání cenných zkušeností zdokonalení v německém jazyce

Projekt OP VK 3.2 IDENTIFIKACE PROJEKTU Moderní elektronické služby Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 3.2 Název projektu Další vzdělávání včetně Autorizace v logistické škole („APROLOG“) Číslo projektu CZ.1.07/3.2.12/01.0029 Moderní elektronické služby Operátor skladování a přepravy

Projekt OP VK 3.2 Výstupy projektu: E-learning Modulární kurzy Studijní opory Školení Vybavení učeben

Počítačové kurzy (viz shot) IDENTIFIKACE PROJEKTU Projekt UNIV II Název kurzu, který byl pilotovaný: Počítačové kurzy (viz shot) IDENTIFIKACE PROJEKTU Název projektu UNIV II

Obory počátečního vzdělávání Zkoušky DK NSK WITTE Nejdek ÚP K. Vary Obory počátečního vzdělávání Podnikový logistik DK 1 Další vzdělávání DK 2 DK 3

www.logistickaskola.cz Děkujeme za pozornost