ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Vysoké mýto.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Maturita 2015.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Foto 100 let školy Současnost WWW Úvod 1908… Historie Budova školy.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
se sportovním zaměřením IČO
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Mateřská škola a Základní škola Želešice
MěVG Klobouky u Brna.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Vrchlického Lom u Mostu IČO
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Středisko volného času při ZŠ a MŠ Velhartice
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
10. Žáků takže 5 dívek a 5 chlapců… DÍVKY CHLAPCI Becherová Lenka Bláha Petr Doležalová Barbora Knotek Jaroslav Novotná Kateřina Lepšík Jan.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
9.A.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 15.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní vzdělávací program
MOJE ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Zástupce ředitelky školy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou

I. Stupeň Ve přízemí této budovy jsou dvě místnosti určeny školní družině. V dolní části je také sborovna,WC, šatny,kabinet a jídelna. V prvním patře jsou tři třídy, které jsou přizpůsobeny výuce malotřídek a WC.

II.Stupeň V pod přízemí jsou šatny, kotelna a sborovna. V přízemí je ředitelna , dvě třídy a kuchyňka. V prvním patře jsou dvě třídy a WC. Půdní prostory jsou využívány jako kabinety na pomůcky. K zadní části školy je přilehlé velké travnaté hřiště .

Naše školička má mnoho zájmových kroužků ! rybářský kroužek kroužek angličtiny kroužek němčiny aerobik DAP zdravotní kroužek keramický kroužek

Keramický kroužek Každý dává příbuzným dárky pod stromeček , ale nejhezčí dárky jsou ty co vyrobíte sami a třeba v naší keramické dílně . Keramický kroužek se přihlásil do soutěže „Duhová dílna“ a získal dotaci 30.000 Kč na vybavení . Keramický kroužek vedou Vladimíra Prudká a Miluše Dudová .

Jezdíme i na výlety Naše škola pořádá mnoho krásných výletů . Jednou ročně je den bez rozvrhu , to si každá učitelka vybere výlet a děti se rozhodnou kam pojedou . Tento rok jedeme do školy v přírodě na Petrovu boudu v Krkonoších.

Historie Ministerstvo školství a národní osvěty zřídilo v Kostomlatech státní měšťanskou školu. Ve školním roce 1907 – 1908 měla škola 202 žáků. V roce 1912 měla již 252 žáků. Dnes má škola asi 96 žáků.

Učitelé Paní ředitelka Jana Kudláčková učí Občanskou výchovu. Paní učitelka Miluše Dudová učí dějepis , rodinou výchovu , zeměpis a literaturu . Paní učitelka Helena Klementová učí matematiku , fyziku a praktické činnosti . Paní učitelka Jarmila Palicová učí německý jazyk , informatiku a tělocvik . Paní učitelka Alena Taüberová učí přírodopis a výtvarnou výchovu . Paní školnice Vlaďka Prudká

To nejlepší na škole – prázdniny! Podzimní prázdniny: 26. 10. – 27. 10. 2006 Vánoční prázdniny: 23. 12. 06 – 2. 1. 2007 Pololetní prázdniny: 2. 2. 2007 Jarní prázdniny: 26. 2. – 4. 3. 2007 Velikonoční prázdniny: 5. 4. – 6. 4. 2007 Letní prázdniny: 30. 6. – 31. 8. 2007

Žáci naší školy ! Žáci naší školy jsou velice aktivní . Účastní se mnoho soutěží např.: §11:55 , Bořeňská čarodějnice a život bez Drog . A naši školu mají velmi rádi !

Kontakty adresa školy ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou Světecká 285 41754 Kostomlaty pod Milešovkou e-mailová adresa školy zs.kostomlaty@cmail.cz Autor : Pavlína Tandlerová