1. samostatná práce 9.B ZŠ Komenského 2 Žďár nad Sázavou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Fyzika Elektřina v autě.
ProBot © Ondřej Staněk.
Myš s mechanickým převodem pohybu myš po odkrytí horního dílu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Začínáme s LEGO MindStorms
Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
Otáčivé účinky síly (Učebnice strana 70)
Kdo jsem ? Jsem asi 20 cm dlouhý. Moje funkce využívají obě pohlaví. Můžete mne vidět visícího, stojícího nebo volně se houpajícího, vždy připraveného.
Moje třída.
Vzájemná poloha přímek
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Klamy a další zajímavosti
Co se děje, když kráčíme na pohyblivém chodníku?
Já a vše kolem mě..
Popis cesty do Chorvatska
Elektromotor poloprstence komutátoru kartáčky
Gymnázium Jiřího Ortena KUTNÁ HORA
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Bayesův teorém – cesta k lepší náladě
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Dynamika hmotného bodu
Název školy Integrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod.
Semafor je rozbitý: Semafor není rozbitý:. Semafor je rozbitý: Semafor není rozbitý:
Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT
Přímočarý Křivočarý Rovnoměrný Nerovnoměrný Posuvný Otáčivý
SMART Board - náš kamarád
Název školy: Základní škola Lanškroun, nám. A. Jiráska 140 Autor: Mgr. Jiří Vávra Datum: Název: VY_32_INOVACE_14_F7 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Návrh a realizace autonomního robota Jan Čermák.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Působení magnetického pole na cívku s proudem
Poznámky pro výuku Předmět: Prvouka Autor: Martina Šulová Škola: ZŠ Lidická 6a,Brno Téma: Kočka Název:Život kočky Třída: Plánované cíle: -Ukázat.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Název úlohy: 7.18 Přechodný děj
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo smlouvy: 4250/21/7.1.4/2011 Číslo klíčové aktivity: EU OPVK 1.4 III/2 Název klíčové aktivity: Inovace a zkvalitnění.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
je neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Světlo - - veličiny, jednotky
Slovní úlohy o pohybu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Diak Ing. Jaroslav Bernkopf Úvod Diak Elektronika
Vzorová úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
PLC Sekvenční logika. RS Klopný obvod (paměť)  Přivedením log. 0 na vstup S (set) se nastaví Q = 1  Q zůstane 1 i po změně vstupu S na log.1 (pamatuje.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Proč se střídá den a noc.
CZ.1.07/1.4.00/ "Učíme se moderně" Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Připravil jsem si pro vás prezentaci Na arduino
Procvičování znalostí z rychlosti rovnoměrného pohybu
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
VY_32_INOVACE_13_SLOVNÍ DRUHY_PŘÍSLOVCE
Den Země 3.A – 25. dubna.
Naše 7 Třída.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
NEWTONOVY ZÁKONY.
Něco, co mohou napsat jen děti
Ekocentrum Paleta Jeden za všechny.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Času máš dost, tak se usaď, pust si zvuk a vyzkoušej si svůj postřeh.
Transkript prezentace:

1. samostatná práce 9.B ZŠ Komenského 2 Žďár nad Sázavou se softwarem ROBOLAB 1. samostatná práce 9.B ZŠ Komenského 2 Žďár nad Sázavou

Skupina č. A1 Pavel Pokorný Jaroslav Havelka Práce s RoboLab nás baví.

Náš truck (A1) Tomuto trucku po spuštění svítí žárovka, otáčí se 2s. Po stisknutí se zastaví a rozjede se. Při dalším stisknutí se zastaví.

Popis programu (A1) Motor na A jede jedním směrem, zatímco druhý motor se otáčí na druhou stranu (autíčko se otáčí) a při tom svítí žárovka. Toto celé se děje 2s. Po 2 s se oba motory otáčí na stejnou stranu (auto jede vpřed) Po stisknutí tlakového senzoru se truck zastaví.

Skupina č. A2 DRUCKSTER No.1 Martin Šoulák a spol. Toto je náš Druckster. Jeho pohyby jsou: Jede do předu, žárovka svítí, Po stlačení senzoru: zatáčí, žárovka nesvítí. Po 2 sekundách se rozjede do předu a poté se zastaví.

Popis programu (A2) Program je založen na pohybu motorů a světle žárovky. Když stlačíme senzor, tak se zastaví motor na poloze C a žárovka B nesvítí. Po dvou sekundách se rozsvítí žárovka, poté se oba motory zastaví

Skupina č. 3 Simona Vašíková Žaneta Talácková Něco o nás: Chodíme do 9.ročníku na 2.základní škole.Práce s autíčky nás velice baví.Máme též obě velmi rády zvířátka.(PAVOUKYxKONĚ)

SuperAuto (A3) Jede do předu Svítí žárovka Po stisknutí senzoru se autíčko rozjede nazpět Zapípá a zastaví

Popis programu (A3) Oba motorky se točí jedním směrem ( autíčko jede dopředu ) Při tom svítí žárovka Stiskneme-li tlakový spínač, motorky se začnou točit na opačnou stranu Po čtyřech vteřinách autíčko zapípá a zastaví s

Skupina č. A6 Růžena Charvátová Veronika Klimešová Jsme žákyně deváté třídy a tato práce nás baví.

Model a program (A6) Motor A i B po spuštění jedou stejným směrem. Po stisknutí tlakového senzoru změní oba směr. Po druhém stisknutí tlak.senzoru jede ještě 4sekundy. Po třetím stisknutí se vše zastaví.

Skupina č. B1 Michal Kadlec Michal Smolík Karel Petroš Napište něco o sobě Na traktorovi jezdíme už od malička a baví nás to hrozně moc,jsme na to hrdí.

Prototyp moderního traktoru MKM (B1) Traktor je připraven ke startu. Jede pomalu vzad,žárovka svítí. Po zmáčknutí tlačítka se traktor otáčí a žárovka nesvítí. Po odjištění se po dobu čtyř vteřin otáčí na druhou stranu a svítí.

Program MKM traktor (B1) Motor na A i na C jede do zadu, žárovka svítí. (traktor couvá) Po zmáčknutí senzoru motor na A stále jede do zadu, motor na C jede vpřed. Žárovka nesvítí. (traktor se otáčí) Po odjištění senzoru se traktor otočí na druhou stranu a žárovka svítí, po čtyřech sekundách se děj ukončí.

Skupina č. B4 Veronika Horká Martina Nagyová Michaela Šustrová Něco o nás: -programování nás docela bavilo. 

Model a program (B4) Vytvořili jsme auto budoucnosti. Naše autíčko jezdí a svítí. Kolečka na A a na C jedou doprava,na vteřinu se rozsvítí žárovka a kolečka se otočí doleva.

Skupina č. B5 Romana Trubačíková Barbora Vacková Šárka Beznosková Jsme holky z 9.B a baví nás programování 

Model a výrobek (B5) Vytvořili jsme autíčko, které bylo vymyšleno jednou z nás a je na něm vidět hodně naší fantazie (viz. Rourka vepředu ) Naprogramovali jsme ho podle naší fantazie(opět ) Autíčko jede dopředu a svítí,po zmáčknutí tlak. senzoru žárovka zhasne a autíčko jede na druhou stranu a po dalším zmáčknutí se zastaví,rozsvítí se žárovka a zapípá… Celou akci si můžete vlastně spustit(vyzkoušet sami)

Skupina č. B6 Marek Plieštik Martin Kamarád Veronika Uhmannová Filip Koník Něco o nás: Máme rádi zvířata protože jsou chlupatá a mají hebkou srst.

Mega ultra bomber super autíčko® Vytvořili jsme autíčko, které jelo a pak se zastavilo. Bylo to opravdu hezké a promakané autíčko :)) -popis: nejdříve se rozjelo, potom zahnulo doprava, o5 se rozjelo a zatočilo doleva, poté již jen couvalo a couvalo a couvalo a couvalo a couvalo a na konci zatútalo a zasvítilo :)) papaa

Popis programu -Tato práce byla velmi lehká. Trvalo mi to asi 10 minut než jsem ji dokončil... -Dotazy ohledně popisu programu pište na fabien.b@seznam.cz.:))