PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
KOLESOVÉ RÝPADLO KU Severočeské doly a. s
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Modernizace a rozvoj přenosové soustavy ČR
Program EKO – ENERGIE Výzva III Ing. Andrea Dostálová Datum: Přednášející:
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Easy2Source A better way to buy your test equipment Easy2Source Lepší způsob pořízení měřáků.
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Novela energetického zákona a teplárenství. Evropská legislativa a teplárenství EU nemá žádnou ucelenou směrnici týkající se teplárenství Novela energetického.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
Fotovoltaická elektrárna
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Ekonomika informačních systémů
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
Prodej a opravy vozů Škoda
2. téma 1MU305, 211 – Manažerské účetnictví I.
Technická obsluha výroby Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Společnost Skanska je tu pro vás
EKONOMIKA DLOUHODOBÝ MAJETEK Ing. Hana Kročová
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
Zákon o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM Praha,
Výroba elektřiny z obnovitelných zdrojů v ČR v roce 2004 Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM MSV Brno,
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Pravidla přeshraničního přenosu Ing. Pavel Šolc, ČEPS, a.s.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Petr Machala. Kolik to stojí peněz? Hodinová mzda.
Distribuce - placement
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Naklady a jejich členění
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
Firemní profil … technology in harmony with nature Upozornění: Tato prezentace slouží výhradně pro účely firmy TEDOM. Byla sestavena autorem s využitím.
XEROX LASEROVÉ TONERY A INKOUSTOVÉ NÁPLNĚ „ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ”
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Přehled současných a budoucích problémů teplárenství
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Autorizovaný servis pro:
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
Transkript prezentace:

PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s.

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. CERTIFIKÁT ISO 9001-2000

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. CERTIFIKÁT ISO 9001-2000 PRODEJ – PRONÁJEM – SERVIS - VÝROBA

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. CERTIFIKÁT ISO 9001-2000 PRODEJ – PRONÁJEM – SERVIS - VÝROBA DIESELAGREGÁTY – KAPOTÁŽE - PODVOZKY

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. CERTIFIKÁT ISO 9001-2000 PRODEJ – PRONÁJEM – SERVIS - VÝROBA DIESELAGREGÁTY – KAPOTÁŽE - PODVOZKY ZASTOUPENÍ CUMMINS POWER GENERATION PRO ČESKOU REPUBLIKU

VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI VÍCE NEŽ 18 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU OCHRANNÁ ZNÁMKA EUROSYSTEMS a.s. CERTIFIKÁT ISO 9001-2000 PRODEJ – PRONÁJEM – SERVIS - VÝROBA DIESELAGREGÁTY – KAPOTÁŽE - PODVOZKY ZASTOUPENÍ CUMMINS POWER GENERATION PRO ČESKOU REPUBLIKU A DALŠÍ….

STRUKTURA SPOLEČNOSTI PRODEJ DIESELAGREGÁTŮ CUMMINS A MOTORŮ KUBOTA

STRUKTURA SPOLEČNOSTI PRODEJ DIESELAGREGÁTŮ CUMMINS A MOTORŮ KUBOTA ZVUKOIZOLAČNÍ KAPOTÁŽE A KONTEJNERY

STRUKTURA SPOLEČNOSTI PRODEJ DIESELAGREGÁTŮ CUMMINS A MOTORŮ KUBOTA ZVUKOIZOLAČNÍ KAPOTÁŽE A KONTEJNERY PŮJČOVNA DIESELAGREGÁTŮ KOMPLETNÍ SERVIS

OBLASTI VYUŽITÍ ENERGETIKA STAVEBNICTVÍ ZÁBAVA KALAMITY PRŮMYSL

POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH OBLASTI VYUŽITÍ ENERGETIKA POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH

POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH OBLASTI VYUŽITÍ ENERGETIKA POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH POKRYTÍ NEDOSTATEČ- NÉHO VÝKONU SÍTĚ

POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH OBLASTI VYUŽITÍ ENERGETIKA POKRYTÍ VÝPADKŮ V ROZVODNÝCH SÍTÍCH POKRYTÍ NEDOSTATEČ- NÉHO VÝKONU SÍTĚ ZÁLOHOVÁNÍ DŮLE- ŽITÝCH ENERG. UZLŮ

OBLASTI VYUŽITÍ STAVEBNICTVÍ ZAKLÁDÁNÍ STAVEB

OBLASTI VYUŽITÍ STAVEBNICTVÍ ZAKLÁDÁNÍ STAVEB OSVĚTLENÍ STAVEB

STAVEBNICTVÍ OBLASTI VYUŽITÍ ZAKLÁDÁNÍ STAVEB OSVĚTLENÍ STAVEB NAPÁJENÍ BUŇKOVIŠŤ

OBLASTI VYUŽITÍ ZÁBAVA ENERGIE PRO KULTURNÍ A SPORTOVNÍ AKCE

ZÁBAVA OBLASTI VYUŽITÍ ENERGIE PRO KULTURNÍ A SPORTOVNÍ AKCE BEZVÝPADKOVÉ ŘEŠENÍ NAPÁJENÍ

BUDOVÁNÍ DOČAS- NÝCH ROZVODŮ OBLASTI VYUŽITÍ ZÁBAVA ENERGIE PRO KULTURNÍ A SPORTOVNÍ AKCE BEZVÝPADKOVÉ ŘEŠENÍ NAPÁJENÍ BUDOVÁNÍ DOČAS- NÝCH ROZVODŮ

OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH OBLASTI VYUŽITÍ KALAMITY OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH

OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH OBLASTI VYUŽITÍ KALAMITY OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH PŘI POŠKOZENÍ VEŘEJNÉ SÍTĚ

OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH OBLASTI VYUŽITÍ KALAMITY OKAMŽITÁ POMOC PŘI KALAMITÁCH PŘI POŠKOZENÍ VEŘEJNÉ SÍTĚ ENERGIE PRO ZÁCHRANU ŽIVOTŮ

OBLASTI VYUŽITÍ PRŮMYSL ZÁLOHOVÁNÍ VÝPADKŮ VÝROBNÍCH PROCESŮ

PRŮMYSL OBLASTI VYUŽITÍ ZÁLOHOVÁNÍ VÝPADKŮ VÝROBNÍCH PROCESŮ ELIMINACE FINANČNÍCH ZTRÁT

PRŮMYSL OBLASTI VYUŽITÍ ZÁLOHOVÁNÍ VÝPADKŮ VÝROBNÍCH PROCESŮ ELIMINACE FINANČNÍCH ZTRÁT POKRYTÍ NEDOSTA- TEČNÉHO VÝKONU

RENTAL COMPLETE DOVOZ A ODVOZ ZAŘÍZENÍ K ZÁKAZNÍKOVI

RENTAL COMPLETE INSTALACE ZAŘÍZENÍ

RENTAL COMPLETE ODBORNÉ ZAPOJENÍ

RENTAL COMPLETE KVALIFIKOVANÁ OBSLUHA

RENTAL COMPLETE VÝKON AŽ 1,3MW KAMKOLIV V ČR A SR

RENTAL COMPLETE JSME VÁM K DISPOZICI 24 HODIN DENNĚ

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY ZÁMĚNA VÝKONU U ZÁKAZNÍKA V PŘÍPADĚ POTŘEBY

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY ZÁMĚNA VÝKONU U ZÁKAZNÍKA V PŘÍPADĚ POTŘEBY 24 HODINOVÁ DOSTUPNOST SERVISNÍCH SLUŽEB

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY ZÁMĚNA VÝKONU U ZÁKAZNÍKA V PŘÍPADĚ POTŘEBY 24 HODINOVÁ DOSTUPNOST SERVISNÍCH SLUŽEB GARANCE NÁHRADNÍHO STROJE V PŘÍPADĚ PORUCHY

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY ZÁMĚNA VÝKONU U ZÁKAZNÍKA V PŘÍPADĚ POTŘEBY 24 HODINOVÁ DOSTUPNOST SERVISNÍCH SLUŽEB GARANCE NÁHRADNÍHO STROJE V PŘÍPADĚ PORUCHY GARANCE PRÁCE V PLNÉM ROZSAHU

RENTAL COMPLETE INSTALACE U ZÁKAZNÍKA MĚSÍČNÍ PAUŠÁL – PŘÍMÉ NÁKLADY ZÁMĚNA VÝKONU U ZÁKAZNÍKA V PŘÍPADĚ POTŘEBY 24 HODINOVÁ DOSTUPNOST SERVISNÍCH SLUŽEB GARANCE NÁHRADNÍHO STROJE V PŘÍPADĚ PORUCHY GARANCE PRÁCE V PLNÉM ROZSAHU EKOLOGICKÁ LIKVIDACE ODPADŮ

„MÍT ENERGII NEZNAMENÁ RENTAL COMPLETE „MÍT ENERGII NEZNAMENÁ MUSET JI VLASTNIT…“

RENTAL GUARANTEE NULOVÉ INVESTICE

RENTAL GUARANTEE NULOVÉ INVESTICE MAXIMÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA

RENTAL GUARANTEE NULOVÉ INVESTICE MAXIMÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA NÁKUP, INSTALACE, SERVISY POJIŠTĚNÍ V CENĚ

RENTAL GUARANTEE NULOVÉ INVESTICE MAXIMÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA NÁKUP, INSTALACE, SERVISY POJIŠTĚNÍ V CENĚ ŽÁDNÉ DALŠÍ NÁKLADY PŘI PORUŠE

RENTAL GUARANTEE NULOVÉ INVESTICE MAXIMÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA NÁKUP, INSTALACE, SERVISY POJIŠTĚNÍ V CENĚ ŽÁDNÉ DALŠÍ NÁKLADY PŘI PORUŠE NON-STOP DISPEČINK

DIESELAGREGÁTY O VÝKONU CO NABÍZÍME DIESELAGREGÁTY O VÝKONU 1,3MW 8kW

VÝJEZDNÍ MÍSTA V ČR ŘÍČANY U PRAHY

VÝJEZDNÍ MÍSTA V ČR LIBEREC ŘÍČANY U PRAHY

VÝJEZDNÍ MÍSTA V ČR LIBEREC ŘÍČANY U PRAHY MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

VÝJEZDNÍ MÍSTA V ČR LIBEREC ŘÍČANY U PRAHY MORAVSKÁ TŘEBOVÁ KOPŘIVNICE

VÝJEZDNÍ MÍSTA V ČR LIBEREC ŘÍČANY U PRAHY MORAVSKÁ TŘEBOVÁ KOPŘIVNICE BRNO

VÝJEZDNÍ MÍSTA VE SR BRATISLAVA

VÝJEZDNÍ MÍSTA VE SR KOŠICE PŘIPRAVUJEME BRATISLAVA

HOTLINE 725 811 811 NON-STOP DISPEČINK RENTAL

PREZENTACE SLUŽEB – REFERENCE - PARTNEŘI INTERNET www.rental.cz PREZENTACE SLUŽEB – REFERENCE - PARTNEŘI

E-mail: info@rental.cz KONTAKT EuroSystems a.s. Březí 102, 251 01 Říčany Tel.: +420 323 605 427 Fax.: +420 323 605 837 E-mail: info@rental.cz