SPEED DOWN Mladá Boleslav

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Výběr do SCM na sezónu 2009 Michal Vabroušek ÚTM.
…..přijďte si s námi zahrát
Rosničky pod Marjánkou POZOROVÁNÍ A MĚŘENÍ V SOUVISLOSTECH.
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
DMACK Tyres ve spolupráci s SEMERAD rally
Sezóna 2012 Vít Přindiš. Sezóna 2012 Finále Oceanian Open v Sydney.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
Autor: Mgr. Zdeňka Krmášková
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Vývoj ve světě po 2.světové válce
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
Pedagogika volného času (VČ)
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Ing. Eva Horejcová Honza Smolík. Skotsko 14. století.
Cesta domů a její hospodaření v roce 2011 Valná hromada
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
PřF UP Bc. Milan Glabazňa, diplomová práce 2012 C1.
Word Baseball Classic a Mistrovství světa Vztah MLB – WBCI (obchodní společnost) IBAF po vyřazení z OH potřebuje finance, jediný reálný zdroj
Baroko II. Sochařství. Baroko II. Sochařství Anotace: Materiál je určen pro práci žáků 4. ročníku ZŠ v předmětu Výtvarná výchova na téma barokní sochaři.
RYCHLOSTNÍ KANOISTIKA
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
EURO a česká veřejnost Prezentace výsledků sociologických výzkumů PSP ČR dne 17. září 2008.
Prezentováno na semináři v Litovli 18.dubna 2007 Ing. Mračkovou Návrh novely NV 242/2004 Sb. - HRDP.
RYCHLOBRUSLENÍ.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
DÁLKOVÉ BĚHY.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Otakar Mestek, Michal Blažej
Prezentace Hanna Hřebíčková
Plavecký klub Děčín.
Transkript prezentace:

SPEED DOWN Mladá Boleslav Sjezdový minikárový sport Speed down Mladá Boleslav

SPEED DOWN Mladá Boleslav Minikárový sport – historie první zmínky o minikárách v Československu pocházejí z roku 1946 první Mistrovství republiky v roce 1968 – za přítomnosti televizních kamer postupně rozdělení a specializace na slalom a sjezd největší rozvoj koncem 80. let – přes 1.000 závodních licencí

SPEED DOWN Mladá Boleslav Sjezdový minikárový sport – dnes sport především pro děti a mládež věkové kategorie již od 6 let věku organizován při ÚAMK sezóna od května do konce září závody v různých zemích Evropy včetně ČR na evropské úrovni organizován F.I.S.D. (Francie) vyhlašováno je: Mistrovství Evropy Evropský pohár Mistrovství ČR

SPEED DOWN Mladá Boleslav Sjezdový minikárový sport – kategorie C1 monopost 6 – 9 let C2 monopost 10 – 13 let C3 monopost 14 – 17 let C4 monopost od 18 let C5 side car od 16 let C6 bob od 16 let C7 carioli od 16 let C8 kart od 16 let C9 kart 9 – 15 let

SPEED DOWN Mladá Boleslav Sjezdový minikárový sport v Mladé Boleslavi boleslavští jezdci jezdí již od počátku 90. let organizován při ÚAMK-Automotoklubu ŠKODA dnes jezdí dvě posádky v kategorii C3 monopost – Jan Šimůnek v kategorii C6 bob – Ing. Petr Musal, Vlastislav Bufák

SPEED DOWN Mladá Boleslav Jan Šimůnek – kategorie C3 monopost minikáry jezdí od roku 2007 sjezdové minikáry od roku 2008 jezdí slalomy i sjezdy start ve více jak 150 závodech mistr Evropy 2008 a 2012 vítěz Mistrovství Německa 2011

SPEED DOWN Mladá Boleslav Ing. Petr Musal, Vlastislav Bufák – kategorie C6 bob Petr Musal se věnuje minikárovému sportu již od roku 1982 jako konstruktér, mechanik a od roku 2009 i jako jezdec Vlastislav Bufák jezdí jako spolujezdec od roku 2005, ale zkušenosti má i jako pilot posádka tohoto bobu pilotovaného synem dnešního jezdce získala titul mistra Evropy v roce 2002, výsledky z ostatních závodů jsou ve středu startovního pole

SPEED DOWN Mladá Boleslav

SPEED DOWN Mladá Boleslav

SPEED DOWN Mladá Boleslav Zaujal Vás náš sport? Máte chuť vidět tu radost z vítězství? Být při tom? Pak jsme rádi. Stačí se přidat. Hezký den přeje Speed down Mladá Boleslav při ÚAMK – Automotoklubu ŠKODA  www.honzasimunek.cz