Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
SMS InfoKanál Použití v praxi Benešov nad Ploučnicí Radek Lekner místostarosta města.
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Projekt An Apple Pavla Sedlářová.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2013/2014.
Projekt Socrates Vytvořil: Václav Kaděra Třída 7.D
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
Projekt Školy pro venkov Základní škola a mateřská škola Jaromíra Hlubíka Lipov.
Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole.
Olomouc.
Česká kultura v 16. století renesance
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
46.1 Olomoucký kraj – poznáš jeho dominanty?
Obsah předmětu Základní pojmy Umělecké styly
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Bratrská jednota baptistů
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
Muzeum se specializací na zlato v České Republice
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_577_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: prosinec 2012 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ OBYVATELSTVO ČR – STATISTICKÁ DATA.
Kultura a historie obce 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Svetce.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Průřezová témata v praxi Jak na to šla jedna z pilotních základních škol?
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Zdeňka Šupková Název šablonyIII/2.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv43/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Hudební nauka na 1. stupni ZŠ Autor:
PowerPoint Moje bydliště 1. Snímek : Moje bydliště + autor
RÁMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM INFORMAČNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
EVVO aktivity pro školy
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
HISTORY PARK LEDČICE Jaký je účel HISTORY PARKU? Seznamovat návštěvníky s historií naší krajiny, jejích obyvatel a způsobu života od pravěku po středověk.
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_TOMAS_VASATA_CLOVEK _VE_SPOLECNOSTI_KULTURNI_DEDICTVI_06 Název školyStřední škola služeb,
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Michaela Štěpánková Jan Wurst Manuál pro učitele ZŠ a víceletých gymnázií.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
 Závazný dokument pro předškolní pedagogy (mateřské školy, přípravné třídy základních škol) a pro zřizovatele vzdělávacích institucí (od )
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
Vztahy a pravidla soužití - obec
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Domov, obec, stát, světadíl
Historie Nesovic Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Nesovice Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ochrana krajiny a přírody ČR
Ekotým.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Š A B L O N Y II.
Vzdělávací oblast: Člověk a svět práce
Podpůrná opatření 1. – 3.stupně
VY_52_INOVACE_PR Šablona.
Transkript prezentace:

Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně ZŠ (1.až 3.třídu) Hlavním smyslem programu je představit nejmladším žákům přístupnou formou památky a dominanty jejich obce a regionu a podpořit zájem o historii a kulturní bohatství.

Pomocí úkolů a her se dozvědí nové informace a na malou chvíli se stanou též obyvateli zámku. Na závěr programu žáci obdrží diplom ze „zámkohraní“. Koncepčně je program určen pro I.stupeň a navazuje na RVP. Délka programu je cca 85 minut, dle potřeby a na základě dohody s pedagogem lze délku upravit. Vstupné, kontakt, objednávky, počet žáků (20) Těšíme se na Vaši návštěvu.

Program prostupuje vzdělávacími oblastmi:  Člověk a jeho svět – 1) Místo, kde žijeme 2) Lidé a čas  Umění a kultura – Vv, Hv  Člověk a svět práce – 1) Práce s drobným  materiálem 2) Konstrukční činnosti  Jazyk a jazyková komunikace