Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HISTORY PARK LEDČICE Jaký je účel HISTORY PARKU? Seznamovat návštěvníky s historií naší krajiny, jejích obyvatel a způsobu života od pravěku po středověk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HISTORY PARK LEDČICE Jaký je účel HISTORY PARKU? Seznamovat návštěvníky s historií naší krajiny, jejích obyvatel a způsobu života od pravěku po středověk."— Transkript prezentace:

1 HISTORY PARK LEDČICE Jaký je účel HISTORY PARKU? Seznamovat návštěvníky s historií naší krajiny, jejích obyvatel a způsobu života od pravěku po středověk Předávat znalosti zábavnou formou Představit pedagogům nové doplňující možnosti výuky dějepisu a historie Proč a jak? Abychom formou vlastního zážitku „cesty do pravěku“ seznámili návštěvníky s „tajemstvím“ archeologie

2 Jeskynní malby

3 Paleolit – starší doba kamenná

4 Dílny a pravěké umění

5 Neolit – mladší doba kamenná

6 Bronz - Halštat

7 Latén s doba římská – na prahu historie

8

9

10

11 Raný středověk

12 Zemědělství

13 Metalurgický objekt

14 Textilní dílna

15 Lukostřelba

16 Výhody HISTORY PARKU pro obec Ledčice vytvoření nových pracovních příležitostí nové možnosti podnikání spojené se zvýšeným turistickým ruchem širší možnosti zapojení obce do dotačních a grantových programů zvýšený turistický a cestovní ruch Nevýhody HISTORY PARKU pro obec Ledčice


Stáhnout ppt "HISTORY PARK LEDČICE Jaký je účel HISTORY PARKU? Seznamovat návštěvníky s historií naší krajiny, jejích obyvatel a způsobu života od pravěku po středověk."

Podobné prezentace


Reklamy Google