Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Advertisements

Proč se tělesa zahřívají při tření?
MÍČOVÉ HRY Florbal, materiálové vybavení
Hry třetího tisíciletí
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
Znázornění síly Protože účinky síly závisí na: velikosti, směru a působišti Znázorňujeme sílu orientovanou úsečkou F = 3 N.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
Jednotky objemu. Měření objemu kapalin.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás
FLORBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Práce v programu 3ds max DVD obaly.
< < < < < < < <<< <<<
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
Jednotky délky. Délková měřidla
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
Kondiční příprava hráče baseballu
Fotbal.
Fyzika 6.ročník ZŠ Fyzikální veličina D é l k a Creation IP&RK.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Běžecké lyže Běžecké lyže se od sebe navzájem liší vzhledem, tvarem, hmotností, a jízdními vlastnostmi Jízdní vlastnosti lyží vyplývají z jejich vlastností.
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Fotbal.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
ŠELMY.
Lyžařská výzbroj Výběr lyží Jak jsem schopný lyžař ? - začátečník
Gravitační síla a hmotnost tělesa
(soubory vnitřních předpokladů organismu k dané pohybové činnosti)
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Tato prezentace byla vytvořena
Florbal Patrik Převrátil.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Tato prezentace byla vytvořena
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Lyžařské a běžkařské hůlky
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Neznámá ze vzorce. Vypočtěte výšku c kvádru o objemu V = 300 cm 3, když a = 3 cm, b = 2 cm a = 5 cm, b = 10 cm a = 4 cm, b = 5 cm a = 6 cm, b = 2 cm délky.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Hra s desetinnými čísly
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 30 Anotace.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Téma: PPS Jak na to. Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
České Budějovice, červen 2016
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Florbal Matěj Pírek 5.B Hluchak.
FLORBAL.
Poptávka po vestavěné skříni
Vzdělávací materiál zpracovaný v rámci projektů EU peníze školám
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví 3. téma
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Instruktor IV.třídy (Praktikant) jen pro vnitřní potřebu
Střelbu rozlišujeme podle pozice hráče z místa - za pohybu
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Absolventská práce Žáka 9.ročníku
KOLEKTIVNÍ SPORTY MATEMATIKA.
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_03 Objem a povrch
Transkript prezentace:

Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC Vytvořil: Petr Ďarmek

Pět otázek které Vám pomůžou s výběrem hokejky Unihoc: 1)Jak často hraje?- zjistíme dle počtu tréninků a zápasů zda je to hobby hráč(jeden max dvakrát týdně) nebo hraje výkonnostní florbal(minim.dvakrát týdně). Pak je jasné zda mu doporučit měkčí hůl (36-29mm flex) a jakou cenovou relaci(max. do 1500). Pokud už hraje více, tak raději tvrdší(29-26mm). U dětí samozřejmě volíme měkkou hůl. 2)Zda hrají na velké branky s golmanem nebo malé branky bez brankáře a pouze někdo s hokejkou stoji v bráně?- pro hru na malé branky (hobby hraní) není potřeba mít tvrdou(dražší) hůl. Pokud hrají na velkou branku 160x115cm(oficiální rozměr), tak už potřebují pro střelbu hokejku napružit a tím je potřeba pasovat hokejku na hráče a mít vhodnou tvrdost-flex (sílu a výšku). 3)Jak je velký a jak je silný event.věk(pokud hráče nemám před sebou)?- správná délka(viz.manuál pro prodavače) a síla hráče má vliv na výběr flexu(tvrdosti) hokejky v případě, že hrají pravidelně na velké branky. Silový hráč využije tvrdší hokejku a naopak. Obecně k délce hole: -max.délku pro ¾ čepel u dětí doporučujeme 75cm. U delších holí pak už seniorskou čepel. -100cm od 180-185cm (ale některým zákazníkům to nelze vysvětlit..viz.návod o vhodné délce)….někteří extraligový hráči s výškou 180-185cm si sami zkracují hokejku ze 100cm na 98cm…..ale není to úplně běžné. 4)Strana hokejky?Respektive kterou rukou drží hokejku dole?- Pravá(R) hokejka je ta, kterou drží pravou hokejku dole a levou nahoře. Označení je to proto, že drží hokejku na pravé straně těla. 5)Technický hráč nebo střelec?- v případě, že hraje výkonnostní florbal tato otázka pomůže určit druh čepele a tyče…popis čepeli a tyčí včetně specifikací je v návodu pro prodavače….obecně techničtější hráči raději lehčí, středně tvrdou a tvarovanou čepel. Střelci naopak rovnější a tvrdší(většinou bílou). U dětí se doporučuje 3/4čepel do max.75cm délky tyče. Pro střelbu golfem a příklepem je důležitá rovná špička čepele. Pro střelbu tahem, freestyle nebo techniku mají raději hráči zahnutou špičku hokejky(a to od výrobce nebo si ji zahnou sami).

Děkujeme za pozornost a věříme, že jsme Vám pomohli s prodejem našich hokejek.