Vytvoření playlistu na

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Moodle ÚZS.
snadná tvorba www stránek zadarmo
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
 EBSCOhost Collection Manager Přehled funkcí účtu Selector 3. července 2013.
Přihlášení - Po založení účtu v systému přijde uživateli
Evidenční software SUAP
 EBSCOhost Collection Manager Patron-Driven Acquisition - Tutoriál 3. července 2013.
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
NEON TV Televizní studio UTB
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Václav Martínek. Evidence předení koček Vytvoření nové databáze - Po přihlášení se k databázovému serveru (Database Engine) si ze všeho nejdříve vytvoříme.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Hromadná korespondence OpenOffice.org 3. Potřebujeme více adresátům zaslat dopis Nejlehčí by bylo univerzálně napsaný dopis nastrkat do obálek …, kdo.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Základní pojmy v informatice –II.
(úložiště dat pro žáky a učitele naší školy)
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
Hromadná korespondence, makro
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
TEXTOVÝ EDITOR.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
JAK NA DATABÁZOVÉ FUNKCE Linda Lahodná 4. B POKRAČUJ KLIKNUTÍM>>>
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak vytvořit on-line dotazník
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_253 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
1. Tranzity V Solar Fire jsou pro práci s tranzity dva skvělé nástroje: a) Pohyblivé kolečko Je optimální pro rychlou orientaci v momentálním dění. Jeho.
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Photostory Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Photostory Ověřeno ve výuce:
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Webnode Webové stránky zdarma
Manažerská informatika 1 - 4
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Book Creator Co se všechno naučíme??? Jak vytvořit elektronickou.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Masarykova univerzita v Brně Fakulta sociálních studií Ústřední knihovna Registrace externích čtenářů Blanka Farkašová
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
ResearcherID a ORCID jednoznačné určení autora
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Jak na aktuality.
Hromadná korespondence 2 OpenOffice
Přihlášení.
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
Transkript prezentace:

Vytvoření playlistu na http://www.projectplaylist.com/

My account – tvorba nového účtu Klikni na my account – můj účet

Log-in - přihlášení Jsi na přihlašování (log in), klikni na register pro vytvoření nového účtu

Register – registrace účtu Pro registraci vyplň uživatelské jméno, e-mail, heslo a ještě jednou heslo

Vyplňování – 1. část vše s hvězdičkou je nutné formálně vyplnit: jméno, příjmení, PSČ? ;-), datum narození, muž/žena

Vyplňování – 2. část A konečně přepsat kód z obrázku do okénka a vytvořit nový účet

Krok 2 – nic nezaškrtnout Pokud nestojíte o nějakou speciální službu, tak nic nezaškrtávejte (doporučuji) a rovnou pokračujte na tvorbu účtu

První přihlášení k novému účtu Účet je vytvořen, je možné se poprvé přihlásit, jen je Může pár minutek trvat, než bude zde upozornění, že konto vytvořeno, tak případně zkoušejte přihlášení opakovaně Jméno + heslo přihlášení

Editace účtu – hledání hudby Odtud je možno upravovat profilové informace, Ale my půjdeme již rovnou vybírat hudbu – search for music

skladby, nebo kombinaci Hledání hudby A sem Zadáme buď jméno interpreta, jeho část, nebo jméno (část) skladby, nebo kombinaci obojího, dlužno říci, že nejvíce je jich tu v AJ

Nalezení hudby Tak třeba kapela Green Day – níže už máme výsledky hledání

Zkoušení, zda píseň hraje Kliknutím na trojúhelníček spustíme přehrávání a zjistíme, zda píseň hraje, některé odkazy bývají žel nefunkční Hraje-li, vybereme ji pluskem +

Hraje, přidávání na playlist Plusko nás hodí sem, kde je opět možné zkontrolovat, zda hudba hraje, pokud ano, zeleným zatržítkem přidáme na playlist, červený křížek volbu stornuje a vrátí nás k vyhledávání

I tady je jasné, že hraje, lze přidat Takto to vypadá, pokud zkusíme, zda hraje ;-), hraje, přidáme na playlist zatržítkem

Bohužel nehraje, nepřidáme 1 Červený vykřičník po spuštění signalizuje, že skladba nehraje, Bohužel , nezvolíme ji

Bohužel nehraje, nepřidáme 2 Červený vykřičník, skladba nehraje  nezvolíme ji… storno přes křížek – vrátí nás k vyhledávání

Vytvoření prvního playlistu Protože ještě nemáme žádný playlist, tak si máme nový vytvořit přes click here to create a playlist

A můžeme hledat dál či jít na list Přidali jsem první píseň, jupí, a jsem zde, kde můžeme buď přes Continue pokračovat ve vyhledávání, nebo přejít k playlistu, Případně vytvořit playlist další – nový, ale to zatím Nepotřebujeme Continue…

Hledáme dál... A hledáme dál, ať už chceme opět Green Day nebo jiné inteprety, Postupujeme pořád stejně, vybranou skladbu zkusíme přehrát, pluskem vyberem, zatržítkem potvrdíme a continue…

A můžeme jít na playlist Máme-li přídány všechny zajímavé písně přejdeme k playlistu.

Kam dál, když máme vytvořeno Tady máme 4 volby, vytvoření nového playlistu Změnu či smazání písní v playlistu Přidání playlistu na web (tj. vytvoření kódu) Občerstvení playlistu My budeme nejdřív upravovat

Úprava playlistu Zvolíme náš playlist (zde jich později můžeme mít víc…)

Úprava playlistu 2 Opět 2 volby – první je přidání mp3 odkudkoli z Netu (přijde na řadu později ;-), druhá je hledání na tomto serveru, to už známe, obojí nyní necháme, jen odrolujeme níže viz další str.

Posouvání písniček v listu Tady můžeme měnit pořadí písní v playlistu či je mazat (X), stačí jen bafnout za obdélníček myškou a táhnout nahoru, či dolů

A uložení změn Po provedení změn/y se objeví políčko uložení změn Save changes, nezapomínejte vždy po dokončení změn uložit, jinak se změna neprovede!!!

Tvořit dál nebo jít na playlist A nyní můžeme buď už kouknout na náš playlist, nebo pokračovat ve změnách, my se už jukneme

edit – editace ne playlistu, Ukázka playlistu Tu je náš playlist, view – je jeho prohlížení, edit – editace ne playlistu, ale jeho popisu, zde návrat k úpravám playlistu Tudy k přidání písní

Úprava playlistu či vytvoření nového playlistu Jen pro ukázku obsah záložky manage playlist songs, to už známe  sem lze přidat nový song z webu, vyhledávat na serveru, či vytvořit nový playlist!!

Posílání odkazu na playlist mailem Odkaz na playlist lze poslat mailem, je tu i rychlé generování kódu, leč tam nejde vložit např obrázek na pozadí

Rychlé vytvoření kódu rychlé vytvoření kódu bez obrázku jen na ukázku, budeme postupovat jinak

My account - cesta k účtu Klikni na my account – můj účet, pak na my playlists

Kam dál, když máme vytvořeno Tady máme 4 volby, vytvoření nového playlistu Změnu či smazání písní v playlistu Přidání playlistu na web (tj. vytvoření kódu) Občerstvení playlistu My budeme nyní tvořit kód

Jiná cesta ke kódu s obrázkem Zvolíme my space

Playlist na myspace My space – možnost A

Další krok ke kódu playlistu Klikneme na náš playlist (můžeme jich tu mít pak i víc)

Nastavení playlistu 1 Nastavení playlistu – autostart – zda bude písně hrát či nebude hned po načtení na webu (volba ne - začne hrát až si zamane uživatel;-)!! Druhá volba – netuším zatím, nač… NE Custom Skin – tady lze přidat na pozadí obrázek YES, nebo bez obrázku – NO, Pokud bez obrázku, pak zvolíme jednu z barev ve 4. volbě, pokud s obrázkem, viz dále…

Nastavení playlistu 2 Nastavení playlistu – autostart – zda bude písně hrát či nebude hned po načtení na webu (volba ne - začne hrát až si zamane uživatel;-)!! Druhá volba – netuším zatím, nač… NE Custom Skin – tady lze přidat na pozadí obrázek YES, nebo bez obrázku – NO, Pokud bez obrázku, pak zvolíme jednu z barev ve 4. volbě, pokud s obrázkem, viz dále…

Nastavení playlistu 3 - obrázek Obrázek musí být na webu, velikostí odpovídat cca okénku, tj. kolem 440x295, adresu, kde je obrázek (pouze .jpg) vložit sem, vygenerovat vzhled a zde se pak generuje KÓD!

tj od <div> po </div> Kód playlistu 1 Vygenerovaný kód zkopírujeme celý, tj od <div> po </div>

Nastavení playlistu 2 – označit vše Kód v bloku určený ke kopírování

Zpět na profilu 1 Přes my account se vrátíme na profil a půjdeme opět editovat…

Zpět na profilu 2 Tudy k editaci

Nahrání písničky odjinud z Netu Nyní nahrajeme Písničku z jakéhokoli místa ne Netu, musíme znát ale celou adresu jejího umístění, tu dáme sem a potvrdíme

Písnička nahrána Píseň zdárně přidána, zavřeme okno, můžeme přidávat stejně i další…

Zpět k úpravám playlistu A nebo hledat hudbu zde na serveru a nebo vytvořit nový playlist

Můj playlist Cesta k playlistu…

Playlist je hotov a na Nastě…;-)