Dřevěná kniha – 10% dříví na pni; princip

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
Advertisements

Poctivá správa státního majetku, transformace organizací v resortu a další priority MZe.
SYSTÉM KONTROLY PŘI TĚŽBĚ DŘEVA Tisková konference
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Informace o průběhu veřejné zakázky na lesnické práce 2012+
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Veřejné zakázky Antonín Polický. Úvod • Máme dvě možnosti, jak systém veřejných zakázek (VZ) koncipovat: 1.Jako systém proti „gaunerům“ 2.Jako systém.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) + ortofoto Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Role měst a obcí v kohezní politice 23. června 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda Svaz měst a obcí ČR.
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Veřejná podpora a projekty PPP 19. září 2007, Praha MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY.
Dřevařský kongres Ostrava Postavení podnikatelů v LH a perspektivy podnikání v LH z pohledu SPLH Václav Šebek.
Outsourcing a Facility Management
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR Špindlerův Mlýn 24. října.
OCEŇOVÁNÍ TRVALÝCH POROSTů Ing. David Slavata, Ph.D. Oceňování majetku B.
Hospodářská úprava lesa
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Hospodářská úprava lesa
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Hospodářská úprava lesa Přírůst stromů a porostů 3
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Automobilový klastr – integrátor aktivit „Společně v automotive!“
Hospodářská úprava lesa Zjišťování dendrometrických veličin
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Tento text upravíte v menu: Zobrazit / Záhlaví a zápatí1 Zkušenosti s dobrovolnou transparentností zadávání veřejných zakázek Mgr. Jan Farský starosta.
OCEŇOVÁNÍ TRVALÝCH POROSTů
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Změny v Pokynech pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v roce 2012.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Elektronické prodejní aukce Elektronizace veřejných zakázek Praha, Ing. Jakub Caska, Ph.D. Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Příležitosti k uplatňování odpovědného zadávání zakázek v lesnictví a zemědělství Jiří Šimon, Ministerstvo zemědělství.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
„ Hospodaření v lesích a údržba krajiny se zaměřením na obce“ Zjišťování zásob porostů.
Ocenění lesního porostu (Kč/ha) Ocenění Bonita 13*9 SM (obmýtí 100 let) Věcná hodnota (§ 35 vyhlášky č. 3/2008 Sb.)** Výnosová hodnota.
Kancelář zmocněnec vlády pro Moravskoslezský a Ústecký kraj.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
Aktualizace organizační struktury ÚMČ
Využití metodik modelu tvaru kmene lesního porostu
Přehled preferenčních kritérií
Kalamitní situace - opatření
Vzniklo z projektu: CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
„B“ – Příspěvek na obnovu, zajištění a výchovu lesních porostů
AOPK ČR – Regionální pracoviště Správa CHKO Slavkovský les
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
WS s obchodníky Termíny spuštění nových služeb
Přednáška č. 10 Hodnocení veřejných zakázek - druhá část
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Změny v soutěži Vesnice roku
Metodika vyhodnocení ekonomické výhodnosti modelů pro správu lesů
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Transkript prezentace:

Prodej 10% dříví na pni

Dřevěná kniha – 10% dříví na pni; princip Prodej dříví na pni – příležitost pro malé regionální firmy a živnostníky Lesy ČR připravují od roku 2012 prodej 10% dříví formou obchodní soutěže metodou tzv. na pni („nastojato“) Touto formou bude prodáváno až cca 750 tis. m3 dříví Tyto porosty nejsou součástí veřejné zakázky – tendru 2012+ Lesy ČR vyznačí, změří a přesně spočítají stromy určené k prodeji dříví na pni Předmětem prodeje je garantovaný počet kmenů s udáním přesně změřeného objemu dříví na stojato - pro účel smlouvy je závazný počet kmenů

Dřevěná kniha – 10% dříví na pni; příprava Na všech LS bylo vyčleněno cca 10 % těžebních možností roku 2012 pro prodej dříví na pni Lesy ČR připravily smluvní dokumentaci k prodejům dříví na pni Lesy ČR připravují formou veřejných zakázek nákup nejmodernějších měřících pomůcek: elektronické výškoměry elektronické průměrky včetně technické podpory Na přímo řízených lesních závodech bylo v rámci pilotního projektu vyčleněno zkušebně 10 prodejních bloků (3.500 m3), které budou v září 2011 nabídnuty do prodeje na pni formou aukcí ve stávajícím elektronickém prostředí - Elektronické aukce dříví na portálu LČR www.lesycr.cz (EAD) Poznatky z pilotního projektu budou zapracovány do připravovaných materiálů a postupů.

Dřevěná kniha – 10% dříví na pni; zajištění Plošná propagace prodeje dříví na pni Lesy ČR využijí formu internetových aukcí dříví Vítěz aukce uzavře smlouvu s Lesy ČR a v dohodnutém termínu stromy vytěží, přiblíží, odveze a provede povýrobní úpravy pracoviště Úklid klestu (není-li možný jeho prodej) a zalesnění zadávají Lesy ČR projektem v rámci tzv. komplexní lesnické zakázky – tendru 2012+