II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
byl rok MMVI 1 Rok 2006 – Jaký byl?
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
Slovní úlohy o pohybu Varianta 1: Pohyby proti sobě (1. část)
Slavnostní otevření MODELÁŘSKÉHO LETIŠTĚ LMK Morava Ve Vysočanech.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Týden Vojty Machaly.
Molekulární biotechnologie
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Lekce 4 čas.
Taurea v číslech ( a nekončíme!)  10 let  11 zorganizovaných akcí (8 světů, 3 themy, 1 bitva)  4 „nezorganizované“ akce ;)  2 plánované akce.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Adaptační kurz
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
EXperimentální skautský ZávOD EXZOD.06 Junák - svaz skautů a skautek ČR.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
Kanada 2003 pobyt u tety TOMÁŠ WORTNER Student kvinty.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
12. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
11. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Plnění usnesení V. krajské konference NNO konané v hotelu Grand v Třebíči.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Birmingham Anna Kolářová
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
PODZIM POD ZELENOU HOROU 34. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ROK SVĚTLA
Křinický masopust od 12:30.
SLOVENSKO 2016.
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Transkript prezentace:

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak… Akce se zúčastnilo více jak 45lidí 13 bylo vozíčkářů a navštívili nás i přátelé ze Slovenska, tak naše akce byla mezinárodní, další zájemci a fandové přihlíželi :-)

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak… Hodnocení účastníku: Setkání vozíčkářů na letišti u Hranic na Moravě probíhalo od osmé hodiny ráno do večera. Někteří se zde sjížděli už od rána, jiní přijížděli podle svých naplánovaných odletů. Na letišti probíhaly také v tu samou dobu seskoky padákem, takže i ti, kteří zrovna čekali na odlet, nebo už letěli se mohli dívat a mít o zábavu postaráno. Po absolvování všech letů jsme se přesunuli do obce Kateřinice, kde někteří, pokud chtěli, mohli i přespat. Vládla zde dobrá nálada, která byla mezi účastníky tohoto setkání celý večer. Povídalo se o zážitcích z letu, sedělo se u ohně a zpívalo. Za sebe myslím, že tato akce měla velký úspěch i dobrý nápad a díky všem, kteří se podíleli na organizaci této akce. Standa B.

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak… Hodnocení účastníku: Program začínal ráno v 8:00 na letišti v Hranicích na Moravě, ale jelikož pilot na letiště dorazil o hodinu a deset minut později než měl, letělo se s časovými posuny. Na programu bylo celkem 12 vyhlídkových letů, které se uskutečnily v půlhodinových intervalech od 8:00 do 18:30 Třeba konkrétně já jsem měl let rezervován na 16h, ale nakonec jsem letěl až o hodinu později, ale dojem z letu mi to vůbec nepokazilo. Podmínky pro let byly ideální, bylo pod mrakem a vítr moc nefoukal, což určitě přispělo k bezproblémovému průběhu letů. Na letišti bylo připraveno několik druhů letadel, já jsem letěl letadlem Cessna 172 N. Byl to celkově už můj druhý vyhlídkový let a dojmy z něj byly silnější než předtím, protože jsem letěl nad místy, které dobře znám. Letěli jsme okružní trasou přes Kateřinice, Hošťálkovou a okrajovou část Vsetína. Před letem jsem pociťoval mírné obavy z průběhu letu, ale jakmile jsme se dostali do oblak, ihned jsem na ně zapomněl. Po absolvování letu se jednotliví účastníci přesunuli do Březin, kde bylo připraveno posezení. Posléze se většina účastníků rozjela do svých domovů, ale kdo chtěl, mohl v Březinách i přespat. Byla to velmi podařená akce, proto můžu napsat, že bych se další podobné akce rád zúčastnil. Jirka P.

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak… Dík patří všem zúčastněným, asistentům, lidem kteří pomáhali a kteří nás podpořili jak finančně tak materiálně ;-) Zejména: Austin Detonator s.r.o., CAR CLUB, Sušárna HARRY dále pak Stanislav Pavelec, Stanislav Sychra Gufex, Hospoda U Panáčků, Radek a Jaroslav Holíkovi, Milan Navrátil Zdeněk Šopa, Libor Filák, Lesy a statky Tomáše Bati, Obci Kateřinice p.Kobéda a p.Musil Emilie Kamasova všem patří VELKÉ PODĚKOVÁNÍ 

Akci pořádala: Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak… Akci pořádala: Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Děkujeme Všem, kteří nás podpořili ;-) Kontakt a informace na: email: m.o.v@email.cz MoravskaOrganizaceVozickaru@seznam.cz tel.: 733 588 434 číslo účtu: 243740425/0300