Přátelé dobrého vína a adrenalinu,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A co vlastně děláme ? …pojď se podívat…. … jezdíme ven na kolech… … lezeme po skalách.
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Beckiland Firemní párty.
Žďár nad Sázavou Město obklopené překrásnými lesy Město obklopené překrásnými lesy Připravil: Martin Šoulák informacezajímavostivýletyubytovánízávěr.
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
ENGLISH SUMMER CAMP Letošní rok byl o našich hrdinech…
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Táborová základna Sedlo II.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Číslo a název šablony klíčové aktivity
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Člověk se nědy zeptá proč...???
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
LETNÍ TÁBOR SH ČMS JIČÍN
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Na čem stavět vztah.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Úvod Proč studovat informatiku?
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
VY_32_INOVACE_05 Asie - povrch - Mount Everest
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
Jižní MORAVA Připraveno v roce 2008 Svatý kopeček.
Celý Název Čínská lidová republika
Mobilní salón krásy
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Úvod Proč studovat informatiku?
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
ICT VL Naše okolí 5.R.  Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět  Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět  Tematický okruh: Místo, kde žijeme  Anotace:
Clovek se nekdy pta proc...???
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Vsetín Město ve kterém žiji
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/ realizace: září 2014 – červenec 2015.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Domov Domov je tam, kde….
VY_32_INOVACE_16_Brno brno.
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
PRŮMYSL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_14 Domov, vlast
Dneska jdeme do cirkusu.
Třinecká obchodní akademie
Mimořádné události u nás a ve světě
Transkript prezentace:

Přátelé dobrého vína a adrenalinu, zvu Vás do vinného sklepa, který jsem dostavěl vlastníma rukama v roce 1996. Dlouhé roky jsem vyráběl víno a taky se staral o chod a profesionální přístup k návštěvníkům našeho provozu. Moje spokojenost byla dovršena zřízením profesionální kuchyně a baru pro náročné :-) Exkluzivně můžete u nás shlédnout promítání o výstupu na Mount Everest, na kterém jsem stanul v roce 2002 bez použití podpůrného kyslíku. Jiná podívaná je na filmové a fotografické záběry z projektu "7 Summits", výstupu na všechny nejvyšší vrcholy kontinentů. Tento zajímavý projekt jsem dokončil v roce 2005 jako druhý člověk na světě bez použití kyslíkového přístroje. V průběhu 16-ti let nás navštívilo ve sklepě tisíce spokojených hostů, u kterých se stalo nejoblíbenějším tématem povídání o zdolávání nejobtížnější hory planety K2. Mimořádné záběry neuvidíte nikde jinde, jenom v našem vinném sklepě. Pojďte si šáhnout na nepoznané se skleničkou vína! Jsem tady pro Vás, abychom společně prožívali nádheru a drama extrémního sportu. Přijeďte k nám a prožijte mrazivé chvilky ty nejvyšší obtížnosti. Srdečně Vás u nás vítám !!!! Ing. Miroslav Caban

vítáme Vás U Krbu

Náš klasický vinný sklep se nachází v Hustopečích u Brna, což je malé město na Jižní Moravě se starou vinařskou tradicí. Nabízíme Vám zábavu - cimbál, harmonika ... řízené degustace videoshow a diashow Miroslava Cabana prostory pro Vaši firemní prezentaci pohodu po náročném dni na brněnském veletrhu školení svatby

... stylové prostory

... pro menší skupinu je vhodný prostor v křížové klenbě

... v prosturu křížové klenby lze udělat taneční parket

... kapacita 90 lidí je dostačující pro větší skupinu

... nejhezčí místnost je tady

... jsme zaměřeni na vysokou kvalitu

... degustace provádí profesionální degustátor - sommeliér

… klasika je cimbál

... pro náročné máme bar

Kontakt Mgr. Dana Cabanová Kpt. Jaroše 21 693 01 Hustopeče u Brna Mobil : 604 259 370 , 733 444 111 E-mail: cabanova@ukrbu.cz www: http://www.ukrbu.cz

... najdete nás

Rádi Vás pohostíme v našem sklepě, těšíme se na Vás Rádi Vás pohostíme v našem sklepě, těšíme se na Vás! Na brzkou shledanou Dana a Miroslav Cabanovi