Petr Ulrych výtvarná fotografie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů
Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová.

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Společnost pro mukopolysacharidosu
Beckiland Firemní párty.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
Jana Gallistlová, IX.A Mgr. Jan Kříž
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Oddělení mládeže a sportu
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Sdružení Nového Města pražského o.s. Vyhodnocení ankety k výstavě fotografií Dvě tváře Praha 2010 Počet odpovědí SNMP o.s., Václavské náměstí 11,
O GALERII CHODBA ● na Katolické gymnázium Třebíč působí od roku 2000 ● založena s cílem vzdělávat a kultivovat studenty školy ● výstavy českých i zahraničních.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_BERGMANNOVA_18.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Abstraktní expresionismus
Občanské sdružení Villa Vallila Založeno v roce 1996 s cílem vybudovat a provozovat komunitní dům v Červeném Újezdě u Votic jako domov pro lidi s postižením.
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
Mobility Project Cross Czech a.s.
VY_32_INOVACE_13 Amerika - USA
MILAN ĎURIŠ INTERIERY. Atelier My & Vy spol. s r.o., Plzeň – ČR.
FRANCIE Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády.
Organizace spojených národů
1 Evropská charta bezpečnosti silničního provozu a Svaz měst a obcí ČR XII. Sněm Svazu měst a obcí ČR Zlín, 26 a 27. května 2011 Vojtěch Mynář Předseda.
MENTORING PO ROCE Věra Staňková Moravská asociace podnikatelek a manažerek (MAPM)
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
SHROMAŽĎOVÁNÍ ZPRÁV D OPISOVATELÉ Seriózní hlavní noviny mají v mnoha zemích světa stálé dopisovatele Pracují v hlavních městech nejvýznamnějších zemí.
Fotoseminář FOTON 01 Organizační záležitosti - diskuse - název (pracovní název FOTON XY) - pravidelný termín konání semináře (čtvrtek 18:30, délka do 60.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
PAMÁTKY PRAHA.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Paul Jackson Pollock
Vyhlášení výsledků 8. ročníku fotografické soutěže Foťte naše město Sponzoři soutěže:
Umělecké směry 20. století
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Eugeniusz Arct.
František Drtikol. Život Narodil se 3. března 1883 v Příbrami v rodině drobného obchodníka jako nejmladší ze tří dětí Františka Drtikola a jeho ženy Marie,
5/ Typy diplomacie, státní propagace, krajané - cíle diplomacie jsou mnohovrstevné - specializované instituce (Česká centra, CzechTrade, CzechTourism,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: Mgr. Hana Novotná Název : VY_32_INOVACE_3A14Čj9_Pravopis vlastních.
VY_32_INOVACE_Fi_III_23 Název Politická a hospodářská seskupení států světa, mezinárodní organizace, OSN Název projektu: OP VK Registrační.
28. říjen 1918 Vznik Československé republiky. Česká politika před válkou existence českého národa není nijak ohrožena existence českého národa není nijak.
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
VY_32_INOVACE_41 DĚJINY KULTURY. VY_32_INOVACE_41 DĚJINY KULTURY.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
SOBOTA OD 11 HODIN.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
XXXIII. Mezinárodní festival vojenských hudeb
VZNIK ČSR Autor. Lenka Mulačová Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Dělení mnohočlenu mnohočlenem
ANOTACE a) PRÁCE JE URČENA PRO ŽÁKY 7. ROČNÍKU B) TÉMA: USA C) CÍL UČEBNÍHO MATERIÁLU: žáci se seznámí s administrativním členěním, státním zřízením.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Královské město Rakovník
Transkript prezentace:

Petr Ulrych výtvarná fotografie

Petr ULRYCH (. 1965), výtvarný fotograf Petr ULRYCH (*1965), výtvarný fotograf. Věnuje se volné tvorbě, zejména aktu, portrétu a abstraktnímu zátiší. Je členem Asociace profesionálních fotografů ČR, sdružené ve Federaci evropských profesionálních fotografů FEP. Petr Ulrych je součástí soukromých sbírek v ČR, Německu a v USA. Vystavuje doma i v zahraničí. O PR reprezentaci Petra Ulrycha pečuje agentura Stance Communications, umělecky ho zastupuje Leica Gallery Prague.

Petr Ulrych uskutečnil během uplynulých tří let dvanáct výstav, z nich devět samostatných. K těm významnějším patří pražský Mánes, francouzské Bourbon-Lancy a americký New York.

Výstava Petra Ulrych „Abstract Woman“ v Národním domě na Manhattanu v New Yorku, USA zaznamenala v roce 2007 značný úspěch. Bohatě navštívená vernisáž hostila generální konzulku ČR v NY, ředitelku Českého centra v NY, prezidenta amerických krajanů a další významné osobnosti politického a kulturního života. Výstava byla po měsíci z jedné třetiny rozprodána, jednou fotografií autor přispěl do charitativní aukce českého a slovenského konzulátu.

Výstavu pořádalo krajanské sdružení BBLA, mediálně byla podpořena časopisem ČSA Review a Českým centrem v NY. Autorem projektu byla agentura Stance Communications.

Pro rok 2008 připravuje sdružení amerických krajanů BBLA další, navazující výstavu výtvarných fotografií Petra Ulrycha v New Yorku. Výstavu bude opět produkovat agentura Stance Communications a kurátorsky ji zaštítí prestižní Leica Gallery Prague. Výstava se bude konat v nově zrekonstruovaném českém Národním domě na Manhattanu.

Obsahem expozice „Wild & Mild“ budou opět akty a zátiší, nové fotografické projekty z roku 2008. Autoři výstavy v současné době kompletují seznam sponzorů a mediálních partnerů nového projektu.

Kontakty Petr Ulrych fotograf tel.: +420 602 226 978, e-mail: petr@ulrych.cz PR reprezentace Petr Soukup, Stance Communications, s.r.o. tel.: +420 602 231 143, e-mail: petr.soukup@stance.cz Galerijní zastoupení Jana Bömerová, Leica Gallery Prague tel.: +420 608 963 523, e-mail: jb@lgp.cz

www.petrulrych.com