Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů."— Transkript prezentace:

1 Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů

2 Výstava v kavárně Výměník Výstava v kavárně Výměník První výstava o.s Kolumbus se konala v kavárně Výměník během zahájení Týdne duševního zdraví. Vernisáž 20.9.2006 v 18.30. Zúčastnili se : Ředitel Jan Jaroš, Předseda Michal Balabán, vystavující členové - Alena Šromová, Zdeněk Košek a významný host výtvarnice Alena Dvořáková. Další vystavující člen Milan Jíša. Výstava trvala do 31.10.2006. První výstava o.s Kolumbus se konala v kavárně Výměník během zahájení Týdne duševního zdraví. Vernisáž 20.9.2006 v 18.30. Zúčastnili se : Ředitel Jan Jaroš, Předseda Michal Balabán, vystavující členové - Alena Šromová, Zdeněk Košek a významný host výtvarnice Alena Dvořáková. Další vystavující člen Milan Jíša. Výstava trvala do 31.10.2006.

3 Výstava v Radniční hale v Lázních Bohdaneč Tato výstava byla pořádána pardubickou sekcí o.s Kolumbus 1.11.2006 Tato výstava byla pořádána pardubickou sekcí o.s Kolumbus 1.11.2006 Zúčastnil se primátory Pardubic Deml s manželkou Zúčastnil se primátory Pardubic Deml s manželkou Byly zde vystavována výtvarná díla Aleny Šromové, Milana Jíši, Byly zde vystavována výtvarná díla Aleny Šromové, Milana Jíši, Tyto díla byla výsledkem bohatého uměleckého cítění a duševního života. Tyto díla byla výsledkem bohatého uměleckého cítění a duševního života. Fotografie Jiřího Klepače byly opravdu krásné. Fotografie Jiřího Klepače byly opravdu krásné.

4 Výstava v Husově sboru. Pořádaná o.s. Kolumbus proběhla od1.12.2006 do 20.2.2007. Vystavovali členové Alena Šromová, Milan Jíša, Zdeněk Košek, Jiří Klepač.

5


Stáhnout ppt "Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů."

Podobné prezentace


Reklamy Google