Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEVERNÍ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA – PÍSEK
Advertisements

J.O. My jsme ji zažili! Využijte nabídku taneční školy Orientální tance Jana!
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Výstavba sportovního areálu 20
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Ústecký kraj 5 – 7 červen Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
ZÁPADNÍM SOUSEDEM ČR JE
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
Sportovní vyžití v Karviné
Společenské a hospodářské složky města MIKULOV I. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Ú s t e c k ý k r a j Varnsdorf, Odbor dopravy a silničního hospodářství Dopravní obslužnost, oblast Šluknovsko Tisková konference k zahájení.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
ČR – Královehradecký kraj
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Skupina RWE v České republice
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
vypracovala: Monika Palasová zdroj: hlava , internet , učebnice
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Královehradecký kraj je vyšší samosprávný celek České republiky. Leží celý téměř na severovýchodě Čech. Na jihu sousedí s Pardubickým.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace AUTOR: Pavla Dokoupilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_ČS_MÍSTO, KDE ŽIJEME TEMA:
VY_12_INOVACE_Rů_II_07 Severní Čechy Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
Ostružno - Prachovské skály
Novinky z IROP.
environmentální výchova vztah člověka k prostředí – naše obec
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Občanem Evropské unie.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
zpracovaný v rámci projektu
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
Plánované rozšíření na dole Turów Podzimní setkání těžařů Seč, 14. – 16. listopadu 2018 Mgr. Petra Bachtíková odbor ochrany vod
Zimní sportovní areály
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou Rekreační areál Kristýna v Hrádku nad Nisou se nachází v severní části okresu Liberec, nedaleko místa, kde se setkávají hranice České republiky, Německa a Polska. Nejbližším městem je Hrádek nad Nisou. Město je snadno dostupné jak osobním automobilem, tak autobusem nebo vlakem. Rekreační areál Kristýna Vám nabízí prožití příjemných chvil u jezera s čistou podzemní vodou. Vodní plocha má přibližně 14 hektarů, největší hloubka je 28 m. Ke slunění jsou připraveny písčité a travnaté pláže. Jezero leží uprostřed zeleně a dny strávené na jeho břehu jistě prožijete v příjemné pohodě.

se v jižní části rekreačního areálu areál plážových sportů Kristýna - Jih nabízí dva kurty na plážový volejbal, případně plážový fotbal nacházející se v jižní části rekreačního areálu Něco málo z historie: V prostoru rekreačního areálu Kristýna - Jih funguje od roku 1997 hřiště na plážový volejbal, které bylo zřízeno svépomocí členů VK Hrádek n.N. V roce 1998 zde probíhal v letních měsících Kristýna Cup 1998 - 1. ročník turnaje v plážovém volejbale dvojic, kterého se účastnili volejbalisté z Hrádku nad Nisou a okolí. Před zahájením sezóny 1999 byly provedeny úpravy hřiště - jako odvodnění, doplnění písku na hřiště a úprava okolního prostoru. Finanční prostředky nutné k provedení úprav a na vybavení hřiště získal VK Hrádek n.N. v hlavní míře díky získanému finančnímu příspěvku z Fondu malých projektů Phare CBC, financovaného EU. Tyto úpravy a rozšířená informační kampaň přispěly k popularizaci rekreačního areálu Kristýna v širokém okolí. Další práce byly zahájeny již v roce 2000 a ty pod dokončení zajistily plnou kompatibilitu sportoviště s mezinárodními a oficiálními standardy a po dosažení všech požadovaných parametrů, umožnily oficiální registraci areálu u Asociace Beachvolejbalu ČR. V letošním roce, 2007, probíhá již 10. ročník Kristýna Cup, a odvažujeme se tvrdit, že se v současné době jedná o zavedenou značku s poměrně širokou obecnou povědomostí. Zároveň se díky přeshraniční spolupráci VK Hrádek n.N. a SG Robur Zittau podařilo u veřejnosti etablovat Kristýna Cup jako sportovní podnik s mezinárodní účastí. I v dalších letech hodláme v pořádání turnaje pokračovat a areál nadále vylepšovat.

více informací naleznete na www.kristynacup.cz Podmínky pronájmu: Cena pronájmu je stanovena na 150 Kč za hodinu, kurt na celý den za 1500 Kč. V ceně pronájmu je zahrnuto zapůjčení klíče od areálu, sítě, míčů a údržba hřiště. Pronájem se hradí přímo v Hospodě na Jihu. Za zapůjčení klíče se platí záloha 100 Kč. Uživatelé areálu jsou povinni dodržovat pokyny členů AC Jih VK Hrádek n.N., udržovat pořádek v areálu a vyvarovat se jednání ohrožujícího ostatní uživatele areálu. Užívání areálu je na vlastní nebezpečí, při sportu může dojít ke zranění !!! Kontakty: Martin Rusnák, tel.: +420 603 594 047 martin.rusnak@ksmcastings.cz Hospoda Na Jihu – manželé Šimáčkovi tel.: +420 482 723 483 více informací naleznete na www.kristynacup.cz

Pár záběrů z beachvolleybalového areálu

HOSPODA NA JIHU Občerstvení a ubytování: V celém areálu Kristýny je několik možností k občerstvení, domovskou základnou a v těsné blízkosti areálu kurtů se nachází vyhlášená restaurace manželů Šimáčkových. HOSPODA NA JIHU Ubytování je možno zajistit na severní straně areálu a to buďto ve třílůžkových nebo čtyřlůžkových chatkách, rovněž zde lze kempovat ve vlastních karavanech a stanech. Automobily parkují přímo u chatek či stanů. Více informací naleznete na http://www.hradek.cz/kristyna

Přístup a poloha: Přístup z jihu (Praha, Mladá Boleslav, Hradec Králové)  je od Turnova přes Liberec do Hrádku nad Nisou. Přístup ze západu (Ústí nad Labem, Děčín) je přes Nový Bor a Jablonné v Podještědí do Hrádku nad Nisou.  Kristýna leží na sever od Hrádku nad Nisou směrem ke státní hranici. Nejsnazší je cesta po silnici č. 271 od Chrastavy podle značení k hraničnímu přechodu. Na poslední křižovatce (kruhový objezd) před hraničním přechodem je značená odbočka ke Kristýně.

Těšíme se na Vaší návštěvu...