Středisko náhradní rodinné péče Používání metodik v neziskovém sektoru - výsledky výzkumu Projekt Centrum.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Advertisements

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky MOPPS Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného.
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Závěry zahraničního výzkumu Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
VSTUPNÍ ANALÝZY A PRŮZKUM CÍLOVÝCH SKUPIN 1 Projekt HC 198/10 Sledování krátkodobých trendů v poptávce po pracovní síle.
ÚSPORA NÁKLADŮ ODEČITATELNÁ POLOŽKA VÝZKUMU A VÝVOJE.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Středisko náhradní rodinné péče, o. s.
Středisko náhradní rodinné péče, o. s. Výsledky výzkumu: Anglie a Wales Cíle výzkumu Zachycení aktuálních trendů v oblasti NRP: Deinstitucionalizace Obecný.
Reforma systému péče o ohrožené děti a služby pro rodinu
Prémiová automatická objednávka
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Katedra psychologie FSS MU 2012/2013.
Středisko náhradní rodinné péče, o. s. Situace náhradní péče o děti v Dánsku Projekt Centrum podpory NRP je.
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
Respond & Co, Masná 3A, Ostrava 1, , telfax : , Anketní výzkum u uživatelů přípravku Urinal.
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Středisko náhradní rodinné péče, o. s. POLSKO – výsledky výzkumu: Změny systému, deinstitucionalizace Bariéry a ne/zamýšlené důsledky transformace Nová.
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Život v náhradní rodinné péči z pohledu přijatých dětí a náhradních rodin Projekt Centrum.
Identita dětí v náhradní rodinné péči
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Schéma výzkumu – listopad 2012 INSPIRACE 1.Sekundární výzkum (analýza výstupů výzkumů a dalších materiálů získaných rešerší) 2.Právní analýza systémů NRP.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů NRP v ČR po novele zákona o sociálně-právní ochraně dětí v reflexi pracovníků NNO Projekt.
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušeností přímých aktérů Shrnutí závěrů výzkumu, přehled potřeb dětí a náhradních rodin a doporučení pro praxi.
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Pilotní projekt „Centrum podpory NRP“ Projekt Centrum podpory NRP je.
Lekce 4 čas.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Postoje české společnosti k náhradní rodinné péči Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR Děti vězněných rodičů „Barevný svět dětí“ Program je finančně podpořen ze sbírkového projektu Pomozte dětem a Nadací O2.
Právní úprava náhradní rodinné péče
Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace Sirius
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Nadace Sirius Centrum podpory, o. p. s.
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Středisko náhradní rodinné péče Projekt Náhradní rodina + dítě + odborník jako partneři (Metodické centrum pro NRP) doba trvání projektu
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace Sirius
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
Osvojení Pěstounská péče Svěření do péče fyzické osoby
Náhradní rodinná péče.
Fotoseminář FOTON 01 Organizační záležitosti - diskuse - název (pracovní název FOTON XY) - pravidelný termín konání semináře (čtvrtek 18:30, délka do 60.
KULATÝ STŮL Metodiky práce v náhradní rodinné péči
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Středisko náhradní rodinné péče, o. s. Zahraniční výzkum Náhradní péče o děti v Dánsku, v Anglii a Walesu, na Slovensku a v Polsku
Pomáháme dětem, které neměly v životě štěstí.
KONFERENCE Šance pro děti v ohrožení na Vysočině
PROCES ZPROSTŘEDKOVÁNÍ NÁHRADNÍ RODINNÉ PÉČE
Financováno Nadací Sirius
Konference je financována Nadací Sirius
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Transkript prezentace:

Středisko náhradní rodinné péče Používání metodik v neziskovém sektoru - výsledky výzkumu Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Stručné shrnutí výzkumu •Neziskové organizace v adresáři SNRP •Online dotazník •Termín: od do •Odpovědělo 41 organizací Cíl výzkumu •Zjistit míru používání metodik v neziskových organizacích a oblasti, které metodiky zahrnují

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Používá Vaše organizace ke své práci nějakou psanou metodiku? Jaké služby metodika, nebo metodiky Vaší organizace pokrývají? Používání metodiky; N=41 Služby pokryté metodikami; N=30

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby během náhradní rodinné péče, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby během náhradní rodinné péče; N=20

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby pro děti v NRP, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby pro děti v NRP; N=20

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby před přijetím dítěte do rodiny, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby před přijetím dítěte do rodiny; N=16

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby během a těsně po přijetí dítěte do rodiny, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby během přijetí dítěte a těsně po přijetí dítěte do rodiny; N=15

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby během odchodu dítěte z rodiny, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby během odchodu dítěte z rodiny; N=8

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uvedl/a jste, že metodika pokrývá služby pro biologické rodiny dětí v NRP, které konkrétně. Vyberte prosím všechny odpovídající možnosti. Služby pro biologické rodiny dětí v NRP; N=8

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Uveďte prosím název metodiky (popř. více metodik, pokud je používáte) a zda jde o metodiku vytvořenou Vaší organizací, nebo převzatou odjinud. Oblasti pokryté metodikamiPodíl vlastních a převzatých metodik Celkem bylo uvedeno 43 metodik, z toho 11 metodik SNRP.

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Jsou Vaše metodiky veřejně dostupné, nebo jsou k dispozici pouze pracovníkům Vaší organizace? Souhlasila by Vaše organizace s poskytnutím metodik ostatním neziskovým organizacím? Dostupnost metodik; N=20 Ochota poskytnout metodiky; N=20

Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory nadace Středisko náhradní rodinné péče Adresa:Jelení 91, Praha 1 Tel/fax: Tel: Web: