A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň 17.12.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

Automobilový průmysl ČR v roce 2013 Základní údaje a fakta
Dřevěná kniha – 10% dříví na pni; princip
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ Zahraniční síť MPO Zpravodajství pro export One-Stop-Shop pro exportéry.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Seminář v New Yorku Informace z OSN seminářů Poznatky od firem Tomáš HART.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Nauka o podniku Seminář 6..
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
1/22 Je INSPIRE pro soukromé firmy příležitostí? Jitka Faugnerová CENIA, česká informační agentura životního prostředí Zvolen,
Spolehlivý finanční partner exportu
HOSPODÁŘSKÝ PROCES Hospodářský proces je koloběh hospodářských činností. Zahrnuje fáze: Výroba Rozdělování Směna Spotřeba Zdroj obr. Wikimedia Commons.
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
Představení zajímavých projektů OPVK
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Výstupy projektu Ing. Jaroslav Jasanský.
Jemen „Arabia Felix“ Teritoriální setkání ICC ČR 3. září 2013.
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Základní škola Soběslav, tř. Dr. Edvarda Beneše 50 Tř. Dr. E. Beneše 50/II, Soběslav, IČO: tel: Vzdělávací.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
XII. Exportní fórum Obchodní spolupráce s Německem Pojišťování exportu – mýty a fakta.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Účetnictví na PC I Ing. Josef Horák, Ph.D.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Českomoravská elektrotechnická asociace partner Veletrhy Brno a.s. MSV 2009 Českomoravská elektrotechnická asociace, odborný garant MSV 2009 a spolupořadatel.
Statutární město Ostrava
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
ZÁKLADNÍ NÁSTROJ PROTI KORUPCI ING. PETR KAJNAR. SYSTÉM PRO OPTIMALIZACI NÁKUPŮ VE VEŘEJNÉM SEKTORU V PRAXI VYZKOUŠENÝ NÁVRH ŘEŠENÍ.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
VZDĚLÁVACÍ OBLAST:TEORETICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ Tematická oblast:Rozvahové účty Předmět:Účetnictví Název:Procvičování – rozpis rozvahy do účtů Anotace: Digitální.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Činnost oddělení Zásobování
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Měsíční uzávěrka ve fiktivní firmě.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
European Procurement Forum v New Yorku Martin Dvořák Generální konzul ČR v New Yorku 17. prosince 2013.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Australia. A Wealth of Opportunities. Význam hornictví v Austrálii Rok aktivity Možnosti pro spolupráci Austrálie – Váš možný partner Jan Brejcha.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

a obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň

Městečko OSN v Kodani

Podíl jednotlivých agentur v nákupech OSN

Hodnota zadaných veřejných zakázek OSN od vybraných zemí v milionech USD

Výroční statistická zpráva o zadaných veřejných zakázkách OSN ●Agenturou OSN, která odebírá nejvíce zboží od českých dodavatelů, je UNDP ●Od českých dodavatelů jsou nejvíce nakupována motorová vozidla ●Motorová vozidla odpovídají až 80 % objemu nákupů pořízených od ČR ●Ostatní kategorie zboží nakupovaného od českých firem zahrnují ●Laboratorní vybavení ●IT vybavení a služby ●Vzdělávací pomůcky

Výroční statistická zpráva o zadaných veřejných zakázkách OSN ●Největší českou dodavatelskou firmou pro OSN byla SVOS, s. r. o. ●Výrobce obrněných vozidel, která odpovídají více než 85 % výdajů v kategorii motorových vozidel ●Objem výdajů v této kategorii činil pro české firmy v roce 2012 přibližně USD

Výroční statistická zpráva o zadaných veřejných zakázkách OSN Další české dodavatelské firmy ●ÚJV Řež, a. s. ●IT služby ●Objem výdajů v roce 2012 – cca USD ●Škoda JS, a. s. ●Technické služby ●Objem výdajů v roce 2012 – cca USD ●VOP CZ, s. p. ●Technické služby ●Objem výdajů v roce 2012 – cca USD

Výroční statistická zpráva o zadaných veřejných zakázkách OSN Další české dodavatelské firmy ●Papírna Brno, a. s. ●Školní pomůcky ●Objem výdajů v roce 2012 – cca USD ●UJP Praha, a. s. ●Laboratorní vybavení ●Objem výdajů v roce 2012 – cca USD

Podíl zboží a služeb v zadaných veřejných zakázkách OSN u českých firem

Další informace týkající se zadaných veřejných zakázek OSN u českých firem

Velvyslanectví ČR v Kodani Nabízíme českých firmám: ●Možnost dalších konzultací v Dánsku ●Spolupráci při komunikaci s představiteli kodaňských agentur OSN ●Asistence při účasti českých firem v tendrových řízeních (např. při otevírání nabídek) ●Logistická podpora v DK pro představitele českých firem

Velvyslanectví ČR v Kodani Kontakt: ●Tel.: ●Fax.: ●Web.: ● mzv.cz Ing. Miroslav Čančík