Relaxační a rodinný klub Prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Beckiland Firemní párty.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
CZ.1.04/3.4.04/ Rodina a práce: PROČ NE?
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.

•aktivní využití času na mateřské dovolené •pro své ratolesti možnost navázat první kontakty se svými vrstevníky •rozvoj komunikace dětí (děti se naučí.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Speciálně pedagogické centrum při MŠ a ZŠ Kyjov, Za Humny 3304,
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Informační schůzka Změny od září 2013.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
P.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Rozmarýn.
Předškolka a hlídání dětí
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
se sportovním zaměřením IČO
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
Projekt dětská skupina MOTÝL
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Komunitní centrum Amaro Phurd - Pražská
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Podpora mateřských a základních škol formou šablon
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_43_Člověk a společnost.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Tel:
Občanské sdružení ProCit, z. s
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Náš domov.
Dobrovolnické programy
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Relaxační a rodinný klub Prezentace

Relaxační a rodinný klub Pohoda pro každého je projekt, který byl vytvořen za účelem rozšíření nabídky služeb pro rodiny s dětmi v Králově Dvoře a okolí. Pohoda pro každého je relaxační a rodinný klub, který nabízí širokou škálu služeb. Nejen pro děti, rodiče, mládež, seniory, ale opravdu pro každého. Najdete zde kadeřnictví, masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, různá skupinová cvičení a k tomu všemu i hlídání vašich dětí a různé aktivity pro všechny věkové kategorie... Slouží ke vzájemnému setkávání lidí, jako prostor pro hry, kurzy, besedy, semináře a třeba jen posezení…….

Co vše u nás můžete najít ?

masáže kosmetika pedikúra manikúra kadeřnictví relaxační cvičení RELAXAČNÍ ČÁST KLUBU masáže kosmetika pedikúra manikúra kadeřnictví relaxační cvičení

MASÁŽE… Masáž lávovými kameny Lymfodrenáž Shiatsu – Shin tai Klasická relaxační masáž Různé druhy zábalů na Vaši návštěvu se těší Lucie Hejcmanová a Martina Berušková

KOSMETIKA… Pokud si vyberete kosmetické služby u nás, tak máme na výběr z těchto kosmetiček: Martina Piskáčková – pracuje s profesionální izraelskou kosmetikou „Christina“ Markéta Havlová – pracuje s profesionální italskou kosmetikou „Gerard‘s“ Pavlína Homolová – pracuje s českou kosmetikou „Ryor“ a s bylinnými produkty firmy „Energy“ U všech našich kosmetiček se můžete těšit na profesionalitu a velkou odbornost a znalost tohoto oboru…

Na Vaši návštěvu se těší Anna Jarošová MANIKÚRA, PEDIKÚRA… Manikúra: je označení kosmetické procedury během které dochází ke kultivaci rukou, s hlavním důrazem na nehty a jejich okolí. Přístrojová pedikúra: ošetření nehtů, především jejich tvarování ošetření při problémech se zarůstajícími nehty, zdeformovanými nebo poškozenými nehty ošetření otlaků, mozolů, zrohovatělé kůže a na kuří oka vhodná pro diabetické pacienty. Na Vaši návštěvu se těší Anna Jarošová

KADEŘNICTVÍ… Pokud si vyberete kadeřnické služby u nás, postará se o Vás Jaroslava Křečková, vyučená v oboru kadeřnictví. U nás v kadeřnictví pracujeme s přípravky od firmy L'oreal, která patří ve světě mezi jednu z nejlepších. Nabízejí neomezenou škálu barev a ostatní vlasové kosmetiky. Na Vaši návštěvu se těší Jarka

RELAXAČNÍ CVIČENÍ… PILATES - Petra Bramborová TAI CHI – Hana Krůčková PORT DE BRAS - Alžběta Daňková P-Class – Alena Tabe JÓGA – Renáta Jokelová, Alena Vejříková SEBEOBRANA – David Skála

kroužky a aktivity pro každého kurzy, prezentace, přednášky RODINNÁ ČÁST KLUBU hrátky s kamarády (hlídání dětí od 2 let – s programem) kroužky a aktivity pro každého příměstské tábory kurzy, prezentace, přednášky

hlídání dětí (od 2 let) s programem školky HRÁTKY S KAMARÁDY hlídání dětí (od 2 let) s programem školky Dopolední program Hrátky s kamarády 8h – 12h…300Kč v ceně je zahrnuta svačina, denně 1 kroužek s externí lektorkou- angličtina,zpívání,cvičení, tanečky a logo hrátky Odpolední program Hrátky s kamarády 12h - 15h…200Kč Zvýhodněné podmínky: Při podpisu smlouvy na dopolední docházku ve školním roce 2013-2014 Docházka 4 – 5x v týdnu 8h - 12h cena 300Kč a 12h - 15h zdarma Docházka 1 – 3x v týdnu 8h - 12h cena 300Kč a 12h - 15h cena 100Kč Oběd lze koupit na místě nebo je možnost donést si vlastní. (Odchod a příchod dítěte lze domluvit i mimo rámec tohoto programu)

KROUŽKY A AKTIVITY… zábavné, hudební, výtvarné, pohybové a vzdělávací aktivity - pro rodiče s dětmi, předškolní děti, mládež, dospělé, seniory…. …. PRO KAŽDÉHO…

…PRO KAŽDÉHO…

PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY… Každým rokem o letních prázdninách pořádáme pro školní děti týdenní tábory na různá témata s profesionálním a pedagogickým vedením….

NAŠE AKCE…

Praktické informace Zahájení provozu – listopad 2009 Každoročně plně obsazen program Hrátky s kamarády (miniškolka) Rozšíření prostor o suterén (2012) a 1. patro (2013) Příjemné posezení pro každého a dobrá káva

NABÍDKA DÁRCŮM…… Mimo dobrého pocitu pomoci tam, kde je potřeba a daňových úlev Vám rádi nabídneme: Logo společnosti na čestném místě v Relaxačním a rodinném klubu. Logo společnosti na materiálech klubu (letáky, plakáty, slevové karty). Logo společnosti na webových stránkách. Logo společnosti a možnost promotion na sociální síti Facebook. Prostory pro uspořádání oslav, setkání, kurzů, jednání. Dárkové poukazy na služby pro partnery, zaměstnance atd. Hlídání dětí zaměstnanců nebo hostů společnosti na Vaší společenské či sportovní akci.

Facebook: Pohoda Pro Každého Adresa: Pohoda pro každého, Pod Hájem 97, 267 01 Králův Dvůr WEB: www.pohodaprokazdeho.com FCB: Pohoda Pro Každého E-mail: pohodaprokazdeho@centrum.cz Tel.: 774 119 858 Facebook: Pohoda Pro Každého --------- Na vzniku, provozu a rozvoji tohoto klubu se podílejí: Lucie Hejcmanová Vendula Karšňáková Anna Jarošová Žaneta Nováková