Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Advertisements

.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Máš rád humor pro dospělé ?.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
jarno.webovastranka.cz Co je to střední věk? Když vám penzi nedají, protože jste příliš mladý a ženské vám nedají, protože jste příliš starý.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Super obrázky a vtipy.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Proč mají spermie ocásek?
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Blondýnka a 710-ítka.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Černý humor.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Alkoholické.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
Transkript prezentace:

Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec. jarno.webovastranka.cz

Ve firmě se rozbije WC, na recepci přijde opravář a ptá se: "Tak kde je ten hajzl?" „Ředitel je na dovolené.“ „Ne, já myslím takový ty dvě nuly.“ „Oba náměstci jsou na jednání.“ „ Ne, vy mi furt nerozumíte, já jdu tam, co dělají lidi hovno.“ „ Jó, tak účtárna je v přízemí, marketing v prvním, IT v druhým, ... „

Pepíček přijde do lékárny a ptá se: „Prezervativy máte?“ “Tak za prvé, povídá rozzlobená magistra, prezervativy nejsou pro děti. A za druhé, řekni tatínkovi, ať přijde sám a vybere si podle velikosti.“ Pepíček: “Tak zaprvé prezervativy nejsou pro děti, ale proti dětem, a za druhé nebudu tatínkovi nic říkat, protože do lázní jede máma a ještě neví, jaká velikost bude.“

Manželka leží v posteli a najednou slyší jak se její manžel ptá: Co kdybychom se pomilovali?" Pohotově odpoví: "Bolí mě hlava a jsem unavená!". Manžel na to: "Spi, já telefonuju..."

Policajt zastaví Porsche, v něm sedí úžasná sexy blondýna Policajt zastaví Porsche, v něm sedí úžasná sexy blondýna. Vaše doklady, prosím. Blondýna mu je podá a policajt ověřuje vysílačkou, jestli auto není kradené. Kolega mu povídá: "Hele, nesedí v tom autě taková úžasná sexy blondýna?" Jo, to sedí" povídá policajt. Kolega: "Víš co, jdi k ní, rozepni poklopec a vyndej  HO!" Policajt: "Cože? To přece nemůžu udělat!" Kolega: "Líbí se ti, ne? Tak udělej, co ti říkám a neboj se!" Policajt tedy přistoupí k autu, otevře dveře, rozepne poklopec a vyndá ho. Blondýna si povzdechne: "Ježíši, už zase dechová zkouška...?!"

Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu. První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a říká: "Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala..." Druhá myš se na ni  podívá, hodí do sebe dvě tequily,bouchne sklenkou o pult a  povídá: "A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši,zdvihnu záklopku,trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu..." Třetí myš se na ně koukne, šoupne do sebe tři tequily,bouchne sklenkou o pult a  vydá se ke dveřím. Dvě první myši za ní udiveně hledí:"Kam  jdeš?" "Jdu si zapíchat s kocourem..."

Maminka připravila k obědu králíčka Maminka připravila k obědu králíčka. Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka: "Tati, co je to vůbec za maso?" Tatínek hrdě odvětí: "No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak říká i maminka." V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a s hrůzou říká bratrovi. "Proboha, nejez to, je to čurák!!!!!"

PRIMA DEN A klikni si pro poslední.

Opravdu to byl dnes poslední. Nashle příště.