Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.
Advertisements

Vstup USA do války.
Letiště Václava Havla Praha
Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
JUMBO Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen Letadla udivují mnoho lidí na plážích, protože létají těsně nad hlavami několik sekund před.
Asie Jihozápadní Asie.
STŘEDNÍ VÝCHOD.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Hvězdy Michal RODINA. Barva hvězdy Hvězdy mohou mít různé barvy, nejčastěji v závislosti na povrchové teplotě. Stejně jako při zahřívání kovů se barva.
Registrační číslo projektu
STÁTY A JEJICH SESKUPENÍ
Zdroje energie.
Manta obrovská Kateřina Fidlerová 2014.
S námi si konečně odpočinete…
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá možnost jak se z kontinentu skokem dostat na ostrov Averøy fantastickou cestou přes moře po.
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
ASIE.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Základy budovy.
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
Jihozápadní Asie.
Nizozemsko Konstituční monarchie Velká hustota: 400 obyv./km2
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Moje cesta na Bajkal Radomír Bílý Několik fotografií a postřehů z mé cesty k nejhlubšímu jezeru světa.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Vypracoval: Jakub Moravec
Perský záliv, nazývaný též Arabský km 2, 91m hluboký Spojený Hormuzským průlivem s Ománským zálivem a Arabským mořem. Důležitá trasa pro ropné.
Místo : Paríž Výška : 318 metrů Datum ukončení stavby : 1887
Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y.
HOSPODÁŘSTVÍ. Velikost ekonomiky Poř.státmld. US$ PPP (2003) 1.USA Čína Japonsko Indie Německo Spojené království1.
Karolína Moravcová 7. Třída
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
Materiálně technické předpoklady
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Den vody je 22. března!! Voda Tereza Štemberková.
Ohnisko napětí současného světa
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Spojené arabské emiráty (SAE) je stát na Středním východě, rozkládající se v jihozápadní Asii na východě Arabského poloostrova při pobřeží Perského.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_JIHOZÁPADNÍ ASIE ROČNÍK: 7. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a příroda.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
MEŠITA SHEIKH ZAYED ABU DHABI Mešita Sheikh Zayed je stavba v Abu Dhabi, hlavním městě Spojených arabských emirátů. Je to jedna z největších takových.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
CA Petrov, s. r. o. „ Kdo necestuje s námi, cestuje proti nám ! “
Toto je hlavní ulice v Dubai, v roce 1990, která se od té doby trochu změnila.
Mešita šejka Zayeda Abu dhabi.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Základní škola, Hradec Králové
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
Dělení Blízký východ Země Arabského poloostrova Mezopotámské státy.
Fotografie jsou z archivu autora..
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Největší stavba světa v Pekingu..
Předmět: Zeměpis Ročník: 7. Tématický celek: Regiony světa – Asie
Léčebné lázeňství a jak dál ?
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen
Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen
Aerotaxi.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Transkript prezentace:

Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je v dnešním světě možné utratit přes 16 milionů korun za týden.

Zpáteční letenka z jakéhokoliv letiště, na které létají Etihad Airlines, do Abú Zabí. Pobyt dlouhý sedm nocí v královském apartmá o velikosti přibližně 800m2 na bázi all inclusive. Německá limuzína Maybach s řidičem je vám k dispozici po celou dobu pobytu v Abú Zabí. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Íránu, kde si host nechá vytvořit perský koberec dle svého přání od experta používajícího ty nejkvalitnější materiály. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Jordánska k Mrtvému moři, kde si dopřeje mimo jiné lázeňské procedury v lázních ubytovacího zařízení Kempinski Hotel Ishtar. Výlet na jeden den soukromou stíhačkou do Bahrajnu, kde si host z moře během potápění vyloví svou vlastní perlu, kterou si poté nechá dle svého přání zpracovat v klenotnictví. Vstup do luxusního golfového klubu Abu Dhabi Golf Club. S experty z YAS Perfume si host vytvoří svůj vlastní parfém. Lázeňské procedury v luxusních Anantara Spa. Rybaření na širém moři daleko od břehu. Dárky v podobě výletu helikoptérou na pozorování západu Slunce či na opuštěný ostrov. Vzácné perly od Roberta Wanga a vybrané sportovní zbraně od Holland & Holland Sporting Guns.

Jen před několika týdny pak Emirates Airlines představily jako první na světě výsadu pro cestovatele, kteří využívají business class. Na palubě Airbusu 380 se totiž mohou i vysprchovat. Kolik paliva se kvůli této vychytávce spotřebuje navíc, si raději nepřejte vědět.

Hotel Emirates Palace v Abú Zabí

Největší atrakcí Abú Dhabi je palác místního emíra, který tradičně dědí titul prezidenta SAE.

flafyket