…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
CSV – CENTRALNÍ SYSTÉM VÝLUK EURO-ŽEL – Žilina
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Práce s objednávkami zákazníků Každému podle jeho přání – rychle a snadno Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Jan Zmátlík / Petr Pošvic / Martin Rendl
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Procesy Informační proces
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
Podnikový systém SEWSS Jakub Charvát STATISTICA Enterprise-wide SPC System.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Informační systémy podnikové systémy CRM
KDO JSME.. CO JE T CARE Spolehlivost, péče Mladá společnost, která přináší změnu Šetříme Váš čas a peníze Dlouhodobé zkušenosti v prodeji Stabilní obchodní.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně MyLOGI® Moje logistika ve slévárně.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_217.
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Informační systémy Tomáš Maděra.
1 PDIS Táborský Otakar Výhody systému nástroj pro ovlivňováni chování pacienta ISO, CEN, ČSN, HL7 rozvoj eHealth spolupráce se zdravotní.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Přehled
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Systémové pojetí hospodářské organizace
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
ISOČ® Informační systém obchodní činnosti
Personální aplikace pro AddOns Microsoft Office SharePoint 2007 Radek Sedlář 9. listopadu 2006.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
úvod pojetí a obsah marketingu
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
2008/2009 REPORTING Tereza Mulačová Česká zemědělská univerzita v Praze Tereza Řezníčková Provozně ekonomická fakulta Marek Tláskal obor Veřejná správa.
Předávání dat a komunikace s OTE
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Reporting.
Webové služby pro komunikaci s informačním systémem eQuip Martin Širajch.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
CRM a jeho možné využití
Management zařízení (Mikrotik, UBNT, CMTS modemů)‏ Monitoring sítě / zobrazení na mapě Statistiky sítě Fakturace Plánování Uživatelské rozhraní Evidence.
Technologie Workflow Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Technologie Workflow Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU.
Marketingový plán Jak marketingově plánovat Příprava podkladůSestavení plánu Realizace plánu Cíle podniku Marketingové strategie Pozice produktu Marketingový.
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
StringData s.r.o. | Antala Staška 510/38 | Praha 4 | TEL: BENEFLEX VĚRNOSTNÍ PROGRAM Prezentace řešeni.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Systémy pro podporu managementu 2
Marketingový plán podniku
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Webové portály LDS/MDS
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Informační systémy podnikové systémy CRM
Využití finančního deníku MS Dynamics NAV 2016
Transkript prezentace:

…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům

Získávat detailní informace o zákaznících  Adresy, obchodní informace, salda, platby Sledovat informace o produktech  Ceny a dostupnost  Monitoring cen a distribuce Plánovat obchodní cesty a návštěvy Evidovat merchandising  Stav materiálů u zákazníka Objednávkový systém  Vytvoření a vystavení objednávky a její přenos do Vašeho zákaznického informačního systému  Přímý prodej Vykonávat vlastní marketingový průzkum  Možnost vytváření strukturovaných dotazníků  Vyplnění v terénu Modulový sytém umožňuje HAMILTON HAMILTON

Základ = ERP nebo CRM systém Cíl = mobilní uživatelé Spojovací článek = systém HAMILTON Architektura systému HAMILTON HAMILTON

Modulový a otevřený systém  Základní moduly (Customers, Products, …)  Zákaznické moduly  Otevřené databázové rozhraní Rozhraní pro podnikový systém  EDI rozhraní  Textový a XML import a export  Přímá podpora vybraných systémů (MFG/PRO,SAP,...) Podpora více platforem  Windows XP/2000/NT/98  PalmOS  Windows CE Základní charakteristika

Systém Hamilton SFA se skládá ze dvou základních častí: Frontend – nástroj pro obchodní zástupce. Multiplatformová aplikace vytvořená pro PalmOS, WinCE, Backend – nástroj pro řízení obchodních zástupců a správu základních údajů. Umožňuje komplexně pracovat s údaji, které se nacházejí v databázi (od práce se zákazníky, produkty, cenami, vytváření různých reportů a přehledů, přípravu podkladů pro marketingové průzkumy, monitoring cen a distribuce, až po administraci celého systému jako vytvoření nových uživatelů apod.) Části systému HAMILTON HAMILTON

Systém se skládá z více modulů Kliknutím začneme s modulem pracovat HAMILTON HAMILTON Základní obrazovka FrontEnd  Produkty – seznam a informace o produktech  Zákazníci – seznam a informace o zákaznících  Plány – vytvoření a plánovaní obchodních tras  Jízdy – kniha jízd  Náklady – kniha nákladů  Reporty – textové zprávy o výsledcích práce  Aktivity – přehled aktivit  Přímý prodej – aplikace pro VanSales  Synchronizace – výměna a přenos dat.

Mobilní uživatelé mají vždy a všude detailní přehled o svých zákaznících  Systém poskytuje uživatelům detailní informace o každém zákazníkovi (např.. adresa, telef.č., obch.síť, obch.kanál, sortiment, atd..)  Informace o pohledávkách, objednávkách, kreditech apod.... se nacházejí v druhém okně, kde kliknutím na pohledávky, resp. objednávky, je možné získat detailní informace. Detailní informace o zákazníkovi HAMILTON HAMILTON

 Výběrem produktu ze stromu produktů získáme detailní informace o ceně, čár. kódech, baleních, poskytovaných slevách, atd..  Kliknutím na ikonu sklad, získáme aktuální informace o stavu na skladě (centrálním, distribučním apod....). HAMILTON HAMILTON Detailní informace o produktu Podobně jako o zákaznících, tak i o produktech je možné získat detailní informace.

 Systém umožňuje vytvořit šablony obchodních tras, které jsou vytvořené uživatelem přímo na handheldu, resp.. je vytváří Administrátor (area manažér, obchodní oddělení) a připravuje je jednotlivým obchodním zástupcům  Šablona může být stanovená na přesné datum, nebo bez určení datumu  kliknutím na trasu se zobrazí seznam zákazníků v této trase. Uživatel má možnost tuto trasu obměňovat podle vlastní vůle HAMILTON HAMILTON Plánování obchodní trasy V systému Hamilton SFA si může každý uživatel připravovat svoje obchodní trasy a plánovat je na neomezený čas dopředu. Systém nabízí plánování jednotlivých cyklů, které se opakují v nastaveném intervale.

 Promo – vytváření promo objednávek  Objednávky – vytváření běžných objednávek  Formuláře – vyplňovaní formulářů a průzkumu trhu  POS materiály – evidence firemního materiálu  Kompenzace – kompenzace škod  Dobropis – vystavení dobropisů  Záznamy z návštěvy – jiné poznámky k návštěvě  Aktivity u zákazníka – historie aktivit u zákazníka  Kniha jízd – zaznamenávání uskutečňovaných jízd  Náklady – evidence nákladů  Monitoring cen – sledování cen našich i konkurence  Monitoring distribuce – sledování distribuce HAMILTON HAMILTON Činnosti na návštěvě Práce obchodního zástupce společnosti je spojená s vykonáváním předem stanovených činností, čím se vytváří „Firemní kultura“ obchodního procesu. Systém Hamilton nabízí několik standardně používaných činností:

 Obchodní zástupce si ve stromové struktuře produktů, anebo za pomoci snímače čárových kódů vyhledá dané zboží, zvolí si druh balení a zadá požadované množství  Po ukončení objednávání se musí vyplnit hlavička objednávky, kde se přesně definují informace o distributorovi, době dodání, slevy a jiné HAMILTON HAMILTON Vytváření objednávek

 Obchodní zástupce si ve stromové struktuře produktů, anebo za pomoci snímače čárových kódů vyhledá dané zboží, zvolí si druh balení a zadá požadované množství  Po ukončení přímého prodeje se musí vyplnit hlavička dokladu, kde se přesně definují informace o typu platby a případných slevách HAMILTON HAMILTON Přímý prodej

 Obchodní zástupce má možnost u každého zákazníka evidovat seznam POP a POS materiálů  U každého materiálu lze evidovat datum poskytnutí a konkrétní sériová čísla HAMILTON HAMILTON Evidence POP/POS matriálu

 Každý obchodní zástupce dostává na svůj handheld reporty ve formě textové zprávy. Tyto reporty obsahují informace o vytvořených objednávkách v různých časových obdobích, přehledy o objednávkách od jednotlivých zákazníků apod...  Systém rovněž umožňuje zasílání krátkých textových zpráv mezi uživateli systému Hamilton a následně na ně odpovědět HAMILTON HAMILTON Reporty a zprávy

…PRODUCTS…PRODUCTS…PRODUCTS...  Systém Hamilton SFA umožňuje každému uživateli vést si svojí knihu jízd a náklady přímo v systému, co mu umožňuje získávat přesný přehled o najetých km, také o nákladech  Management společnosti má k dispozici vždy přesný a aktuální rozpis o nákladech a pohybu svých obchodních zástupců HAMILTON HAMILTON Evidence knihy jízd a nákladů

…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Pro obchodníky  Zvýšení produktivity  Zvýšení informovanosti obchodníka  Lepší uspokojení zákazníka  Zvýšení image obchodníka a společnosti u zákazníka  Zjednodušení sledovaní měsíčních nákladů Pro vedoucí obchodních oddělení  Okamžité informace o práci obchodníků  Pravidelné automatické informace o určitém regionu Pro společnost  Snižování nákladů  Zrychlení toku informací  Efektivnější využití informací Přínosy sytému

HAMILTON HAMILTON Poslední implementace systému Společnost Minerva v poslední době naimplementovala Hamilton SFA do těchto společností:

HAMILTON HAMILTON Hamilton podporuje úspěšné

…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Děkuji Vám za pozornost