1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo-název šablony klíčové aktivityII/2–Inovace.
Advertisements

Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
SKLADOVÁNÍ A POUŽÍVÁNÍ CHEMIKÁLIÍ Chemie 8. ročník
Projekt „Environmentální výchova ve školních úlohách, experimentech a exkurzích“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/
Znečišťování a ochrana vody Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu.
APPLE STORE PRIMA, S. R. O.
Evelina Wajtrova REFERÁT listopad 2012
Narušování souvislostí v biosféře  S vývojem společnosti souvisí rozvoj energetiky, průmyslu a dopravy,  chemizace a mechanizace zemědělství i lesního.
Kyselý déšť.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_08
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo-název šablony a klíčové aktivity.
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo – název šablony klíčové aktivityIII/2.
Nebezpečné látky Bc. Karolína Růtová
Vytvořila: Mgr. Miloslava Tremlová
OZP-komplet.pptGEOtest Brno a.s.1 Vlivy na životní prostředí Znečištění ovzduší Znečištění povrchových a podzemních vod Znečištění půdy Vliv nebezpečných.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo - název šablony klíčové aktivityIII/2.
VLIV ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ NA ŽIVOT ČLOVĚKA
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace.
Třídění odpadu V domácnosti. Každý moderní člověk třídí odpad a s novými pomocníky na třídění do domácnosti to jde jedna radost. Poradíme vám jak třídit,
Krajina a životní prostředí
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Složky krajiny a životní prostředí
s. r. o. Scroom s.r.o. při Obchodní akademii Náchod Denisovo nábřeží Náchod IČ: DIČ: CZ Sídlo.
Bezpečnost práce v chemii
ŽP – základní pojmy Ekologie … věda o vztazích mezi organismy a jejich životním prostředím a mezi organismy navzájem (Ernest Haeckel 1866) Environmentalistika.
Podmínky života na Zemi 5.ročník
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo – název šablony klíčové aktivityIII/2.
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
Buňka - základní stavební a funkční jednotka živých organismů
Prvouka – 2. ročník ZŠ „Neživá příroda – Půda“
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_03_Voda Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Znečistěný vzduch, půda a voda
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky SVĚTOVÝ.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Volně žijící živočichové
Biosféra.
Pokuste se vlastními slovy definovat karboxylové kyseliny: Karboxylové kyseliny jsou organickými kyselinami (zároveň kyslíkatými deriváty, které ve.
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
VY_32_INOVACE_CH.8.A Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Tereza Hrabkovská Název materiálu: VY_32_INOVACE_CH.8.A.15_FOSILNÍ PALIVA Název:
Bc. Radim Syrovátka CNP 1 ZSF JU v Českých Budějovicích.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Ochrana.
Voda Zbožíznalství 1. ročník Voda - nejrozšířenější sloučenina - zároveň velmi vzácný zdroj, kterého ubývá.
Projekt: Tvorba inovativních výukových materiálů Šablona: „Přírodní vědy“ Předmět: Chemie 8 Tématická oblast: Chemické látky a jejich změny Obsah zaměření:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_22_NEBEZPEČNOST LÁTEK TÉMA: NEBEZPEČNOST LÁTEK ČÍSLO PROJEKTU:
ZŠ Jiráskova, Benešov CHEMIE Mgr. Jitka Říhová Kyselé deště – Oxidy 8. a 9. ročník.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III / 2 Sada : 4 Ověření ve výuce: (nutno poznamenat v TK) Třída:
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o fotosyntéze. Klíčová slova: fotosyntéza,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dvořáček Josef. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
Název prezentace (DUMu): Voda
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Země – podmínky života.
Letters Force, s. r. o..
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
AMONIAK Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_20_26.
Kdo jsme? zabýváme se prodejem hraček
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Název prezentace (DUMu): Abiotické podmínky prostředí
Jak neznečišťovat vodu
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_07_Voda a její okolí
Podmínky života Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír Hůrka. Dostupné.
8. Základní ekologické pojmy, organismus a prostředí
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_15_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Transkript prezentace:

1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup

• Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale zároveň ohrožují nás i životní prostředí. • Většina čistících prostředků obsahuje nebezpečné látky, které působí alergické reakce. Dále se také chemikálie dostávají do vzduchu, do půdy a především do vody, kde ohrožují nejen nás, ale i další živočichy a rostliny.

Fiktivní firma CaspoClean, s. r. o. při Obchodní akademii Denisovo Nábřeží Náchod IČ: DIČ: CZ www: caspoclean-s-r-o.webnode.cz