Caterings & Street food

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Vánoce v 1. E. Celý týden před Vánocemi se nesl v duchu těchto svátků.
K OMUNIKACE VERBÁLNÍ A NEVERBÁLNÍ Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
Vypracovala Stoklasová a Novotná EP3.  Interspar, Mladá Boleslav II., Na Radouči 1236 Tel.: Otevírací doba : pondělí – sobota 7:00.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R12_ Měřítko TEMA: Matematika 7. ročník.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_DATLE_FIKY_KIWANO_CHERIMOA_KA RAMBOLA_OPUNCIE__PREZENTACE_17 Název školyStřední.
Revoluční 7, Bruntál Telefon:
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Kultura stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík.
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Využití ovoce v kuchyni
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Pracovně právní vztahy
Formy rychlého stravování
Moravská Ostrava, Ostrava
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.06_Zdravá_a_nezdravá_výživa.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Bojíte se francouzštiny?
První pomoc Bc. Kateřina Cuperová
Rozsvícení Vánočního stromu
Pracovní porada Pracovní list.
Realizace produktu hostinských zařízení
ČEKÁME NA JEŽÍŠKA VÁNOČNÍ PROJEKT
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Kategorie odbytových středisek
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Když slova nestačí Prezentace.
Rybolov od udice na talíř
7. – 11. března PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
První matematická lekce
Český ráj poznávání přírodního bohatství země
Poměr v základním tvaru.
Rodinné vinařství Mikulenkovi a malá ekofarma Velké Žernoseky u Litoměřic Představení a nabídka.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
První matematická lekce
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Rastrová grafika Základní termíny - rozlišení. Rastrová grafika Základní termíny - rozlišení.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
Cestovní kancelář Margarita
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Kuchařské repetorium 3. ročník – kuchař
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Plzeňský Prazdroj a CSR
Podnik s unikátním sociálním konceptem..
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
Poměr v základním tvaru.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
15.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Pořádek slov v české větě
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Technika obsluhy – ozdoby míchaných nápojů
Každý den jsme trochu starší…
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

Caterings & Street food

Kdo jsme ? Jsme první avokádové bistro v České republice a servírujeme něco „Příliš krásného k jídlu.“ Ať už na gastronomických akcích, hudebních festivalech, nebo na soukromých eventech jakou jsou svatby, oslavy narozenin, nebo firemní jednání. Přinášíme originální avokádovou show, kterou obohatíteVaší události.

- S hummusem, kozím, nebo feta sýrem, Poké Bowls Hamburgery Náš sortiment Avokádové chlebíčky - S hummusem, kozím, nebo feta sýrem, Poké Bowls - S tuňákem, lososem, nebo veganské. Mango, sojové boby, okurka,... Hamburgery - Pouze s vyzrálým hovězím z českých chovů, guacamole a chedarem

Jak to u nás funguje ? Přijedeme za Vámi: domluvené menu Vám budeme servírovat čerstvé na objednávku s naším profesionálním teamem. Pozn. – Kávu, dezerty, případně snacky můžeme připravit na samoobslužný stůl Připrav si sám: připravíme Vám samostatné suroviny na domluvené menu a každý si sestaví svoje havajské poké/avokádový chlebík/hamburger podle své chuti a zapojíte své klienty do zábavného procesu přípravy jídla. Náš team bude doplňovat chybějící suroviny. Pozn. – Neavokádový sortiment může být dovezený hotový, nebo připravený na místě a servírován na samoobslužné stoly.

Zařídíme vše Avokádovou show ( příprava našich čerstvých pokrmů přímo před očima Vašich klientů / zaměstnanců ) Svatby Firemní večírky Firemní grilování Coffee break Brunch Workshopy

Nejsme omezení pouze avokádem Zajišťujeme i: Snídaně: Sladké francouzské croissanty s jamem, obložené bagetky, jogurty s domácí granolou a ovocem, domácí limonády Předkrmy: Italské šunkové talíře, sýrové talíře, ovocné špízy Hlavní chody: Zdravé saláty, guláš, svíčkovou, grilované sýry, hamburgery ( s možností vlastní přípravy nebo s obsluhou), steaky, apod. Coffee break: Kávu s naším baristou, tartaletky, markónky, ovocné dortíky, donuty a spousty dalších sladkostí Bar: Náš barman Vám umíchá alko i nealko koktejly, nebo nalije víno, či pivo. Snacky: Oříšky, jednohubky, sýry a šunky, nebo plněné olivy Rolovanou zmrzlinu: Sestavte si svojí zmrku z čerstvých surovin

Pokud nemáte zařídíme i prostor Původní truhlárna, v soukromí vnitrobloku mimo dění na ulici Umístěná v Praze - Holešovicích

Rolovanou Zmrzlinu ? Neokoukaný a originální způsob výroby zmrzliny, který obohatí Váš večírek. Nechte si připravit zmrzlinu přesně podle Vaší chuti před Vašima očima z těch nejčerstvějších surovin.

Jsme schopni Vám sestavit menu i na základě Vašeho budgetu. Ceník & závěrečné info Cenu sestavujeme individuálně a podle počtu porcí, vzdálenosti, zda chcete obsluhu či nikoliv, apod. Jsme schopni Vám sestavit menu i na základě Vašeho budgetu. Umíme toho opravdu hodně, tak nám sdělte svá tajná přání. Podvívejte se na naše sociální sítě, kde máme spousty fotografií a videí. Instagram: avocado_bistro Facebook: Avocado Bistro Napište nám všechna Vaše představy do emailu: info@avocadobistro.cz Tel. Kateřina Prejzová – 721632523 Filip Fadrhons - 606931478