OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ KOLENO PRO ZDRAVÍ OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ 23.11.2007
BUDEME POTŘEBOVAT TŘI VĚTŠÍ CIBULE
DVĚ HLAVIČKY ČESNEKU
TROCHU KMÍNU
PŘIMĚŘENĚ SOLI
A KYSANÉ ZELÍ
CIBULI NAHRUBO NAKRÁJÍME
POLOVIČKU NASYPEME A ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE
ČESNEK VYLOUPEME
POKRÁJÍME A MÍRNĚ ROZETŘEME
TEĎ K SAMOTNÉ PŘÍPRAVĚ KOLEN
KOLENA NAŘEŽEME
PROSOLÍME
VPRAVÍME DO NICH ČESNEK
A ULOŽÍME JE DO PEKÁČE NA CIBULI
VYDATNĚ JE POSYPEME KMÍNEM
DOSYPEME ZBYTEK CIBULE
A PODLIJEME 4 dcl VODY
PŘEDEHŘEJEME SI TROUBU NA 190°C
A CELÉ TO PŘIKOLOPENÉ PEČEME 1h 30min
PAK PEČEME ODKLOPENÉ JEŠTĚ 30 min
PO UPEČENÍ KOLENA VYJMEME A DO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ
KOLENA POLOŽÍME NA ZELÍ DRUHOU STRANOU
A ODKLOPENÉ DOPEČEME DALŠÍCH 30 min
DOBROU CHUŤ 3 VĚTŠÍ CIBULE 2 HLAVIČKY ČESNEKU SŮL KMÍN KYSANÉ ZELÍ CIBULI NAKRÁJÍME A POLOVIČKU ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE. ČESNEK DROBNĚ NAKRÁJÍME. KOLENA NAŘEŽEME, PROSOLÍME A VPRAVÍME DO NICH A NA NĚ ČESNEK DOBROU CHUŤ POLOŽÍME JE DO PEKÁČE, ZASYPEME KMÍNEM A ZBYTKEM CIBULE. PEČEME PŘIKLOPENÉ ASI 1,5 HODINY V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ NA 190°C, PAK KOLENA ODKLOPÍME A PEČEME DALŠÍCH 30MIN KOLENA VYNDÁME, NA DNO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ A KOLENA NA NĚJ OBRÁCENĚ POLOŽÍME. PAK UŽ JE JEN 30 MIN ODKLOPENÉ DOPEČEME A SERVÍRUJEME