Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení 872 23. dubna 2019, Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář k výběrovému řízení 2014
Advertisements

Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
IOP 3.4 – 11. výzva Centrum pro regionální rozvoj ČR.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Hana Pátrová Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
 Smlouva o poskytnutí účelové dotace čl. V., odst. 14 (Pověření poskytováním SOHZ čl. IV., odst. 13) a dále Metodika PK část XIII., odst. 13  mezní.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Finanční část Mgr. Lucie Kučerová, Bc. Karel Ritschel oddělení hodnocení.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013) Seminář pro žadatele Výzva č. 51 – Mezinárodní spolupráce Praha - Brno 2009.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV – výzva Gramotnosti Praha, 9. února 2016 Mgr. Jakub Krátký.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Schválením žádosti projekt nekončí
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Seminář pro příjemce typ II – Zpráva o realizaci projektu a Žádost o platbu Oddělení srpna 2016, Praha.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Transkript prezentace:

Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení 872 23. dubna 2019, Praha

Obsah Úvod Pravidla Podklady k vydání Rozhodnutí a Rozhodnutí o poskytnutí dotace Dotazy

Pravidla Obecná pravidla pro žadatele a příjemce v rámci operačního programu Zaměstnanost Specifická část pravidel pro žadatele a příjemce v rámci OPZ se skutečně vzniklými výdaji a s nepřímými náklady K dispozici na www.esfcr.cz Pokyny k vyplnění ZoR a ŽOP https://www.esfcr.cz/pokyny-k- vyplneni-zpravy-o-realizaci-zadosti-o-platbu-a-zadosti-o-zmenu- opz

Rozhodnutí o poskytnutí dotace Závěry jednání HK jsou k dispozici v zápisu, zveřejněném u výzvy č. 52 na portálu www.esfcr.cz

Rozhodnutí o poskytnutí dotace Obecně požadované přílohy k rozhodnutí jsou : Identifikace bankovního účtu Údaje z oblasti „Kategorie intervencí“ (oblast intervence -pro oblast sociálního začleňování platí položky 109-114, forma financování – 01 nevratný grant, typ území – 01-03, mechanismy územního plnění, tematický cíl - pro OPZ NR, vedlejší téma ESF, ekonomická aktivita, lokalizace) Data zahájení a ukončení realizace projektu Prohlášení o bezdlužnosti a bezúhonnosti a vylučující dvojí financování

ROZHODNUTÍ O POSKYTNUTÍ DOTACE Postup pro vyplnění patřičných polí nalezne žadatel v Pokynech k doplnění žádosti o podporu v IS KP14+ před vydáním právního aktu, které jsou dostupné na tomto odkazu https://www.esfcr.cz/formulare-pro-uzavreni- pravniho-aktu-a-vzory-pravnich-aktu-o-poskytnuti-podpory- na-projekt-opz/-/dokument/798824, zde naleznete také vzor Rozhodnutí o poskytnutí dotace Další změny či doplnění jsou specifikovány ke konkrétním projektovým žádostem ve Vyrozumění

Rozhodnutí o poskytnutí dotace Příloha projektu nutná k vydání Rozhodnutí týkající se realizace registrovaných sociálních služeb Tabulka 5a údaje o sociální službě – vstupní údaje v projektu - Vyrovnávací platba = výnosy – (mínus) náklady - Ke 31. 3. je příjemce povinen zaslat vyúčtování vyrovnávací platby – tabulka 5b (dostupná na ESF fóru - dokumenty) d

Rozhodnutí o poskytnutí dotace Upozorňujeme, že žadatel není oprávněn v žádosti o podporu provádět jiné změny, než jsou požadovaná doplnění specifikovaná ve Vyrozumění V případě, že jsou z objektivních a žadatelem nezaviněných příčin nutné další změny (např. partner odstoupí od realizace projektu), požádá žadatel prostřednictvím zprávy v IS KP14+ o možnost provedení příslušných úprav projektu

Rozhodnutí o poskytnutí dotace Příloha Rozhodnutí je č.1 – Informace o projektu

Kontaktní osoby Mgr. Michal Merhaut michal.merhaut@mpsv.cz PhDr. Gabriela Bartesová gabriela.bartesova@mpsv.cz Mgr. Renata Plachetková renata.plachetkova@mpsv.cz Proces vedoucí k uzavření právního aktu je vždy individuálně komunikován projektovým/ou manažerem/kou

Hotline komunikační nástroj pro řešení technických problémů v aplikaci IS KP14+ a IS ESF2014+. Tato podpora je určena pro žadatele a příjemce OPZ. Externí uživatelé ji naleznou na stránkách www.esfcr.cz po kliknutí na žlutý symbol „HOTLINE, kde zvolí „Technická podpora uživatelům OPZ“ a přes tlačítko „Přidat otázku“ vloží svůj dotaz. Pro tento způsob komunikace je nutné mít registraci na portálu www.esfcr.cz. Pro již registrované uživatele je možné využít přímý odkaz https://www.esfcr.cz/technicka_podpora_opz. 

Děkujeme za pozornost a přejeme hodně štěstí při realizaci