MOJE ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

ŠKOLA Napiš adresu svojí školy. ________ ___________________
EU ICT2/1/1/7 Člověk a svět práce - 4.,5. ročník
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Škola.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 15.
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
INZERÁT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
BRATŘI ČAPKOVÉ CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění.
NÁZEV DUMu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
MOJE CESTA DO ŠKOLY Bezpečnost v silničním provozu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
LISTNATÉ STROMY A JEJICH PLODY
PŘÍRODNÍ ZAJÍMAVOSTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Platební karta Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ví, co jsou to drogy a uvědomuje si riziko závislosti
Bučovice současnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Žák se dozví, jaký je rozdíl mezi šikanou a kyberšikanou
Jak správně telefonovat
Náš byt I. VY_32_INOVACE_3A_19 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Program MALOVÁNÍ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NA VÝLETĚ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Výpis z účtu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Kdo rozhoduje v ČR Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
VY_52_INOVACE_32_Škola Člověk a jeho svět – Prvouka 1. a 2. ročník
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
Rodina dříve a dnes Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Jsem ŠKOLÁK I.
Kouření škodí zdraví Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY ŽIVOTA
Pole - kulturní rostliny
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
FORMÁTOVÁNÍ DOKUMENTU
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
UMÍŠ ŘÍCT – NE! Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Společnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_Společnost.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
OCHRANA PŘÍRODY Chráněná území ČR
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PRADĚD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Praděd.
STROM, KEŘ, BYLINA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Léto v lese - rostliny Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Zdravá výživa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Mikoláš Aleš Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_Mikoláš.
Školní potřeby - obrázkové čtení se spojkou A
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
1.A 2019/2020.
Transkript prezentace:

MOJE ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Moje škola Žáci se seznámí s částí školy, zaměstnanci. Určí, co je součástí školy. Mgr. Iva Hanáková

ANOTACE Žák zapisuje pojmy, které se mu vybaví, když se řekne slovo škola. Vybere nesprávná tvrzení a odůvodní, kam patří. Předmět: PRVOUKA Ročník: 2. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět

škola

Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. ZAMĚSTNANCI ŠKOLY Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. UČITEL KUCHYŇKA RODIČ PRAVÍTKO ŘEDITELKA ŠKOLNÍK DRUŽINÁŘKA SEKRETÁŘKA TUŽKA TĚLOCVIČNA UKLÍZEČKA ÚČETNÍ TABULKA ZÁSTUPCE ŘEDITELE GUMA KUCHAŘKA PSYCHOLOG ŽÁK

Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. MÍSTNOSTI VE ŠKOLE Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. TŘÍDA ŠTĚTEC KABINET SBOROVNA PRAVÍTKO KNIHOVNA TUŽKA DRUŽINA TĚLOCVIČNA KUCHAŘKA KANCELÁŘ DÍLNA PERO ŠATNA TOALETA VODOVKY JÍDELNA PC UČEBNA

Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. ŠKOLNÍ POMŮCKY Nehodící tvrzení vyškrtněte. Pokud víš, kam patří – řekni. PENÁL ZÁSTUPCE ŘEDITELE VODOVKY LEPIDLO UKLÍZEČKA KŘÍDA TABULKA TOALETA ŠTĚTEC SEŠIT DÍLNA PRAVÍTKO PERO KANCELÁŘ GUMA TĚLOCVIČNA PASTELKY TUŽKA

SAMOSTATNÉ ÚKOLY Do prvního sloupečku zaměstnance, které můžeš potkat v naší škole. Do druhého sloupečku nalep místa, kde můžeš potkat zaměstnance školy. Vyber ty školní pomůcky, které ti nesmí nikdy chybět a nalep je do třetího sloupečku. Do okýnka nahoře namaluj naši školu.

Bibliografické citace Klipart: office.microsoft.com