Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Advertisements

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Odbor politiky bydlení Seminář pro žadatele program Podpora bydlení.
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let  Datum vyhlášení.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Kontrolní šetření kvality sociálních služeb Mgr. Blanka Mikaušová Odbor sociálních.
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 12. září 2016 Ostrava 117D815 - Podpora obnovy a rozvoje venkova.
Dotační projekty Vysokého Mýta Zpracoval: Ivona Nešporová Referent dotačních projektů
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
09/04/2015 Rizika při realizaci projektů v závěrečném období ROP SČ.
Systém financování soc. služeb z úrovně JMK (krytý státním rozpočtem) v roce 2015 bývalé „dotace MPSV“ 1.
Rozpočet přímých NIV na rok 2011 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2011 KÚ Liberec.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR STAV REALIZACE ENERGETICKY ÚSPORNÉHO.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO – program.
Ing. Eva Fialová, Ing. Ilona Kunešová, Ing. Filip Novosád
T I S K O V Á K O N F E R E N C E K O N F E R E N C E
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Národní program podpory cestovního ruchu
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Úřad práce České republiky
Vyhodnocení realizace IPRM v IOP
Role Úřadu Regionální rady
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Rozpočet přímých NIV na rok 2010
Finanční část Praha, 25. července 2017.
JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D. Ministerstvo průmyslu a obchodu
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Ministerstvo pro místní rozvoj Centrum regionálního rozvoje
Informace o národních programech – informace o projektech z IOP/IROP
SC 3.3 IROP - dokumenty územního rozvoje se zaměřením na územní studie krajiny Praha Mgr. Ondřej Pešek.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
III. etapa programu Podpora prevence před povodněmi Ministerstva zemědělství RNDr. Pavel Punčochář, CSc., vrchní ředitel sekce vodního hospodářství.
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Aktuální informace k dotačním titulům MŽP
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Podpory bydlení financované ze státního rozpočtu v roce 2019
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny Poskytování dotací na zpřístupňování budov obecních a městských úřadů a Domů s pečovatelskou službou z rozpočtu MMR Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny Úřad vlády ČR, 15. března 2018

Podprogram je určen na podporu akcí zaměřených na: odstraňování bariér při vstupu do budov a výstupu z budov; odstraňování bariér uvnitř budov, bezbariérové úpravy WC a sociálních zařízení ve veřejných prostorách; pořizování a aplikace zdvižných a transportních technologií a systémů;

Postup při realizaci projektu 1 Vyhlášení výzvy k předkládání žádostí o poskytnutí dotace Sběr a hodnocení žádostí o poskytnutí dotace Vyhodnocení žádostí a Rozhodnutí ministryně o poskytnutí dotace Vydání „Registrace akce“

Postup při realizaci projektu 2 Podklady pro Rozhodnutí o poskytnutí dotace (výběrové řízení, smlouva s dodavatelem atd.) Vydání „Rozhodnutí o poskytnutí dotace“ Financování akce (proplácení faktur) Podklady pro závěrečné vyhodnocení akce.

Patero úspěšného žadatele o dotaci Číst, číst, číst (Zásady programu, Výzvu k předkládání žádostí o dotaci atd.). Psát projekt tak, aby byl srozumitelný i nezasvěcenému čtenáři. Věnovat pozornost veškeré dokumentaci projektu (mít „papírovou stopu“). Při výskytu potíží okamžitě komunikovat se správcem programu. Termíny je možné plnit v předstihu, ale nikoliv se zpožděním (čas nelze zastavit).

Výsledky realizace programu Bezbariérové obce Od roku 2009 bylo zrealizováno 80 akcí. Bylo proinvestováno cca 95 mil Kč dotací. Vzniklo dílo v hodnotě cca 200 mil Kč. Byla řešena bezbariérovost i v historických budovách. Jsou realizovány i akce, kdy v jedné budově se realizují projekty dotované ze dvou ministerstev.

Telefon: 224 864 730 Email: jiri.stika@mmr.cz Děkuji za pozornost Ing. Jiří Štika Ministerstvo pro místní rozvoj odbor regionální politiky oddělení administrativy národních a NNO programů Telefon: 224 864 730 Email: jiri.stika@mmr.cz