Čtení písmen О ,о, К, к, У, у, Т, т, В, в

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_413, 21. sada, Přírodověda
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o vzniku názvu vesnice.
Seřaď obrazce podle velikosti
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení se žánrem pověsti a jejím rozdělením.
Předložky s, z Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_131, 7. sada, ČJ2
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k nácviku pozdravů v různých situacích. Druh.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj.
Slovesný způsob Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_134, 7. sada, ČJ2
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k nácviku slovní zásoby s vizuální oporou.
Slovesa – osoba, číslo, čas
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s Jihomoravským krajem,
Římské číslice ( 50, 100, 500, ) Matematika , 5. ročník
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, žák po zhlédnutí.
Pověsti z regionu – Zlatý písek
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, žák po zhlédnutí.
VY_32_INOVACE_407, 21. sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s postupem při zpracování vápence.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad – základní skladební dvojice, vyjádření podmětu.
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k výkladu vzorců pro výpočty obvodů daných.
Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad pravidel při sestavování souřadnic bodů. Žák se.
ANOTACE Žáci podle obrázků cvičí danou slovní zásobu a jednoduché věty ( v předazbukovém období). V opakovací části přiřazují slova k obrázkům a foneticky.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: cvičení čtení ze známých písmen,
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Stupeň a typ vzdělávání: první stupeň,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, se vznikem.
VY_32_INOVACE_402, 21. sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Předpony s-, z-, vz- Český jazyk, 5. ročník
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
Rovnice se zlomky.
VY_32_INOVACE_257, 13. sada, Další cizí jazyk
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s částí Českomoravské vrchoviny,
ANOTACE Soubor slouží k výkladu a opakování učiva o Slunci. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák dokáže vysvětlit pojmy Slunce, sluneční soustava,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s pověstí o vesnici Skalička.
Římské číslice 1 – 20 Matematika , 5. ročník
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, s pověstí.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o původu názvu města Tišnova.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování slovní zásoby podle obrázků v.
ANOTACESoubor slouží k výkladu a nácviku slovní zásoby na téma časové údaje. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽáci si osvojují slovní zásobu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Ruský přízvuk - Ударение
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování a procvičování slovní zásoby.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k vyvození písmen o, k při nácviku čtení a.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k nácviku číslic 1 – 10. Druh učebního materiáluDUM.
VY_32_INOVACE_404, 21. sada, Přírodověda
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhD. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k nácviku nové slovní zásoby. Druh učebního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k vyvození písmen Б, б, Д, д,З, з, И, и,
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 19 1.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
Čtení písmen А, а, М, м, Н, н, Э, э, Я, я
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 15.
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 16.
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 09.
Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen
ДОМАШНЫЕ ЖИВОТНЫЕ - DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Possessive adjectives
Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen
Transkript prezentace:

Čtení písmen О ,о, К, к, У, у, Т, т, В, в Ruský jazyk VY_32_INOVACE_251, 13. sada, Další cizí jazyk ANOTACE  Soubor slouží k nácviku čtení písmen О ,о, К, к, У, у, Т, т, В, в .  Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žák čte uvedená písmena azbuky, slabiky a jednoduchá slova.  Pro koho je materiál určen  žák ZŠ, 7.ročník Autor  PhDr. Bohumila Fillová Datum vzniku  1.2. 2013 Vzdělávací oblast  Další cizí jazyk – Ruský jazyk, 7. ročník  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

ČTENÍ PÍSMEN О, о, К , к , У, у , Т, т, В, в О, о, К , к , У, у , Т, т, В, в Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Přečti písmena: К к Т т В в О о У у К Т О В У Т У К В У Т т у в о т к у к т в о т о в у в о к т о в у в о Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Přečti slabiky a slova: ВО ВУ УВ ОВ во ву ув ов ТО ТУ УТ ОТ то ту ут от КО КУ УК ОК ко ку ук ок Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

кот вот тук тут тут тук вот кот КОТ ТУК ТУТ ВОТ КТО ТУТ КОТ ТУК кот вот тук тут кто тут кот вот тут тук вот кот КОТ ТУК ТУТ ВОТ КТО ТУТ КОТ ТУК Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Кто вот тут ? Кто тут вот ? Тут вот кот. Кто вот тут ? Кто тут вот ? Тут вот кот. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

PhDr. ŽOFKOVÁ, H. CSC., Mgr. EIBENOVÁ, K., Použité zdroje: PhDr. ŽOFKOVÁ, H. CSC., Mgr. EIBENOVÁ, K., PaeDr. LIPTÁKOVÁ, Z., PhDr. Mgr. ŠAROCH, J. Поехали 1. 4.dotisk. 1. vyd. Úvaly: Albra, 2009. 8-3041/1d. [2013-2-1]http://office.microsoft.com/cs- cz/images/results.aspx?qu=ko%C4%8Dky&ex=2#ai:MC900425854| Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.