Organizace odborníků se zájmem o dětskou neurologii

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

VOICE of European TeacherS (VOICES) je partnerská síť, která spojuje akademické pracovníky, učitele z praxe, studenty učitelských oborů a instituce, které.
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Co je to EAP? EAP existuje na podporu zdraví dětí a mladistvých Evropě. Snaží se zdokonalovat standardy v postgraduální výuce, službách v ambulancích,ve.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Odpolední program Sekce MLADÝCH PSYCHIATRŮ (MP). odpolední program SEKCE MLADÝCH PSYCHIATRŮ (MP) 1.Postavení MP v mezinárodních organizacích – WPA, AEP,
Školní stravování (úvod) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing. Eva Šulcová Bc
Publikace a školící aktivity ERYICA …žádný učený z nebe nespadl!
ECPCP- European Confederation of Primary Care Paediatricians Organizace, která vznikla zánikem organizace SEPA- Societé européenne de pédiatrie ambulatiore.
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
Česká asociace adiktologů
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
Prezentace Centra MU pro klinicky orientovaný výzkum kvality života (CEQOL) Marek Blatný PSU AV ČR & PSU FF MU Tomáš Kepák KDO FN Brno & LF MU Brno, 21.
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání Propagace.
1 Nabídka stáží ve školicích institucích a individuální stáže IEF, IOF, IIF (Akce Marie Curie) Ing. Emil Kraemer, PhD. Tel.:
METODA STORYLINE Metoda Storyline jako nástroj výuky anglického jazyka v heterogenních třídách ZŠ Na Rovině.
ANALÝZA ODVĚTVÍ JAZYKOVÝCH SLUŽEB Martina Pelešková 16. prosince 2009 Generální ředitelství pro překlady Evropská komise.
EAPRASnet je součástí EAP European Academy of Paediatric Research in Ambulatory Setting network Evropská akademie výzkumu v síti pediatrických ambulancí.
PST 402 Časopisy pro psychoterapii Mgr. Barbora Petránková FSS MU Brno, PS 2013.
Témata a výstupy z jednání sekce „Engineering education“ na kongresech CHISA Josef Koubek IA ČR Inženýrská akademie České republiky a VŠCHT Praha Vysoká.
Daňová soustava – přímé daně I. Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
CPVŠK 2006, UP Olomouc jde do světa … Iva Prochásková, UK UPa.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
Prof. Jaroslav Heyrovský
Vývoj RDA Jarmila Přibylová NK ČR. Page  2 RDA  : práce na AACR3  : práce na RDA 2007 – nová struktura pravidel (přizpůsobení modelům.
Systém zdravotní péče v ČR v datech OECD a dalších
Zpráva o činnosti SK RVŠ 15. zasedání P RVŠ, Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Případová studie Seminář 2014.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Struktura bakalářské práce
Rešerše. Bibliografické databáze Web of Science ISI Web of Knowledge – WoS + Journal Citation Report Placené – PřF MU je uživatelem Bibliografická citace.
. Výuka pediatrie u lůžka pacienta Kazuistika založená na důkazu
Topic Organizace Místo Datum Moderní opatření zaměřená na podporu využívání veřejné dopravy zaměstnanci velkých podniků KORDIS JMK Brno, Podpořeno.
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Neurobehavioural Sciences I Psychiatry Lucie Bankovská Motlová
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Podzimní škola WHO-HPH v ČR, 12.– , MZ ČR v Praze Fakultní nemocnice v Motole.
Informační seminář k projektům, programům a stipendiím pro podporu mezinárodní spolupráce.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
Fulbrightova stipendia Karlova Univerzita v Praze 4. dubna 2016.
Návštěva RECFA v ČR Z. Doležal. ECFA European Committee for Future Accelerators Založena členů (ČR: Z. Doležal, M. Šumbera, M. Taševský)
Primární pediatrie-Evropa a ČR MUDr. Gabriela Kubátová OSPDL ČLS JEP Praha červen 2015.
Ekonomické a sociální aspekty diabetu MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA 20. květen 2014.
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Karta Toulavka 2017.
Jana Haberlová Neuromuskulární centrum 2. LF UK a FN Motol, Praha
Informační zdroje v zoologii Zoological resources of information
Karel Roubík, Jakub Ráfl, Thomas Bachman ČVUT FBMI
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
JAK POMÁHÁ INOVATIVNÍ LÉČBA PACIENTŮM
Přehled zahraničních dětských spisovatelů a jejich díla
Revize MGA/Aktualizace AGA
Před atestací FTSTA Fixed Term Specialty Training Appointments
Sociální práce TEĎ a TADY II
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
Představení projektu SaPPART
Zapojení VŠB-TUO, FBI do mezinárodních aktivit ve snižování rizik katastrof Připravil: Danihelka, 2016.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB
Workshop 2: Šablony pro střední a vyšší odborné školy
Evropská unie VY_32_Inovace_07KR-7
GENDER EDUCATION ADVANCING COMPETENCES IN CONTEXT OF CHANGING EUROPE
Transkript prezentace:

Organizace odborníků se zájmem o dětskou neurologii V posledních letech relativně rychlý růst, aktuálně přes 1.300 členů Zvyšování standardů péče o děti s neurologickými chorobami Podpora vzdělávání a výzkumu v oblasti dětské neurologie

Výhody členství v EPNS Pro ČR a SR sleva na členských poplatcích! EPNS annual subscription fees for 2019-2020: .

Výhody členství v EPNS European Journal of Paediatric Neurology (EJPN) Vychází 6x ročně, dostupný všem členům Speciální tematicky zaměřená čísla On-line i tištěná verze IF nad 2.0 Principles and practice of child neurology in infancy text book Výtisk zdarma distribuován všem novým členům

Výhody členství v EPNS Mobilní aplikace a kniha „Neurokids“ Pro členy EPNS za 26 Eur Heinen a kol., základní přehled v dětské neurologii Rychlá orientace v diagnostice a léčbě základních jednotek

Výhody členství v EPNS EPNS kongresy Konají se každé 2 roky Významná sleva reg. poplatků pro členy EPNS 13th EPNS Congress: Atény, Řecko 18-21. 9. 2019 14th EPNS Congress: Glasgow, UK, 2-5.6.2021

Výhody členství v EPNS EPNS Research Meetings Konají se každé 2 roky Alternují s EPNS kongresy Plenární sekce 8 tematicky zaměřených pracovních skupin Příští setkání: 2020, Stockholm, Švédsko

Výhody členství v EPNS EPNS Training Courses Dostupné výhradně pro členy EPNS 3-leté cykly dle sylabu dětské neurologie 2018-2020: Alicante, Španělsko 7-8.5.20109: Neurometabolic Diseases 8-10.5.2019: Epilepsy Další edukační aktivity v r. 2019: Cambridge Masterclass: 2020 Uzbekistán: 13-15.3.2019 Blíže viz odkaz: https://www.epns.info/education-and-training/ Local organiser 1st Alicante Course : Francisco Carratalo Marco 8-9 May: Immune mediated diseases and Infections (moderator Coriene Catsman) 10-11May: Acute Neurology (moderator Maja Steinlin)

Výhody členství v EPNS EPNS Fellowships EPNS Visiting Teacher 3-4 měsíční stáže v různých zemích Evropy 2 typy: klinické a výzkumné  Stipendia do výše 5,000 Euro Od r. 2014 takto podpořeno 26 mladých lékařů EPNS Visiting Teacher Možnost požádat profesora / experta v některé oblasti dětské neurologie o 2-3 denní návštěvu s intenzivní výukou určitého tématu.