Kosmická výprava na neznámou planetu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_428, 22. sada, Prvouka
Advertisements

vyjadřuje počet dílkůČITATEL vyjadřuje, na kolik dílků byl rozdělenJMENOVATEL zlomková čára.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.15 Název pro školu:
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Před, za, pod, nad aktivita
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
VY_III/2_inovace_12_zelenina
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
Matematika pro 3. ročník – práce s kalkulačkou
NAJDI SPRÁVNÝ OBRÁZEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Umíme písmenka abecedy?
Výpočty rezistorů 1. příklad: Vypočítej výsledný odpor rezistorů zapojených za sebou. R1 R2 R3 R4 R7 R6 R5 R1 = 100 Ω R2 = 50 Ω R3 = 25 Ω R4 = 75 Ω R5.
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
Obrázkové pexeso pro předškoláky
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Značky a měřidla fyzikálních veličin:
Hospodářská a domácí zvířata
Hospodářská a domácí zvířata
Ruský obrázkový slovník XIII Dílenské nářadí – цеховые инструменты
Kde se opravují auta? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Rovnováha na páce.
S pracovními listy můžeme pracovat dvojím způsobem:
Interaktivní procvičování anglických slovíček
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Ovoce a zelenina Pexeso.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Umíme písmenka abecedy?
Použij svou fantazii a postav si
Fyzika – vesmír.
Postav si satelitní městečko
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
Obrázkové pexeso pro předškoláky
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Sled čísel se řídí kliknutím myší!
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Kde bydlí Honzík? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. L. Gregoríková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
V E L K Á C E N A M O S T U S T A R Jaké auto je v čele?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Tvary a barvy Pexeso.
Převody jednotek hmotnosti a objemu
L I O N. L I O N T I G E R B E A R G I R A F F E.
Logopedické pexeso B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Rozvíjíme zrakovou paměť
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Na které písmenko začíná obrázek?
Interaktivní hledání a počítání
Ruský obrázkový slovník XXIX Předložky − Где мышь?
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Kosmická výprava na neznámou planetu

4 3 2 1 START

Zdroje obrázků: [cit. 2014-08-07]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < http://www.clker.com/clipart-tethered-together-astronauts.html > < http://www.clker.com/clipart-9500.html > < http://www.clker.com/clipart-simple-shuttle.html > < http://www.clker.com/clipart-12125.html > < http://www.clker.com/clipart-2173.html > < http://www.clker.com/clipart-mars-rover-explores-the-red-planet.html > < http://www.clker.com/clipart-mars-1.html > < http://www.clker.com/clipart-stegosaurus-1.html > < http://www.clker.com/clipart-black-pterodactyl.html > < http://www.clker.com/clipart-t-rex-1.html > < http://www.clker.com/clipart-156837.html > < http://www.clker.com/clipart-152627.html > < http://www.clker.com/clipart-9431.html > < http://www.clker.com/clipart-fire-engine.html > < http://www.clker.com/clipart-police-car-5.html >