18. 12. 2018 Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Advertisements

Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Šablony pro MŠ a ZŠ Výzva č. 02_16_022
Informační a poradenské centrum ZČU
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/
Dotační programy Ústeckého kraje
Dokument KAP MSK - obsah
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Školy jako centra celoživotního učení KAP MSK
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Závěrečná konference Zlín,
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
Hlavní město praha a integrace cizinců
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vznik pracovního poměru
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Ing. Stanislava Správková
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

18. 12. 2018 Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu CZ.03.1.51/0.0/0.0/16_061/0003020 Tento projekt je spolufinancován z fondů Evropské unie, Operačního programu Zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Závěrečné setkání KA 05 – Odborné profesní vzdělávání ke zhodnocení výstupů a výsledků projektu KA 05 – Odborné profesní vzdělávání 18. 12. 2018 od 9:30 hodin Sportovní a vzdělávací areál Benedikt v Mostě

Cíl klíčové aktivity KA 05 Odborné profesní vzdělávání V rámci KA 05 – Odborné profesní vzdělávání, byly pro účastnice projektu zajištěny rekvalifikační kurzy, které měly za úkol zvýšit či prohloubit jejich dosavadní kvalifikaci a podpořit jejich integraci a udržení se na trhu práce. Celkem bylo zrealizováno 9 druhů rekvalifikačních kurzů, které podpořily postavení a udržení cílové skupiny na trhu práce. Rekvalifikační kurzy Obsluha osobního počítače, Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky a Úklidové práce (se zaměřením na domácnosti) byly s ohledem na potřeby zaměstnavatelů i zájem účastnic projektu otevřeny 2x, tedy celkem bylo zrealizováno 12 kurzů. Rekvalifikační kurz Holičské a kadeřnické práce bude ukončen 21. 12. 2018. Rekvalifikační kurzy byly realizovány na základě platných akreditací MŠMT či MPSV ČR. Příjemcem finanční podpory bylo zajištěno 6 druhů rekvalifikačních kurzů, zbývající 3 druhy byly zajištěny dodavatelsky. Účastnice, které profesní vzdělávání ukončily předepsaným způsobem, obdržely osvědčení o rekvalifikaci či osvědčení o získání profesní kvalifikace.

Přehled zrealizovaných rekvalifikačních kurzů KA 05 Odborné profesní vzdělávání Přehled zrealizovaných rekvalifikačních kurzů Název rekvalifikačního kurzu (RK) Doba trvání RK Masér pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví (profesní kvalifikace) 04. 09. - 10. 10. 2017 Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (profesní kvalifikace) 05. 09. - 19. 10. 2017 Obsluha osobního počítače 11. 09. - 04. 10. 2017 Úklidové práce (se zaměřením na domácnosti) 11. 09. - 20. 09. 2017 Kosmetička (profesní kvalifikace) 02. 10. - 14. 12. 2017 09. 10. - 27. 10. 2017 Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách 01. 11. - 14. 12. 2017 Účetnictví a daňová evidence s využitím výpočetní techniky 06. 11. - 18. 12. 2017 Základy obsluhy osobního počítače 19. 01. - 30. 01. 2018 18. 06. - 27. 06. 2018 Holičské a kadeřnické práce 02. 08. - 21. 12. 2018 04. 09. - 17. 10. 2018

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Masér pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví (profesní kvalifikace) Datum konání 04. 09. - 10. 10. 2017 Časová dotace bez zkoušek 150 hodin Dodavatel kurzu Bc. Ilona Holá Místo realizace Rozmarýnová 1347 Most Počet zařazených účastnic projektu 2 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o získání profesní kvalifikace

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (profesní kvalifikace) Datum konání 05. 09. - 19. 10. 2017 Časová dotace bez zkoušek 170 Dodavatel kurzu Vzdělávací centrum Podkrušnohoří, z.s. Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 10 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem 7 Osvědčení o získání profesní kvalifikace

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Obsluha osobního počítače Datum konání 11. 09. - 04. 10. 2017 Časová dotace bez zkoušek 84 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 5 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Úklidové práce (se zaměřením na domácnosti) Datum konání 11. 09. - 20. 09. 2017 Časová dotace bez zkoušek 42 Místo realizace K. H. Borovského 1853 Most Počet zařazených účastnic projektu 3 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Kosmetička (profesní kvalifikace) Datum konání 02. 10. - 14. 12. 2017 Časová dotace bez zkoušek 306 Dodavatel kurzu Veronika Nicolette Fleišerová Místo realizace Žatecká 1488, Most Počet zařazených účastnic projektu 3 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o získání profesní kvalifikace

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Obsluha osobního počítače Datum konání 09. 10. - 27. 10. 2017 Časová dotace bez zkoušek 84 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 8 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem 7 Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách Datum konání 01. 11. - 14. 12. 2017 Časová dotace bez zkoušek 180 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 12 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem 11 Osvědčení o absolvování akreditovaného vzdělávacího programu

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Účetnictví a daňová evidence s využitím výpočetní techniky Datum konání 06. 11. - 18. 12. 2017 Časová dotace bez zkoušek 170 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 4 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Základy obsluhy osobního počítače Datum konání 19. 01. - 30. 01. 2018 Časová dotace bez zkoušek 42 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 3 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Úklidové práce (se zaměřením na domácnosti) Datum konání 18. 06. - 27. 06. 2018 Časová dotace bez zkoušek 42 Místo realizace K. H. Borovského 1853 Most Počet zařazených účastnic projektu 2 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Holičské a kadeřnické práce Datum konání 02. 08. - 21. 12. 2018 Časová dotace bez zkoušek 600 Místo realizace Báňská 287, Most Počet zařazených účastnic projektu 3 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem dosud neukončen Osvědčení o rekvalifikaci

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (profesní kvalifikace) Datum konání 04. 09. - 17. 10. 2018 Časová dotace bez zkoušek 170 Dodavatel kurzu Vzdělávací centrum Podkrušnohoří, z.s. Místo realizace Masarykova 745 Žatec Počet zařazených účastnic projektu 6 Počet účastnic projektu, které ukončily RK předepsaným způsobem 5 Osvědčení o získání profesní kvalifikace

KA 05 - Odborné profesní vzdělávání

Souhrnný přehled KA 05 KA 05 Odborné profesní vzdělávání Název rekvalifikačního kurzu (RK) Počet účastnic projektu zařazených do RK ukončily RK předčasně ukončily RK předepsaným způsobem zařazených v dosud neukonč. RK neuspěly u zkoušky či ji nekonaly Masér pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví (profesní kvalifikace) 2 Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (profesní kvalifikace) 10 1 7 Obsluha osobního počítače 5 Úklidové práce (se zaměřením na domácnosti) 3 Kosmetička (profesní kvalifikace) 8 Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách 12 11 Účetnictví a daňová evidence s využitím výpočetní techniky 4 Základy obsluhy osobního počítače Holičské a kadeřnické práce 6

Přehled plnění plánovaných výstupů KA 05 KA 05 Odborné profesní vzdělávání Přehled plnění plánovaných výstupů KA 05 Údaje k datu 17. 12. 2018 Plán Skutečnost Plnění MI 62600 Účastníci, kteří získali kvalifikaci po ukončení své účasti min. 41 51* 124 % Počet zrealizovaných RK min. 10 12 120 % Počet žen zařazených do RK, z toho: min. 50 60 počet žen, které ukončily RK předepsaným způsobem počet žen, které RK nedokončily nebo neuspěly u ZZ či ZZ nekonaly počet žen zařazených v běžícím RK (končí 21. 12. 2018) 6 3 85 % 10 % 5 % Počet hodin poskytnuté podpory 8903* * Předpoklad skutečnosti 54 žen (132 %) a 8975 hodin podpory po ukončení běžícího RK (končí 21. 12. 2018).

Přehled plnění plánovaných výstupů KA 05 KA 05 Odborné profesní vzdělávání Přehled plnění plánovaných výstupů KA 05

Poděkování KA 05 Odborné profesní vzdělávání 18. 12. 2018 KA 05 Odborné profesní vzdělávání Poděkování Naděje- M, o.p.s. touto cestou děkuje: Vzdělávacímu centru Podkrušnohoří, z.s. v Žatci za realizaci dvou běhů RK v akreditovaném vzdělávacím programu Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky, které se uskutečnily v měsících září - říjen 2017 a 2018. Paní Bc. Iloně Holé za realizaci RK v akreditovaném vzdělávacím programu Masér pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví, který se uskutečnil v měsících září - říjen 2017. Paní Veronice Nicolette Fleišerové za realizaci RK v akreditovaném vzdělávacím programu Kosmetička, který se uskutečnil v měsících říjen - prosinec 2017. Všem ostatním lektorkám a lektorům za zdárnou realizaci rekvalifikačních kurzů. Účastnicím projektu za jejich snahu, píli a přístup k vzdělávání.

KA 05 Odborné profesní vzdělávání Prostor pro diskuzi 

DĚKUJEME ZA POZORNOST Závěr KA 05 Odborné profesní vzdělávání 18. 12. 2018 KA 05 Odborné profesní vzdělávání Závěr DĚKUJEME ZA POZORNOST Tato prezentace byla vytvořena pro potřeby projektu PRÁCE PRO KAŽDOU a jeho závěrečného setkání, konaného dne 18. 12. 2018