STATISTIKA Kníž, Regentík 8.C.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pojď k Spasiteli 1. Pojď k Spasiteli, pojď ještě dnes, své srdce jemu v oběti nes. On všechny lidi zve do nebes, i tebe volá: Pojď! Ref.: Sláva, sláva,
Advertisements

Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Slečna čekala na nástup do letadla na jednom velkém letišti.....
Evropský den jazyků. Evropský den jazyků se slaví každoročně 26. září Obecné cíle Evropského dne jazyků jsou: Upozornit veřejnost na důležitost studia.
VĚTVENÍ (rozhodování). VĚTVENÍ – V PRAXI rozhodnutí při výběru školy výběr směru při cestě autem (na kole), výběr oběda za co utratit kapesné.
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
DRUHY VEDLEJŠÍCH VĚT 7.ROČNÍK.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
Petr Sádlík, Tomáš Rudolecký,
IF-clauses: jestli and counterfactuals Create sentences based on the following pattern. Vzor: udělám to/ zavolám vám Jestli to udělám, zavolám vám. Kdybych.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense Rewrite the following sentences in the non- past conditional. Vzor: Kdybych to byl věděl, byl.
Metody sociálního výzkumu 2. Ročník, LS 2010 VOŠ Jabok ETF UK.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Na výlet půjdeme Do Příbrami 2. Na Sněžku 3. Do Ameriky 4. Na Třemšín.
1. Vstaň a hledat pojď tu zem, vstaň a hledat pojď tu zem kam jdu já
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme nebo oženíme a budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!
TURISTICKÝ KURZ v Lišově (1TČ, 2PP, 2KA, 2TZ) …týden pod širým nebem…
D. Burešová, V. Sládková, A. Šatavová
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
TVARY PODMIŇOVACÍHO ZPŮSOBU
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Statistika Kde lidé (ne)nakupují. Ptaly jsme se náhodných lidí v Uherském Hradišti na pár otázek. A jak to dopadlo? Tak se dívejte!:)
Anna Prostředníková Vendula Ježová Kateřina Kročilová
Kovářová Veronika, Vávrová Nela. Zeptaly jsme se 20 spolužaček z každého ročníku naší školy na otázku jak často se líčí Odpovědi nás docela překvapily.
Anna Smělíková, Simona Krpalová a Karolína Wanke, 8.A
Souvětí podřadné. Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: 1.07/14.00/
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_33_Domácí mazlíčkové Téma:
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Přívlastek neshodný řízený přimykající. Přívlastek neshodný řízený Domlouvat dítěti (sloveso + předmět; řízenost) Pohlédnout / dívat se na hodiny (sloveso.
Opakujeme vedlejší věty 2 Český jazyk 2. stupeň 1 Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_04_Opakujeme vedlejší věty 2.
ŠIKANA (únor) 2016). 2 METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY OBSAH.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace.Český.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_03 přívlastek
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
Statistika aut v domácnostech
Tažení Alexandra Velikého
Pohádka „Bouda budka“. Pohádka „Bouda budka“ V poli stála budka.
Projekt Karmelka: Školní kiosek
Co jsou to podstatná jména?
Školní rok 2013/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
Practice with the Conditional
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
TAJEMSTVÍ CIBULE.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Statistika Stehlíková, Gabrielová 8.B.
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police n. M.,
Vypracovaly: Viktorie Slováková,8.A Sára Skládalová,8.A
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
Statistika Březinová, Buksa, VIII.C.
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
STATISTIKA Odpovědi žáků.
Tománek, Obdržálek VIII.C
Transkript prezentace:

STATISTIKA Kníž, Regentík 8.C

Zeptali jsme se 40 lidí na 3 otázky a udělali jsme statistický průzkum

Co byste nikdy nejedli? počet lidí počet v % pečené cvičky 18 45,00% vařené žáby 20 50,00% pečené červy 2 5,00% celkem: 40 100,00%

Co byste si koupili, kdybyste vyhráli v loterii? Počet lidí Počet v % koupím si auto 6 15,00% koupím si dům 9 22,50% pojedu cestovat 25 62,50% celkem: 40 100,00%

Co si myslíte, že se stane po smrti? počet lidí počet v % půjdeme do nebe 10 25,00% staneme se zvířetem 18 45,00% staneme se duchy 12 30,00% celkem: 40 100,00%

Děkujeme za pozornost