CITROEN FINANCIAL SERVICES

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Trendy finančních produktů ČLFA
Advertisements

1 Tisková konference ČLFA, 7. února 2013 Financování spotřebitelů v roce 2012 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
stlačený zemní plyn vs. nafta
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
VÝVOJ ČESKÉHO OBCHODU A OČEKÁVÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ Z d e n ě k S k á l a R e s e a r c h D i r e c t o r R e t a i l & S h o p p e r I N C O M A t i s k o v á.
Zpráva o stavu zemědělství za rok 2010 a aktuální situace v resortu.
Spolehlivý finanční partner exportu
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Předpokládaný vývoj počtu osob v produktivním a důchodovém věku
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Integrace finančního trhu EMU Petr Čermák. Cíl : Cílem bylo prozkoumat vývoj a míru integrace finančního trhu Evropské měnové unie od počátku jejího vzniku.
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
Zpráva o finanční stabilitě 2005
1 Cenová úroveň roku 2005, vývoj cen pro OZ Asociace Energetických Manažerů Partyzánská 7, Praha 7 Sdružení velkých spotřebitelů energie.
Společné zasedání Rad ředitelů ZAP SR a Sdružení AP „Postavení automobilového průmyslu v ČR a aktuální problematika jeho firem“ Ing. Pavel Juříček, Ph.D.
11 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 ČLFA - financování podnikatelských subjektů v roce Financování podnikatelských subjektů celkem 2.Leasing.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
Právní problematika financování nemovitostí REM winter 2006.
Finanční gramotnost Hospodaření domácnosti Pořízení automobilu.
Zadluženost domácností a její dopady na ekonomiku ČR
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
126FIP Bod zvratu 3. týden.
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2008.
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců
Integrace finančního trhu EMU Petr Čermák. Cíl : Cílem bylo prozkoumat vývoj a míru integrace finančního trhu Evropské měnové unie od počátku jejího vzniku.
1 Tiskový brífink Pokrok v čerpání z fondů EU 2. března 2010.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.
VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ o.p.s. CONTROLLING Ing. Jan Cedl AŘ KONTAKT s.r.o.
Červenec ’15 AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH Ing. Jiří Opletal, MBA.
T- 5 Marketingový mix v pojišťovnictví. Pojistný produkt.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Úvěry od nebankovních institucí.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_19 Název materiáluLeasing.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY A MÍRA OHROŽENÍ PŘÍJMOVOU CHUDOBOU ZAMĚSTNANCŮ V ČR Oddělení sociálních.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Zpracovatel: Centrum pro regionální rozvoj Geografický ústav Přírodovědecká fakulta Masarykova.
1 Tisková konference ČLFA, 11. února 2016 Komentář k výsledkům za r Spotřebitelské úvěry (údaje za členské společnosti ČLFA)  objem nově poskytnutých.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2016 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Analýza a vyhodnocení zdravotního stavu obyvatel města TÁBOR MUDr. Stanislav Wasserbauer MUDr. Miloslav Kodl Hana Pokorná Zdravá Vysočina, o.s. ve spolupráci.
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Příspěvek PGRLF k růstu českého zemědělství
Budoucnost zemědělství a výživy v rozvojových zemích
Regionální inovační strategie
Hospodářský cyklus Pavel Seknička.
Řízení pohledávek Ing. Gabriela Dlasková.
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Cenová politika – klíčová slova
Analýza rozvahy a výkazu zisků a ztrát
Hospodářský cyklus TNH 2 (S-3)
B2b / lcv JAROMÍR HEŘMANSKÝ.
Citroën select OJETÁ VOZIDLA
SERVISNÍ SMLOUVY DRIVE. PROGRAM Nabídka servisních smluv Drive Podmínky pro uzavření smlouvy Asistenční služby (běžné x rozšířené) Platnost servisní smlouvy.
KONFERENCE Citroën HOTEL maXIMUS, BRNO
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Návrh rozpočtu kapitoly MŠMT na rok 2019 v Kč ve stavu projednaném vládou dne bez podílu výdajů od EU   Vládní návrh rozpočtu MŠMT na rok.
Poprodejní servis a náhradní díly
MAJETEK V PODNIKU A ZDROJE FINANCOVÁNÍ
Transkript prezentace:

CITROEN FINANCIAL SERVICES 13. Leden 2017

06 _ připravované produkty obsah 01 _ výsledky 2016 02 _ top 10 03 _ produktový mix 04 _ WHS PODMÍNKY 05 _ operativní leasing 06 _ připravované produkty CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Vývoj penetrace Vysoká úroveň penetrace. Pokles o 8%. Pokles ve 3Q, ale nárůst ve 4Q. CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Vývoj penetrace – top 10 DĚKUJEME TOP 10 - v průměru téměř 46% penetrace. Většina z nich nárůst oproti 2015. CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Produktový mix Přesun prodejů do produktu PRIVILEGE – skutečná sleva pro klienta ve výši 15.000,- nebo 30.000,- při nákupu vozu na úvěr. 0% a LD pokles o 40%, klasický produkt pokles o 20%. Přesun prodejů do PRIVILEGE. ÚVĚR 0%: 80% 2a3 roky PRIVILEGE: 77% prodejů představuje Berlingo. CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Charakteristiky produktů - Mírný nárůst délky financování a výše akontace. CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Operativní leasing ald Pokles prodejů o 16% - pokles prodejů zaměstnancům TPCA. Průměrná délka – dle typu produktu 2-2,5 roku Nárůst podílu FSL oproti OL – ze 14% na 35% CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Operativní leasing ald – podle modelů CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

Připravované nové produkty OJETÉ VOZY: - NOVÝ RETAILOVÝ PRODUKT NA OJETÉ VOZY PRO CITROEN SELECT - zahrnující prodlouženou záruku na 2 roky (COMFORT) - WHS PRODUKT PRO CITROEN SELECT – navýšení linek na ojeté vozy SUPER-PENETRACE, FREE PERIODA Navýšení linek – většina již schválena. CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková

děkuji ! CITROËN FINANCIAL SERVICES / 13. 1. 2017 Maximus / Radka Brůžková