SmartCamp OA Ostrava doc. Ing. Jan Nevima, Ph.D..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ECVET v Programu celoživotního učení
Advertisements

Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
ÚVOD DO SOCIÁLNÍ POLITIKY
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Ing. Dana Kreizlová patentový a známkový zástupce Od tvorby k využití Název projektu: Rozvoj CTT na UTB ve Zlíně Registrační číslo projektu: CZ.1.05./3.1.00/
Doc. Michal Kaplánek, Th. D.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Popper. Vědecká teorie Zaměření na konkrétní detail zvláštní pozornost vědce očekávání konkrétního výsledku potvrzujícího teorii doufání ve verifikaci.
Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Strategie AGE MANAGEMENTu v české republice
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Systémové navrhování technických produktů KKS/ZKM Katedra konstruování strojů Fakulta strojní Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Czech bcsd Představení pracovní skupiny pro udržitelnou spotřebu a výrobu (USV) Workshop vedoucích PS CBCSD PwC, City Green Court, Bohumil Černík.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
patentový a známkový zástupce
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Nové talenty pro vědu a výzkum Lenka Mynářová koordinátor projektu.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
Ústavní základy ochrany životního prostředí JUDr. Veronika Tomoszková, Ph.D.
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
Pagination pro formuláře ASP.NET Petr Jelínek Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc.
Závislost na energiích a na vodě Ing.Kristýna Friedrischková, doc.Ing.Bohumil Horák, Ph.D. VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta elektrotechniky.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
doc. JUDr. Soňa Skulová, Ph.D. JUDr. Jana Jurníková, Ph.D.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
Nástroje daňových úlev
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Problematika IDS na Dopravní fakultě Jana Pernera Univerzity Pardubice doc. Ing. Pavel Drdla, Ph.D. Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.
EVROPSKÝ PROJEKT KOORDINOVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ Střední škola technická a dopravní Ostrava – Vítkovice p.o.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
Seminář pro žadatele – výzva IGA 2014 Komise IGA PEF ČZU v Praze.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Svět techniky Ostrava a jeho přínos podpoře podnikavosti žáků
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Společenská odpovědnost v Rodinném pivovaru BERNARD
Společensky odpovědné podnikání
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
VVI – nástroj ke zvýšení konkurenceschopnosti
Přínos SVTP ČR pro inovační infrastrukturu ČR
Polytechnické vzdělávání v praxi
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Evaluace projektu Martin Zahradník.
Stipendia města Ostrava
Statutární město Ostrava
Název projektu Cesta k vědě poznáním všemi smysly II
Podpora technického nadání na Základní škole Ostrava, Matiční 5, přísp
Při technické univerzitě v Liberci
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Katedra technických věd
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Rozvoj sociálních služeb a vzdělávání pracovníků v sociálních službách
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Transkript prezentace:

SmartCamp OA Ostrava doc. Ing. Jan Nevima, Ph.D.

Vize projektu pomoci vytvářet SMART region; ukázat žákům možnosti dalšího rozvoje v oblasti SMART řešení; podpořit jejich vědecko-badatelskou aktivitu směrem k činnostem podporujícím SMART technologie.

SmartCamp pro diagnostikované talentované žáky (cca 15); tematicky zaměřené přednášky odborníků z praxe; nasměrovat žáky k dalšímu zájmu a studiu v oblasti SMART řešení v technických i netechnických oblastech; zformování postoje žáků ke SMART technologiím z hlediska společenské odpovědnosti.

SmartCamp - přínosy žáci získají praktické poznatky z širokého spektra oborů; osvojí si principy vědecké práce a její publikace; uvědomí si důležitost SMART řešení z hlediska kvality života; ukázat žákům, že není důvod opouštět region a mohou pomoci rozvíjet jeho budoucnost.

Jak jsme začínali pracovat s talenty?

Děkuji za pozornost jan.nevima@oao.cz