Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
Advertisements

Rozhodování výrobce a spotřebitele o vhodných bankovních produktech a službách v podmínkách hospodářské krize Ing. Tomáš Krajíček.
Ekonomická gramotnost
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Domácnosti na úvěrovém trhu Monika Němečková Oddělení vnějších vztahů.
Trainee Program SEKUNDA 2013 / 2014 Marie Mourková, Senior HR Business Partner Březen 2013.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 5. května 2012 Název: VY_32_INOVACE_
Implementace systému flexibilních benefitů
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Motivační program.
V zaměstnání I. Petr Machala. zajdete na personální oddělení podepíšete pracovní smlouvu seznámíte se s pracovním řádem Víte co následuje po úspěšném.
Zaměstnanecký benefit
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
PÉČE O PRACOVNÍKY.
PRACOVNÍ SMLOUVA. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1128Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma: Pracovní.
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
OPTIMALIZACE POBOČKOVÉ SÍTĚ DIVIZE POŠTOVNÍ PROVOZ A LOGISTIKA SEKCE ROZVOJ A PROVOZ SÍTĚ ODBOR ARCHITEKTURA POBOČKOVÉ SÍTĚ Praha, listopad 2010.
Naše vize: Domov, ve kterém je o seniory postaráno tak, jak bychom chtěli, aby se jednou někdo staral o nás….
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/13_POŠTA Téma: Pošta Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Pracoviště ošetřovatelské péče s.r.o. Hana Pekárková Pracoviště pečovatelské péče, o.p.s. Andrea Turková Komparace domácí zdravotní péče a pečovatelské.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Stipendijní program.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
Nabíráme nové zaměstnance
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
DOZP Zběšičky – pracoviště Duha Písek
Zaměstnanecký benefit
FYZIOTERAPEUTA ŠANCE PRO ABSOLVENTY
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na lisovně
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
Mezinárodní spolupráce
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Trasování a sestavení programu zájezdu
Nabídka VY_32_INOVACE_40_800
Doručovatel/ka listovní pěší
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
Mgr. Ing. Zdeněk Kadlec, dr. h. c.
Operátor výroby Požadujeme: Výuční list/SŠ Pečlivost, samostatnost
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Benefity.
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
DOVOLENÁ.
Digitální učební materiál
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Transkript prezentace:

Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás? Nabíjí Vás, když jsou klienti spokojení? Pak pro Vás na pobočce Nučice máme pozici: Klientský pracovník Nabízíme pestrou práci. Budete pomáhat klientům s odesláním pošty, vyplácet poukázky a důchody, vydávat zásilky. Usnadníte klientům život nabídkou služeb partnerů České pošty nebo můžete potěšit doplňkovým zbožím. Proč si vybrat právě nás? Můžete nastoupit i bez praxe – vše potřebné Vás naučíme. Pokud Vás to bude bavit, naučíme Vás být i šéfem. Už po roce práce u nás dostanete smlouvu na neurčito. Máme pro Vás i benefity (pracovní dobu 37,5 hodin týdně, 5 týdnů dovolené a příspěvek na ni, stravenky, příspěvky na sportovní a kulturní akce a další). Na termínu nástupu se dohodneme. Ing. Rosenbaumová Andrea – vedoucí řídící pošty Pište: rosenbaumova.andrea@cpost.cz Volejte: 605 220 402 Ver. 01/2016